Ahojte✋ vôbec sa ma to netýka, ale robíte to tak, že uložíte 2 ročné dieťa(každý deň 2x) do postieľky a strieda sa počas spánku mama, otec, dedko, babka, ujo, proste kto môže, aby to dieťa ani sekundu počas spánku nebolo samé?
A mama mohla ísť robiť niečo iné? Aby vždy počas tých 2 rokov tam niekto bezpodmienečne držal stráž?
Lebo neviem vysvetliť, že som o tom ešte nepočula..
Praktizujete to rovnako, či nie?
Vďaka a peknú nedeľu🫶
Nie
Ja som dala do postielky v izbicke a robila si dalej svoje v inej miestnosti, aj ked boli mensie, mali sme vysielacky a do roka veku aj monitor
@zmrzlinka2021
@kati301
@tenerifka
Veď to, zostala som ako vyoraná myš.. veď dieťa musí mať aspoň pár min pre seba v tomto veku.. musí sa už vedieť vynájsť, špekulovať trochu..
@macatt o tomto som teda nepočula... však sú monitory.
@macatt nie, ja mám niečo také ako monitor dychu a videopestúnku.. a pri dvojročnom bohate stačí aj tá pestúnka..
Akože 2 ročné dieťa uložíš do postele, ty si sadneš vedľa neho a počas celého spánku sa nepohneš z izby? Ak nemá zdravotné problémy úplne zbytočné.
@januska12323 úplne zdravé dieťa a počas jedného poobedného spánku sa vystriedajú aj traja, normálne po pol hodine(príklad) príde striedačka..
A mama volá cez vikendy aspoň kde koho na striedačku..
Existuje taká vecička, vola sa baby kamera. Skus odporučiť tým, ktorých sa to týka
@lucia13022023 no to neuznávajú, proste musí tam vždy niekto byť a kto môže chodí strážiť aspoň cez víkend..
Riadne psycho 🙄
O tom som ešte nepočula, ani som to nerobila keď som mala dieťa malé. Šak by ma slahlo, a teda nemala som ani nikoho k dispozícii že by sme to tak robili.
Ja som moju len chodila viac krát počas spánku pozerať či dýcha a je všetko ok. Inak som ju nechala v izbe spat samú s otvorenými dverami.
Ale ak nemusíš chodiť strážiť ty, tak ti to môže byť jedno.
Dieťa ani nevymýšľa a všetkého sa boji.. inak veselé, šikovné..
@macatt Nuz, uz len nejaka pazata zaobstarat😉
@macatt asi sa o dieťa veľmi boja, nerobila by som to a pokiaľ nemusíš ani ty môže ti to byť jedno.
@januska12323 podľa mňa má dieťa väčší stres, keď nevie pri kom sa zobudí.. alebo či je lepšie sa pokaždé pri niekom inom zobudiť… nerozumiem len
Ja hlavne myslim,ze to dieta sa ani celkom neuvolni a nezadpi uplne.
Ved si preddtav,ze spis a vies ze niekto na teba furt dava pozor ..
By si zaspala?
Ja nie
Nezomrelo im predtym babatko na SIDS? Inak si toto neviem vysvetlit 😳
to kde by som brala toľko rodinných príslušníkov....niekedy som bola doma sama s deckom
Všetkým to tak vyhovuje a robia to radi a nehľadajú dôvod prečo to nerobiť.. to len ja nechápem načo vlastne..
@mamamasama nie, fakt nie, absolútne.. žijú s babkou a dedkom a tak to takto robili od bábätka a neprestali s tým..
Ja som dala nannycam a isla do kuchyne robit co to. A brala vsade so sebou. Muz rovnako.
@macatt čo? Veď to je psycho