Ahojte ženy prosím tie ktoré máte s tymto skúsenosť co by ste odporučili. Dcerka bude mat za par dni 1 rok.
Uz od druheho mesiaca spala pekne v noci s 1 budenim kvoli UM.
Neviem prísť na to čím to je ze cely posledný mesiac sa budí aj 5 krat za noc s tym že pýta mlieko cucne zakaždým mozno max 50 ml. Ale zvlastne je ze vecer na noc pije mlieko cca 180 ml a to vypije vzdy pekne, necha trosku vo flasi, ale teda nejde spat hladna. Večeru striedam niekedy kaša, jogurt, polievka.
Začínam byť z toho uz hotová lebo mi trva kým po prebudení znovu zaspím, nikdy som nemala nejaky kľudný spanok ze zavriem oci a spim takže už to na mňa dolieha.
Prikrmy cez den papa, vodu v noci nechce, neviem už co vyskúšať aby mala aj ona aj ja kvalitnejší spanok.
Bojovali sme asi ako vacsina s klasikou ze podávanie cumla, pretacanie sa na bruško atd... A teraz ked som cakala ze konecne bude mat tip top kľudný spanok tak sa citim ako by sme sa vratili v čase.
syn prespal prvu celu noc v 3rokoch
kludne to moze byt regresia, okolo roka zvykne byvat. nenaucila sa teraz nejake nove zrucnosti- chodenie, viac "rozprava"? nic, len vydrzat. skusit mozno namiesto mlieka ponuknut vodu, pohladkat, pomojkat.
Meni sa, rastie, mozno potrebuje len tvoju blizkost, cucne si a spi dalej. Skuste spat spolu v posteli ak tak nerobite
Vieš čo, syna som prestala kojiť, keď mal rok. No a dieťa nič nevie o tom svete, má iba svoje potreby a to, čo rodičia dajú. Takže ja som mu v noci nikdy nerobila mlieko alebo plnila akékoľvek požiadavky, ktoré v noci mal. Vždy som sa ho snažila utíšiť hladkaním, keď sa prebudil a spinkať ďalej. Mlieko alebo čajík som v noci robila, a aj robím, iba keď sa niečo deje, bol choručký, mal zlý sen, alebo som ho prebaľovala/prezliekala, potom som ho pomojkala, dala mliečko, nech sa upokojí a spinkalo sa ďalej. Žiadne rozkecávačky, veľmi málo svetla, je noc a v noci sa spí. Mali sme to niekedy náročné, najmä pokiaľ si zvykol, ale naučil sa pekne zahajkať znovu, bez mliečka, čajíku atď