Časté budenie kvôli mlieku

28. jan 2024

Ahojte ženy prosím tie ktoré máte s tymto skúsenosť co by ste odporučili. Dcerka bude mat za par dni 1 rok.
Uz od druheho mesiaca spala pekne v noci s 1 budenim kvoli UM.
Neviem prísť na to čím to je ze cely posledný mesiac sa budí aj 5 krat za noc s tym že pýta mlieko cucne zakaždým mozno max 50 ml. Ale zvlastne je ze vecer na noc pije mlieko cca 180 ml a to vypije vzdy pekne, necha trosku vo flasi, ale teda nejde spat hladna. Večeru striedam niekedy kaša, jogurt, polievka.
Začínam byť z toho uz hotová lebo mi trva kým po prebudení znovu zaspím, nikdy som nemala nejaky kľudný spanok ze zavriem oci a spim takže už to na mňa dolieha.
Prikrmy cez den papa, vodu v noci nechce, neviem už co vyskúšať aby mala aj ona aj ja kvalitnejší spanok.
Bojovali sme asi ako vacsina s klasikou ze podávanie cumla, pretacanie sa na bruško atd... A teraz ked som cakala ze konecne bude mat tip top kľudný spanok tak sa citim ako by sme sa vratili v čase.

muchacici
28. jan 2024

Vieš čo, syna som prestala kojiť, keď mal rok. No a dieťa nič nevie o tom svete, má iba svoje potreby a to, čo rodičia dajú. Takže ja som mu v noci nikdy nerobila mlieko alebo plnila akékoľvek požiadavky, ktoré v noci mal. Vždy som sa ho snažila utíšiť hladkaním, keď sa prebudil a spinkať ďalej. Mlieko alebo čajík som v noci robila, a aj robím, iba keď sa niečo deje, bol choručký, mal zlý sen, alebo som ho prebaľovala/prezliekala, potom som ho pomojkala, dala mliečko, nech sa upokojí a spinkalo sa ďalej. Žiadne rozkecávačky, veľmi málo svetla, je noc a v noci sa spí. Mali sme to niekedy náročné, najmä pokiaľ si zvykol, ale naučil sa pekne zahajkať znovu, bez mliečka, čajíku atď

mabenn
28. jan 2024

syn prespal prvu celu noc v 3rokoch

nairia
28. jan 2024

kludne to moze byt regresia, okolo roka zvykne byvat. nenaucila sa teraz nejake nove zrucnosti- chodenie, viac "rozprava"? nic, len vydrzat. skusit mozno namiesto mlieka ponuknut vodu, pohladkat, pomojkat.

zenulkaaa
29. jan 2024

Meni sa, rastie, mozno potrebuje len tvoju blizkost, cucne si a spi dalej. Skuste spat spolu v posteli ak tak nerobite