Dievčatá, zas sme tu, v nemocnici. Teraz s mojou Emkou.
Sťažovala sa na bolesti bruška, poslali nás na usg. tam Nám primárka povedala že má nejakú uzlinu v brušku. Tak nás poslala na príjem na Detské odd. Vzali jej krv crp 68. Hnačky, teplota, zvracanie. Som tu snou. Robili nám atg. Test. A ešte vraj pcr nám musia spraviť sme v predpotopnej izbe, moja Emka sa boji, vraj kým nepríde výsledok z pcr, musime byť na izolačke, potom nám dajú nadštandardnú izbu. Priniesla som jej sem aspoň jej paplonik a vankúšik, lebo to čo tu bolo no otras obliečky potrhané....svetlo dom tiež priniesla lebo je tu pokazené tak hučí že to by sme nespinkali. Dostava infúzie, a ja už som tak vyčerpaná dievčatá že sa bojím že porodim.
Ak sa modlite, poprosím Vás o modlidbu, moja Emka dnes sama , že maminka, pomodlime sa? Ja že anooo....❤️❤️❤️
@vanda323 ❤️🌹 Baby držte sa 🙏🏽🌹
@malinoismum Juuuj, vďaka pokladiiik 🥰
Och, ale neboj sa... Dcéra je po mamine isto silná, zvládnete všetko 💪🏽
@vanda323 A ty mamina hlavne mysli pozitívne 🙏🏽Viem že to je ťažké, ale musíš to zvládnuť… Neboj sa 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 posielame veľa síl 🌺🙏🏽
@malinoismum Anooo, veď už si sama pre seba poviem že to dáme, ďakujeme za povzbudenie ♥️♥️🥰♥️🥰🥰
Moja zlatá, držte sa!
drzim palec, nech je rychlo fit a ste na ceste domov 🍀🍀🍀🍀🍀
@vanda323 Ahoj Vandy, aká bola noc? Ako sa cíti malička? Čo máte nové? A tebe je ako prosím? Myslíme na vás.
Juuj to ma mrzi. Ja viem ze si sa par dni spat pytala, ze si nevidela na jedno oko. A teraz toto 😕 Drzte sa. Nech vam je coskoro lepsie
Držím palce a prajem skore uzdravenie ❤️
@malinoismum Ajoj, noc bola zlá 😪 Teplota, hnačka...bolesť bruška. Dávajú jej infúzie ale nikto nič bližšie nepovie. Hádam sa už Eminke polepší 🙏
Pozdravujeme Leušku ♥️♥️♥️
@kittykat22 S tým okom , nakoniec ma vyšetrila neurologička, vraj to má súvis s migrénou.
A ďakujeme za povzbudenie ♥️
@jjanulienka Ďakujeme 💓💓
@vanda323 nas dnes na obed pustili 🥰 malinka mava opakovane zapaly obliciek s vysokymi teplotami+ do toho (asi aby nam smutno nebolo) chytila do celej pusinky afty, zubky jej idu tak hotova katastrofa ☹ Dufam, ze sme si choroby a navstevy nemocnice vycerpali aj na cely buduci rok.
Dcerke je ako? Zistili nieco?
@vanda323