Chcem sa opýtať (hlavne kvôli vysokej cene oproti iným produktom), či máte niektorá reálnu skúsenosť s podávaním rybieho oleja Zinzino balance oil svojmu dieťaťu. Ak áno, videli ste zlepšenie v reči, v imunite? Po akom čase ? Prosím nereagujte predajcovia, nezaujímajú ma prezentačné katalógové informácie.
Za odpoveď vopred ďakujem, pekný deň.
@denidenka najmä si nahraj predajcu. Mne povedal hocikedy sa dá ukončiť a pýtali číslo účtu že strhávat za predplatné. Ja že si zaplatím keď budem chciet ďalšie a vcera mi volal, ze dlhujem peniaze, že som sa zviazala platiť pol roka predplatné. Štartovací balík bol 165 eur s poštou. Oleje môžu byť dobré, ale som sklamaná nátlakom to kupovať. Tvrdil, že musím to pol roka kupovať, že som sa tou super cenou zaviazala. Úplne inak. Určite by som cez nikoho nešla keď tak, ale priamo cez ich stránku a poriadne prečítala podmienky. Dealeri dosť tlačia a u mňa má preto zinzino stop. Argumentujú zlými výsledkami. Podľa čísla zákazníka si to pozreli. Rada si vypočujem iné názory, nechcem firme škodiť.
@kokazm neviem kto Vam predaval zinzino produkty, no mne pri ich prezentacii povedali hned, ze si mozem kupit flasku za 47 eur a test za 117 alebo v baliku/programe na pol roka kde vyjde olej 32,50 a test 35..Nemam pocit ze ma do niecoho tlacili, mam 40 rokov a teda nemam pocit ze bezne dostupne vyzivove doplnky nieco dokazali, vlasy mi padaju dalej, plet mam problematicku stale atd atd.. Preto som sa rozhodla vyskusat zinzino
@henya Asi to bude od predajcu. Lebo prestala som to platiť, lebo aj tak to nik neužíval u nás. A hneď mi volal obchodný zástupca, že dlhujem peniaze, že neplatím faktúrky. Ja že nedlhujem nič, pretože nemám záujem už to brať. A on, že som sa tou super štartovacou cenou zaviazala platiť predplatné. ...... Predtým mi nakecával, že hocikedy sa dá odstúpiť. A keď som odstúpila, tak ma bombarduje, že dlhujem peniaze. Ja nemám rada tieto nátlaky. Čo sa týka samotného výrobku, voči nemu nemám absolutne výhrady. Skôr mi to znechutil predajca. Keby to niekto užíva, platím to. Ale nie, že budeme niečo odoberať a bude to stáť na poličke, lebo.
@kokazm no neviem ako vam to podal a vysvetlil, je mozne, ze nebol dost dosledny pritom. Ale urcite je skoda mat to doma a nebrat to. Je to tak logicka, jednoducha a principialna vec pre zdravie cloveka, ze ja by som to len tak stat na policke nenechala 😊 My to uzivame vsetci, ja, muz, syn 3r.a nie preto ze je to ako mlska na vecer ale preto, ze sme presvedceni o tom, ze to pomoze. Urcite to uzite co doma mate 👍
@denidenka Deni uzivate to dalej? Pytam sa len pre zaujimavost, lebo vidim, ze ste pisali este v juli 2019...My sme to uzivali tyzden ked sme si doma uvedomili, ze kedy syn vlastne prestal kaslat 😱 niekolko noci sme nespali koli jeho hroznemu kaslu ked sme to zacali uzivat vsetci a synovi som priobjednala xtend na imunitu a po tyzdni sme si na moj veru nevedeli spomenut od ktoreho dna nekasle vobec... Co citam recenzie aj zo zahranicia, hovoria, ze im dokonca doslova "vyplo" astmu.. Zacinam byt presvedcena, ze je to super 👌
Užívame ďalej.Je to drahé, ale u syna vidím veľké zmeny, neskutočne sa zlepšil po motorickej stránke, jemná, hrubá motorika, zlepšuje sa v reči, zlepšil sa v správaní, doslova rozkvitol. Čo ma veľmi mrzí, že som o tomto oleji nevedela skôr, určite by nás to posunulo ešte viac. Lekárne ponúkajú veľa produktov podobnej rady, skúšali sme všeličo, ale.... výsledky sme nemali žiadne, až so Zinzinom.
Ahoj baby nejaky update? Mne to dnes ukazala logopedicka, lebo chodime na rovnaku imunologiu, ze jej to ponukla lekarka - ze je to dobre. Tak uvazujem, ze by som si to zadovazila. Odradza ma cena a nejaky multi level marketing uz vobec nepodporujem. Mala som zaujem si to zadovazit na skusku, ale po precitani diskusie 🙄 no neviem
Ten spôsob predaja firmy Z. sa ani mne nepáči.Synovi som objednala niekoľkomesačnú kúru bez testu, priamo na ich zahraničnej stránke, (jedna, dve fľaše sú na trv. zmeny v zdrav.stave málo)a aj napriek tomu som tam musela zadať meno registrovaného predajcu na SK, ktorého som nikdy nestretla. Tento predajca si určite pripísal finančný benefit, ale začo...???Marketing firmy Z. sa nepáči ani ľuďom v zahraničí, ktorí žijú v podstatne silnejších ekonomikách, na nete som natrafila na ich sťažnosti.Je to škoda, lebo olej je super.
@denidenka A inde ako cez MLM sa to kupit neda?
@kittykat22 ahoj, ano mlm castokrat odradza ale oplati sa kupit to a vydrzat. Treba si uvedomit, ze bunky krvi sa delia po 120 dnoch, vzedy je uz vidiet zmeny 🙏🙏 ak treba poradim vam baby a skusime nieco vymysliet. My to berieme cela rodina a nedam na to dopustit..
@slnecnica777 ahoj, neda... Je to fungovanie furmy, aby zakatnik mal svojho obchodnika, ktory mu vie poradit.. Zial niektori to pre financnu odmenu takto kazia a robia zle meno myslim skvelym produktom... My, sme to zacali uzivat, po 2 tyzdnoch mi zmizol ekzem s ktorym som rok bojovala, tak som sa hned registrovala. Ale na moj dusu nie pre peniaze, vdaka bohu sa mame dobre a nepotrebujem to, ale hlavne koli tomu aby sa ludia dozvedeli ze je tu pre nas pomoc prirodnymi produktami. Ale ako pisem, najdu sa aj taki co to cele kazia 😢 Ja mojim ludom radim, volam ako sa maju, ake maju vysledjy testov, testy robime spolu po telefone, volaju mi ked sa chcu poradit ohladne dalsich veci ktore ich zaujimaju, volaju mi ako sa im zlepsuje stav a ja som za kazdu komunikaciu s nimi vdacna, pretoze takto by to malo byt 🙏 mame si pomahat a nie len bohapusto predavat a kaslat na ludi 😢
@slnecnica777 a hlavne, mam syna po nekrotizujucej enterokolitide, rok sme mali vyvod z bruska, 3 operacie hrubeho creva, takze viem ake to je ked su rodicia bezradni a aj slamky sa chytaju 😣 my sme uz vdaka nebesiam ok, ale viem, ze je vela vela ludi, ktori o zinzino nepoculi a pomohlo im to. Zinzino ma za sebou skveleho vedca Prof. Dr. Claytona, baby pogoooglite, je to velky PAN vedec, ktory sam kritizuje dnesnu politiku potravinoveho a farmaceutickeho priemyslu. Mozem vam poslat aj dalsie info, hlavne sa pytajte, co konkretne chcete riesit, co je vasim problemom.. Nebojte sa toho, je to skutocne to naj co sa k vam mohlo dostat 🙏🙏🙏
@henya objednala som male balenie a uvidim ci budem nieco brat aj dalej. Dohodla som si to jedno balenie cez prostrednika - neregistrovala som sa cez firmu.
@kittykat22 aj to je riesenie, hlavne daj tomu cas aspon tie 4 mesiace, ono sa hovori, ze zatazujeme telo cele roky a zazrak cakame na pockanie 😬 no vsetko potrebuje svoj cas. A hlavne netreba sa toho bat. Ked nam lekar predpise atb chemicku davku, toho sa zväcsa mamicky neboja, lebo lekar povedal. A pomoci z prirody sa casto obavame, ale naozaj zbytocne 😉 My sme si robili vsetci aj testy a veru vysledky neboli ok a hlavne deti maju daleko horsie vysledky ako dospelaci, preto su aj nachylnejsie na soplik a vsetko co preleti okolo. Odporucana rovnovaha omega6 a omega3 je 3:1. Ja mam 19,8:1 a nas syn 49,8:1 🤦♀️ Ale balanceoil krasne dostava tieto omega do rovnovahy uz po 4-5 mesiacoch.. Kludne si pozri Kitty moje videa na instagrame tajomstvozdravia_zinzino.... Budem davat aj dalsie, len ta zavreta skolka a nas sinter doma to nie je veru nic moc na zocenie videi, to by bol plny instagram len jeho 😂 Ak by si potrebovala poradit, kedze ti nema kto, kludne napis, rada pomozem 😉
@slnecnica777 zabudla som ku sprave pridat foto toho ekzemu, tak posielam este raz 😉
@henya myslim ze my dve sa nezhodneme. Pre mna reci stylu ATB chemicku davku - neviem ci si si niekedy pozerala statistiky kolko ludi umieralo na banalne choroby, pretoze neboli antibiotika. A ze deti su nachylnejsie na choroby - samozrejme pretoze maju ine zlozenie imunity - ale urcite ich imunita pracuje lepsie ako u dospelych ludi. Co napriklad vidis na coronaviruse - male deti su poriadku a cim vyssi vek, tym horsia obranyschopnost organizmu. Akonahle citam veci ako pises ty, tak to vo mne len vzbudzuje dojem manipulacie a nedostatku informacii zo statistik - a vo vyrobky nemam doveru. Uvidim ci bude nejaka zmena. Doporucila to znamej imunologicka, pretoze jej telo nebolo schopne prijat vitamin D z vigantolu, tak ma vyskusat toto. Uvidim ci u nas bude ten isty efekt.
@kittykat22 je to diskutabilne, samozrejme, ze sa v mnohych chorobach bez atb neda, ale aspon u nas sa snazime kym sa da bez nich. To je vsetko. Nas syn bol 3x po 3-4dni na tazkych davkach morfinu, tak sa tu vobec nemusime bavit ci tolkoto chemie skodi alebo nie. Neriadim sa statistikami ale informaciami od lekarov, ktori sa neboja hovorit otvorene. Nepotrebujem nikoho manipulovat, prezili sme si svoje!!
@nikolino2 ahoj, alergia je vo vseobecnosti neprimeraná reakcia nášho imunitného systému na bežne neškodné veci. Taketo reakcie imunitneho systemu mozu byt podmienene aj vysokym obsahom omega6 mastnych kyselin na urovni buniek. Tieto su prozapalove a omega3 protizapalove. Obe su pre spravne fungovanie nasho organizmu velmi dolezite, no musia byt v rovnovahe. Pokial omega6 presahuje odporucanu rovnovaho voci omega3 tvoria sa v tele skryte vnutorne zapaly a tie sa neskor prejavia do rôznych ochoreni. Samozrejme ak ma syn potvrdenu alergiu na nieco konkretne, tak je potrebny cas, kym sa omega kyseliny dostanu na rovnovahu a potom ich zacat pridavat do jedalnicka ci pouzivania 🙂
Na zaklade mnohotisicky testov na rovnovahu omega6 a omega3 mame vsetci nadmerne mnozstvo omega 6. Preto by som odporucala zacat s BalanceOil (rybi olej-omega3 s polyfenolom a D3). Tento olej nema ziadne kontraindikacie, takze ho mozete uzivat aj popri inych liekoch - okrem warfarinu..Ak Vas zaujima cokolvek viac, kludne pis, poradim ak budem vediet. pekny den.
@henya ahoj,uvazujem o tom oleji,ale brala som fraxiparin proti tromboze,pred rokom,opakuje sa mi zapal zil,...mozem ho uzivat?mam reumatoidnu artritidu s vyvojom na lupus,co je autoimunitne ochorenie,pricom si nesmiem zvysovat imunitu,velky ubytok kostnej hmoty,zle vstrebavanie vapnika,uklada sa v organoch.zrejme aj nekrotizuje tie zily,a plesen,nechty,koza,padanie vlasov,co by si mi pripadne poradila?dakujem pekne
@mbta ahoj, no ak ti mozem poradit, obrat sa na tvojho osetrujuceho lekara, ci nebude mat problem s uzivanim omega3 a vit.D.. Balancny olej od Zinzina nema ziadne kontraindikacie, jedine kedy sa neodporuca je uzivanie popri Warfarine, pretoze samotna omega3 napomaha riedeniu krvi. Vit.D je nevyhnutny, ale pokial ho nemozes tak ani olej nebude pre teba ok. Jedine co ti k tymto vsetkym problemom mozem v suvislosti s balancnym olejom napisat je, ze jeho denna davka je v podstate pre teba potrebna porcia zdravej rybky (omega3), so salatom poliatym kvalitnym olivovym olejom (polyfenoly), ktore si vychutnas na terase na slniecku (vit.D) 😉 ide o vyzivovy doplnom, nie medikament, takze sa skus nan pozriet takto a verim, ze ti ho ziaden lekar nezakaze 😊 pekny vecer.
Ja som veľmi sklamaná ako môžu z môjho účtu si brať peniaze pol roka a mne o tom nebolo povedané,resp. bolo,ale až ked už som zaplatila ani zmluvu som nevidela,robila mi to kámoška, čo sa týka produktov, beriem dva vyše 3 mesiacov ale nevidím ani málinké zlepšenie, Biznis, šmejdi.!!NEVERRTE TOMU!!!!
@alenahainova ja som prave kvoli tomuto do toho nesla. Nie kvoli vyrobku, ale sposobu predaja. Nepaci sa mi, ze sa to neda normalne objadnat ako aj ine oleje. Ta cena je dost vysoka. Su aj ine oleje mozno ucinnejsie s vyssim obsahom DHA a lacnejsie.
Ahojte, koto by chcel oleje..tiež som sa zaregistrovala..a nakupila vela - ako viete mesačne mi to chodí. Predavam pár kuskov za veľkoobchodnú cenu..teda ako majú registrovaný, t.j. olej za 30 eur, malý za 12 eur, test vam viem predať za 76 eur ( pripadne 70 eur ak si zoberiete aspon olej) .. viac kusov, zlava... Mne osobne olej pomohol, preto som sa zaregistrovala a zobrala toho viac, zlepšila sa mi pokožka, vlasy, asi aj výdrž, menej som unavená a aktívna.kamoška to dávala synovi a videla výsledky v škole a v pozornosti.
@alenahainova Pekný deň, Alenka. Chápem, že ste rozhorčená, pokiaľ Vás neinformovali dostatočne. Spôsob predaja závisí vždy od konkrétneho predajcu. Pokiaľ Vám na začiatku nebolo správne vysvetlené, aké sú pravidlá nákupu za veľkoobchodnú cenu, tak je to zlyhanie daného predajcu. Takí predajcovia idú naozaj iba za biznisom a je im šuma fuk, či niekomu pomôžu alebo nie. Aspoň taký je môj názor.
Čo sa samotných produktov týka. Pokiaľ sa smiem spýtať, spravili ste si pred používaním produktov test?
Dr.Paul Clayton (svetoznámy odborník, farmakológ a vedec z oblasti výživy), sám hovorí, že zhruba 4 mesiace trvá kým sa Vám rovnováha omega 6 a omega 3 mastných kyselín dá do požadovaného stavu 3:1 alebo menej. Ovšem, ak je na začiatku užívania Balance oleja (alebo aj ostatných prípravkov) Váš test veľmi zlý, tak to logicky môže trvať aj dlhšie. Sú ľudia, ktorý majú pomer aj 60:1 alebo aj viac. A samotnom teste sú aj ďalšie ukazovatele, ktoré napovedajú v akom stave je Vaše telo. Ak by ste mali ďalšie otázky alebo pripomienky, tak Vám rada odpoviem. Myslím, že v našej krajine nie je jednoduché nájsť takého obchodníka/predajcu, ktorému aj skutočne záleží na svojich zákazníkoch 🙂 Po zlej skúsenosti máme často tendenciu všetkých hádzať do jedného vreca.
@henya ahoj, mozem sa spytat ohladne 6 rocneho syna? Ja som prave s produktami zacala mam tu trojkombinaciu, olej, vlaknina a xtend ale nakolko synovi vysli hranicne hodnoty histaminu aj cirkulujuce imunokomplexy chcela by som skusit davaj aj jemu ale neviem ktory produkt. Poradis? Dakujem
@denidenka no tak toto by aj mna zaujimalo.