Mohli by ste mi niekto súrne povedať, kto bol s dieťaťom na vybratí nosnej mandle v Piešťanoch, v centre jednodňovej chirurgie, že koľko stála operácia? Dakujem
Pred 2 rokmi to bolo myslím 2.000,- Sk
ale skúsila by som si zatelefonovať,určite sa to zmenilo 😝 😉
Teraz by to malo stať 80 €, pozri na www.klinika.sk
My sme mali ist teraz 20.1. , ale malá mala zlé vysledky zrážanlivosti, takže sa to odklada. Sú tam naozaj milí ľudia, my mame s nimi len dobre skusenosti.
No my sme tam boli v auguste 2009,dcerka Zdenka mala 3roky,boli sme objednany na 10hod,zobrali nas na izbu,tam sa mala prezliekla do pyzamka,prisiel doktor a vsetko mi povysvetloval co budu robit.Potom nam priniesli taky sirup po ktorom bola dcerka ako omamena,sestricka mi priniesla veci,aj ja som sa musela prezliect a malú som si odniesla na operacku.Mohla som ju drzat za rucicku kym jej prikladali tu masku s narkozou,az kym uplne nezaspala.Na izbe som cakala asi pol hodinu a hned mi ju aj doviezli.Doktor vsetko vyrozpraval,pockali sme kym sa nepreberie a o 15.30hod nas prepustali,stalo to 80eur,strasne mile sestricky,aj s doktorom sme boli spokojny,urcite odporucam,len si tam zoberte nieco na zahryznutie 😀
Mamičky ktoré to máte so svojimi detičkami za sebou ......nás čaká operácia nosnej mandli 15teho vo zvolene strašne sa bojím o maleho :(
ako to prebiehalo ? ☹ ☹
@miskachrumka a coho sa tak strasne bojis?
@xlucia ja neviem :(
neviem si to predstaviť ☹ ☹ ☹
už sa tomu nevyhneme tak už nech to máme aspon za sebou :(
okrem kašlu sme ešte nič takéto nemali
@miskachrumka jeto sice neprijemny, ale inak bezny, maly, rychly zakrok. ty sa ukludni, aby z teba necitil nervozitu. detto ak to mate ako jednodnovu chirurgiu
nam vyberal dr. krupa na kukucinovej ale to bolo 4 roky dozadu platili sme 33 eur
@xlucia ano dohodli sme sa s doktorkou že si priplatíme a ráno bude zákrok a poobede ideme domov!
ja len verím ,že mu to pomože a budeme mať konečne pokoj so zápalom uška 🙂
@miskachrumka no vidis, tak sa ukludni, bude to par napatejsich hodin a potom uz len ulava. si tehu, ber ohlas aj na brusko. o starsieho sa neboj. on zabudne...
@xlucia jáj keby to bolo také lahké ako píšeš !
určite sa dobre vyplačem !
a bude dobre on je náš miláčik dost na to myslím už som mala aj nočnu moru kvoli tomu 😢
@miskachrumka lahke to nie je. my sme mali o dost tazsie operacie a zakroky. nieco planovane, nieco urgentne. podstata bola ze aj ked osm sa vyrevala, ale tak aby ma nevidel a bola som mu max. kludna k dispozícii, vzdy cela stastna, ze uz ideme domov. prezili sme , no a maly si pamata len malo. nastastie
ani starsi ani mladsi nemaju z toho nocne mory, a ze na chirurgii sme boli ako doma ☹
@xlucia bože :(
ale pre zdravie všetko !
aj ja musím byt silná a nech nevidí ako ma to trápi :(
aj toto tehu ma robí takou citlivejšou !
a chcem sa opýtat ....čo po zákroku ?musí byt fit hned aby nás pustili alebo čo ?
@miskachrumka musi dobre reagovat pro prebrati na anestezu a nesmie mu to zacas krvacat. keby nahadou hej, tak to vyvrati, lebo krv je nestravitelna. ak bude ok, tak vas pustia a bude jest doma par dni kasovitu stravu izbovej teploty
@xlucia ahá tak že 5 dní niečo mixované ?
a akurát teplé?!
dufam že to bude okej ☹
@gocrazy Dobry den, klinika stale existuje a su fantasticki !!! Pristup, starostlivost, odbornost. 10.7.2013 sme boli s nasim 3,5 rocnym syncekom na vyberanie nosnych mandli. Vsetko prebehlo nastastie v poriadku. Myslim, ze teraz maju s operaciami dovoleku, lebo to bol posledny mozny termin v juli. Dalsi nam vraveli, ze by bol az v polovici augusta.
Vela stastia
myslim, ze to bola ta klinika.sk, ale asi maju nejaky vypadok - mozno kvoli tym dovolenkam 🙂
prosim vas nemate niekto kontakt tam knim do Piestan?neviem sa tam dopatrat a ta stranka nefunguje,dakujem
@pepppe ANO, priamo do ambulancie ORL, kde robia konzultacie (kedze sa treba objednat, stoji to 5 EUR) a nasledne po operacii na tej istej klinike v plnej narkoze (100 EUR) aj opatovnu kontrolu - to sme uz nic neplatili. Opat sa budem opakovat, ale su fantasticki. Druhych najlepsie investovanych 100 EUR v mojom zivote (prve boli za epiduralku 🙂 )
Ja som bola s dcerkou na vybere nosnej mandle v nemocnici v TT, nemam im co vytknut takisto a 100 eciek mam usetrenych... nemali sme ziaden problem s nikym v nemocke... 😉
@adga25 ahoj, boli sme tam celý den + noc, teda rano sme prisli na 7:30 .. kým nas "ubytovali" a podpísali sme papiere bolo 8:30 a potom sme už len čakali na izbe na zákrok, bolo ta,m s nami ešte jedno dievčatko s mamičkou na izbe, tak sme sa vzájomne podporovali.. najskôr dali oblbovačku tomu dievčatku a po cca pol hodke si prišli po ňu na sálu, neskôr prišiel rad na nás.. po cca 40tich min. mi ju doniesli naspäť a chodili kontrolovať, bo ešte stále spala.. potom sme ju postupne a pomaly preberali.. Operoval ju primár + ešte jeden dr., a nemali sme ho vybratého, myslím, že takto operujú bežne, nemali sme žiaden problém, sestričky boli ústretové a milé.. prečkali sme noc a na druhý deň ráno, najskôr bola vizita, potom raňajky a tuším okolo 9:30 sme odchádzali z nemocky...
ali,
ja som davala malej vyberat nosnu mandlu - bez narkozy, iba s tabletkou (bola som radsej, ked "spolupracovala") a nestalo to nic.
ale ak chces ist tam, skus si tam predsa zatelefonovat...