Moze chytit dieta chorobu od zaockovaneho ? Manzel sa bol ockovat na meningitidu vo stvrtok dcera dnes dostala teploty, nebola s nikym chorym .....
@elmivelmi len toto je neziva , lebo ide na misiu
Z očko látky sa určite nenakazi
@monsterablue mam prestudovane od hora dole nic sa o tom nepise
@stellarstar nemoze byt prenasac ? Ze si vytvoril protilatky a nakazil malu ?
Nie, určite to nemá nič s jeho očkovaním, nechápem ako ti taká hlúposť napadla
Tak ci nahodou nemoze byt len prenasac ak to g sebe ma ale oslabene
NIE
Blbý príklad asi ale...
Covid očkovanie máte ?ak áno, ste si dovliekli covid domov tým očkovaním ?
@maca1984 nemame
Nie, to nechytila.
Nerieš prosím ťa hlúposti
Očkovaním proti niečomu nedovlečie človek domov chorobu.
Veď zavolaj dr alebo na pohotovosti
Tak hádam že by sa nakazil najskôr manžel a až následne dieťa od neho...a manželovi zjavne nič nie je🙈
Urcite nie. Logika nepusti - vakcina je neziva, t.j. nemoze sposobit ochorenie ani jeho prenos. Ved keby akekolvek ockovanie sposobovalo prenos ochorenia na neockovanych ludi, asi by nemalo velky vyznam, skor by bolo nebezpecne. Staci trochu pouvazovat 🙈 Dcera ma zvysenu teplotu z ineho dovodu.
Vieš co som zdravotnik a už očkovaním látkam neverím..Všetko je možné
@mogaa a ak ma priznak tak co ?
má príznak meningitídy a nerieši to? to hádam ani nemyslíš vážne....
@mogaa nie mal len po ockovani bolest noh , nemal ani teplotu
@elmivelmi nesmela sa dcéra ockovat? To ti povedal doktor? Aj ja som bola v prvom trimestri, ked sa syn bol ockovat a doktor na moju otázku, ci to nevadí ma dobreze nevysmial, odkiaľ mam takú blbosť, jasne, ze sa môže on ockovat, kebyze sa idem ockovat ja, to by bola iná téma, 😃 aj v pribalovom letáku k mmr sa píše, ze ockovat sa môže
každé očkovanie má aj nežiaduce účinky rovnako ako každý liek....rovnako to nemusí byť nežiaduci účinok , ale oslabený imunita, celý organizmus, takže sa prejaví miesto kde je problém....
Ved teplotu moze mat z hocijakej choroby, virozy, vsak ju asi nedrzis doma v klietke, von chodite, nie? Nekonspiruj a nerob paniku, ak to zajtra bude rovnake, bezte k lekarovi 🙂
Prosím ťa vieš čo je meningitída? Asi nemáš šajnu, však.....
@ildiko36 ďakujem konečne normálny komentár. A ešte jeden mi tu príde zaujímavý tehotna pani ktorej nemohli zaočkovať dieta lebo bola tehotná?!na zamyslenie ci.
no skor by nemalo,ale napr ja ked osm bola tehotna vtedy sa dcera nesmela ockovat na mnr, kvoli mne.A naco sa manzel bol dat ockovat na meningitidu??