Prenos choroby od očkovaného

2. júl 2023

Moze chytit dieta chorobu od zaockovaneho ? Manzel sa bol ockovat na meningitidu vo stvrtok dcera dnes dostala teploty, nebola s nikym chorym .....

elmivelmi
2. júl 2023

no skor by nemalo,ale napr ja ked osm bola tehotna vtedy sa dcera nesmela ockovat na mnr, kvoli mne.A naco sa manzel bol dat ockovat na meningitidu??

autor
2. júl 2023

@elmivelmi len toto je neziva , lebo ide na misiu

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stellarstar
2. júl 2023

Z očko látky sa určite nenakazi

autor
2. júl 2023

@monsterablue mam prestudovane od hora dole nic sa o tom nepise

autor
2. júl 2023

@stellarstar nemoze byt prenasac ? Ze si vytvoril protilatky a nakazil malu ?

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luliu
2. júl 2023

Nie, určite to nemá nič s jeho očkovaním, nechápem ako ti taká hlúposť napadla

autor
2. júl 2023

Tak ci nahodou nemoze byt len prenasac ak to g sebe ma ale oslabene

luliu
2. júl 2023

NIE

maca1984
2. júl 2023

Blbý príklad asi ale...
Covid očkovanie máte ?ak áno, ste si dovliekli covid domov tým očkovaním ?

autor
2. júl 2023

@maca1984 nemame

januska12323
2. júl 2023

Nie, to nechytila.

maca1984
2. júl 2023

Nerieš prosím ťa hlúposti
Očkovaním proti niečomu nedovlečie človek domov chorobu.

lily14
2. júl 2023

Veď zavolaj dr alebo na pohotovosti

mogaa
2. júl 2023

Tak hádam že by sa nakazil najskôr manžel a až následne dieťa od neho...a manželovi zjavne nič nie je🙈

seahorse27
2. júl 2023

Urcite nie. Logika nepusti - vakcina je neziva, t.j. nemoze sposobit ochorenie ani jeho prenos. Ved keby akekolvek ockovanie sposobovalo prenos ochorenia na neockovanych ludi, asi by nemalo velky vyznam, skor by bolo nebezpecne. Staci trochu pouvazovat 🙈 Dcera ma zvysenu teplotu z ineho dovodu.

luliu
2. júl 2023

@lily14 naozaj na pohotovosť? Kvôli tomuto? Myslíš, že sa tam nudia s vyloženými nohami a potrebujú pokecať?

ildiko36
2. júl 2023

Vieš co som zdravotnik a už očkovaním látkam neverím..Všetko je možné

mogaa
2. júl 2023

@ildiko36 ale tak hádam by sa niekto nenakazil od očkovaného človeka ktorý síce očkovaný je , ale je zdravý bez akýchkoľvek príznakov....

autor
2. júl 2023

@mogaa a ak ma priznak tak co ?

mogaa
2. júl 2023

má príznak meningitídy a nerieši to? to hádam ani nemyslíš vážne....

autor
2. júl 2023

@mogaa nie mal len po ockovani bolest noh , nemal ani teplotu

evicka530
2. júl 2023

@elmivelmi nesmela sa dcéra ockovat? To ti povedal doktor? Aj ja som bola v prvom trimestri, ked sa syn bol ockovat a doktor na moju otázku, ci to nevadí ma dobreze nevysmial, odkiaľ mam takú blbosť, jasne, ze sa môže on ockovat, kebyze sa idem ockovat ja, to by bola iná téma, 😃 aj v pribalovom letáku k mmr sa píše, ze ockovat sa môže

mogaa
2. júl 2023

každé očkovanie má aj nežiaduce účinky rovnako ako každý liek....rovnako to nemusí byť nežiaduci účinok , ale oslabený imunita, celý organizmus, takže sa prejaví miesto kde je problém....

vanilkovazmrzka
2. júl 2023

Ved teplotu moze mat z hocijakej choroby, virozy, vsak ju asi nedrzis doma v klietke, von chodite, nie? Nekonspiruj a nerob paniku, ak to zajtra bude rovnake, bezte k lekarovi 🙂

maca1984
2. júl 2023

@ildiko36 aha, takže zaočkujem sa proti borelióze a dovlečiem ju domov, že ?podľa tvojej logiky..
Tým že si zdravotník by som sa v tejto chvíľi moc teda nechválila

luliu
2. júl 2023

Prosím ťa vieš čo je meningitída? Asi nemáš šajnu, však.....

freedoom23
2. júl 2023

@ildiko36 ďakujem konečne normálny komentár. A ešte jeden mi tu príde zaujímavý tehotna pani ktorej nemohli zaočkovať dieta lebo bola tehotná?!na zamyslenie ci.

ildiko36
2. júl 2023

@maca1984 moja dcera nikdy nemala kliešte, a po očkovaní 3kombinacii dostala boleriozu a xx ochorenia ako aj detsku mozgovu obrnu atd..neidem tu zbytocne riesiť.,Prežili sme svoje a nebo to lahke, 2r chemoterapia, 4r kortikoidy..