Ahojte maminky mam dvoch 6 rocnych chlapcov a boli sme u urologicky a nasilu im pretiahla predkozku ….Len taky problem na vecer ze jednemu sa to akoby zapalilo opuchlo …Lekarka mi to kazala nechytat 3 dni a potom stahovat ….viete poradit lebo fakt stresujem
Ja som mu to nechytala ja hovorim len ze sa mu to zapalilo a som v strese
Aha velmi pekne dakujem za radu uz varim repik a prinajhorsom rano volam lekarovi
Môjmu tam urológ dal masticku, kt. sa 3 dni nemohla vyplachovat
Aha lebo aj mojmu tak mu to mam nechat tak aj take opuchnute? Ci ako
@danielahamar aj mojmu to tam dala tak nemam s tym nicrobit ci ako ? Lebo sa mu zo zapalilo tak neviem
@angel2017 ja som s tým nič nerobila, tak ako hovorili, za mňa to opuchnuté ma byt z čoho, ak to bolo nasilu. Po 3 dnoch už sťahoval normálne bez bolesti a opuchnutia.
@lussy203 akú masť prosím vas?
@katarinkapetko pinda masť, ona sa tak volá 😁
@danielahamar napuchnute ale akoby mu z toho isiel aj hnis nieco biele a cervenkaste predpokladam ze krv trochu …tak to este zvazim s tym repikoˇ a rano volam lekarovi …len ja som sa lakla aby sa to skor nezhorsilo
@evica8370 ahoj ano …detsky lekar ich poslal boli sme na preventivke lebo uz pojdu do skoly a tam im to pretiahla ano kazdy lekar je iny dokonca kamoske povedala ze od 6 tych to nepretahuju ze to nehavaju na pubertu tak som z toho somar …skor sme si mysleli ze pojdu na operaciu alebo co …
@angel2017 to iste aj my, 6rocna prehliadka nešlo, dala letacik o fimoze a vypisala papierik k urologovi, s tym že máme doma skúšať a keď nepôjde tak na urológii. My sme uz chodili skôr k urologovi ale keďže bol maly pipik 😁 tak sme sa s doktorom dohodli že pockame keď bude trosku starší 🙂 a hlavne pipik väčší 🙂 co sa aj podarilo, teraz pekne pri kazdej sprche pretahujeme a v pohode. Každopádne držím palce nech sa zahojí a potom len trénovať a nenechať bez pohybu 😁
@angel2017 niektorí lekári to násilne sťahujú aj opakovane a to by som nedovolila. Potom sa to zjazví a vzniká skutočná fimóza. Nás urolog posielal na obriezku, odmietol mi predpisat kortikoidovu mastičku, vraj to môžem natierať kolko chcem a čím chcem, nepomôže to. Zohnala som si sama Triamcinolon a za dva týždne natierania to mal celé pretiahnuté bez jedinej ranky. Potom sme prešli na pinďa masť a ok
Neviem,prečo nepočúvaš lekárku...nechytat a potom stahovat