Pred nedavnom sme zmenili detsku lekarku a minule ked bol syn chory dala mu lekarka spravit CRP vysetrenie. Pri odchode sme dostali blocek so sumou 2,80. U predoslej lekarky sme neplatili nikdy. Platite aj vy? A kolko? Dakujem za odpovede.
Platím 5
3,50
Uff taj to nas teda este vyslo celkom lacno
u nas 3 eura
Aj u nas 3€
Ano 5eur s VSZP
neplatim nič za crp
Ja by som si aj doplatila,ale nasa pediatricka nema crp pristroj...
u nas 10 eur
a nema to mat kadza dr. to crp?nam napriklad este nikdy ani nerobila
u nasej je to 5E (tusim)...nevyuzivam, robim si domace CRP
u nas nejake 3 eura u detskej a na pohotovosti 7eur
Zrejme záleží skôr od lekára, mali sme všeobecnú a neplatili sme, prešli sme do dôvery a tiež od nás nechcela nič
U našej pediatricky je jedno aká je poistovna,všetci platia rovnako 7€,pokial to chce mamicka vyšetriť priamo v ambulancii na počkanie,pokial to ide do labáku tak sa neplatí nič
2e a mame VZP
U nas tiez 5€ a mali sne vzp, teraz sme zmenili na ynion tak uvidim
neplatíme nič... máme všeobecnú..
@8291 tak sa nechavas okradat. aj za vysetrenie v ambulancii nesmie brat peniaze pokial mas napr. union. Vezmi od nej doklad o zaplateni a posli ho do poistovni, aby ti ho preplatili. Garantujem ti, ze ti pani dr zavola, ze si mas prist po peniaze (ak to teda poistovna v plnej miere hradi)
@sisaha sama som zdravoťak a presne viem ako poistovne platia (neplatia)vykony,každý druhy tyzden by som jej určite crp nedavala robiť lebo to nemá význam. Príklad: 2000€ výkon a poistovna zaplatí 800€ lebo 1500 vyhovoriek a uplne nelogickych vysvetlení prečo výkon necvaknú v plnej sume, to nehovorim o 20 000€ výkonoch.
@sorciera24 ake je to domace crp?
@laura0 ja kupujem tieto testy: http://biocare.sk/eshop/produkt/crp-test ale daju sa v lekarni kupit aj 2,a le vychadza to drahsie.....ja to vyuzijem, ekdze mam 2 deti...je to ako tehot. test, akurat, ze pichnes jednorazovym perom do prsta (alebo paty u babatka), odoberes a podla navodu nakvapkas na test a vyjde ti ciarka alebo ti nevyjde.....nemas tam sice rpesnu hodnotu,ale na orientaciu, ci utekat k lekarke po ATB alebo je to len virus to staci...zatial vzdy ukazal vysledok, aky aj bol...ja som spokojna....
@sorciera24 to je super napad,aku dlhu expiraciu maju tie pasiky prosim ta?
Ano 7€