Ahojte. Večera sme boli na očkovanie. Maly ma rok- dostal 2 injekcie, do pravého a ľavého stehienka.
Je normálne, že vôbec nechce jesť, stále spi?
Včera bol tiež mrzutý, tiež spal 2x- dokopy 4 hodiny. No dnes ráno vstal o pól 7, a o 8 už spal. Do 10:40.
Teraz spi zas. Je to normálne?
Pediatrička dnes neordinuje- nemám sa kde pýtať.
Ďakujem za odpovede. 😶
@gelifil za to ta znesú zo sveta 😂😂😂
@saska121212 moze mat teplotu po ockovani tak je aj mrzuty ale to neznamena ze je to normalne. Pediater to moze zlahcit, mne sa to tiez stalo. Ak este budete ockovat dajte samostatne po dvoch tyzdnoch aspon vakciny.
Vies vôbec ake dve "injekcie" dostal? Nie, nieje to normálne. Jeho telíčko bojuje a snaží sa s tým nejak vysporiadať.
@saska121212 teplotu nema? Moja bola vzdy mrzuta, plakala, vzdy mala teploty a naopak zlespala. Ale nežiaduce ucinky mozu byt vzdy ine. Ak sa to nezmeni volala by som aspon na pohptovost o radu ale neziaduce ucinky neradi priznavaju takze to "z ockovanim urcite nesuvisi"
Je to normalne. Telo s ockovacou latkou vzdy "bojuje", vytvara si protilatky. Dieta ma zrejme slabsi organizmus/imunitu, tak je ta reakcia silnejsia. O par hodin/dni to prejde 🙂
@lenqua_12325 nevadi😉
@queen_mary aj moja dcéra bojovala, po kontrolnom odberné krvi žiadne protilátky nema. Ked nie protilátky, zostali "aspon" následky.
Očkovanie môže mať vedľajšie účinky, teplota, bolesť vpichu, mrzutost, únava, spavost. Telo jednoducho "bojuje" a vytvára protilátky, samozrejme ze je unavené, energiu dáva tam. Keby to pretrvavalo, potom riešiť, ale deň po očkovaní to je prirodzena reakcia.
@gelifil super pocit, nie? Ešte viac vystrašiť matku, ktorá má strach o svoje dieťa... Tlieskam Ti 👏🏻
Dakujem, ak to bude pretrvávať tak zavolám na pohotovosť, nechcem tam chodiť kvôli situácii s koronavirusom. Teplotu nemá🙂
@gelifil veď každá mamina ma na vyber, či dá alebo nedá očkovať svoje dieťa, nie? Veď pozri sa. Teraz nemajú vakcínu na JEDEN vírus. A čo sa deje so svetom? Pandémia.
Tak buďme radi, že mame vakcíny na iné ochorenia, aby sa tu nevyskytovali často.🤗 prajem ti veľa zdravia a pokoja. aj tvojim deťom a celej rodine.
Dostal Infanrix hexa a Synflorix
@lenqua_12325
@saska121212 moja lekarka dava malemu ockovania po jednom. Nabuduce mozno skus tak. Aj ked toto uz asi bolo posledne co mate naraz.
@brezza anooo posledné, predtým nebol taký. Môže to byt spojené so zúbkami, ide mu jeden teraz🙂 snáď budeme v poriadku 🙈
@saska121212 podla mna bude v poriadku. Moj je tiez viac ospaly po ockovani. A aj tie zuby to mozu byt.
@katulkagajdos radšej ju ma klamať, ze všetko ok? Matky ockuju svoje deti a ani nevedia ake choroby ockuju, aky to ma zmysel a ake následky to môže mat. Väčšina pediatrov len pichne a nerieš. Tu mi to podpíšte a dovidenia
Nikto nehovori, ze nemáš očkovať. To tu nikto ani v jednej správe nenapísal. Mas si ale podrobne naštudovať veci okolo toho. Potom budeš vedieť a nemusíš davat na nase hlúpe rady 😉
@saska121212 budete neboj😉
Je to normalne, moj ma 13.mesiacov a zatial kompletny ockovaci kalendar ... tiez den ci dva po ockovani nieco viac mrzuty a nieco viac spavy, inak nic ine .. zakazdym bez teploty a vzdy spontanny navrat do normalu
@lenqua_12325 prepáč nebudem sa s tebou naťahovať o ockovani... aj keď chápem, že ty máš asi potrebu presviedčať ostatných o svojej pravde 😉
@katulkagajdos musím ta sklamať, nemusíš nikoho presviedčať o nicom. Vdaka ľuďom ako ty, moja dcéra ochorela a ma diagnózu na celý život. Pokračuj, mozno ich bude viac. Pekný den.
@saska121212 suhlas 👍 mna akurat mrzi, ze nam zrusili termin ockovania mmr tento tyzden - co samozrejme vzhladom na okolnosti uplne chapem .. len som mala naplanovane TBC na konci juna (ockuje sa len 3x do roka a akurat na junovy termin to super vychadzalo) a potom meningitidy .. takto sa to odklada na neurcito .. co uz, nic s tym nenarobime
@lenqua_12325 vďaka ľuďom ako ja je chorá tvoja dcéra???? Fuuuuha... tak toto môj mozog nedokázal spracovať, pekný deň aj tebe
ja deckam davam vzdy od bolesti paralen po ockovani, predsalen ich to musi boliet..dala si mu nieco ? mal teplotu ?
@brita7777 my davame paralen sos, detsky. Odporucrny lekarkou. Ale chapem, ze na konspiracnych weboch sa da docitat barsco 🤣
odmeraj teplotu...