Ahojte, prosím Vás neviete mi poradiť co Vám najviac zabralo na bradavice/molušky u malého dieťaťa? Naša dcérka má 2r a pri konecniku ma samu molusku. Už sme navstivili 2 kožných dr. Jedna nám dala nejaký olej na vysušené ale nemáme pocit, ze by to pomohlo. Aj sme nasadili vitaminy na imunitu. Ďakujem🙂
My sme sa zbavili pomocou mastí.
Kožná nám predpísala nejaké so zinkom, potom sme použili ešte molusan
@mia_von_prag nám teraz dali mastičku. Nejaký olej na vysusenie. Tak dúfajme, že to pomôže 🙈
Mojej to kozna zoskrabla, vydezinfikovala. Riesili sme to skoro rok, kym boli prec uplne. Vzdy jej vznikli nove, stale ich bolo menej. Posledne 2 sme odstranili roztokom Molusk.
@nikajanka moj syn ich ma tiez na velmi citlivom mieste a u dermatologicky mu dali analgeticky krem, potom sme sa sli na polhodinku prejst kym zaucinkoval a potom mu to zoskrabal ostrou lyzicou. Vyborne to zvladol, trochu bolelo ked vysla mimo umrtvene miesto ale inak super. Uz sme boli 2x, zvyknu sa vracat…
odstranit ich 🤷♀️ my sme to natierali kadecim, z molusku ma akurat jazvicky a bolelo ho to, rozliezlo sa mu to aj tak, sli sme koznej, pred tym natreli Emmlou, za 10 min. vybavene, za tri dni zahojene a mame pokoj (klop klop)
Nam dala kozna na to molusk. Poctivo sme to natierali aj ked ju to velmi stipalo. Mala som pocit, ako keby jej to vypalovalo. Mala to na brusku a pri cikulke. Vsetky nam krasne zmizli. Ostali len malicke jamky. A to uz je asi 5 rokov spat co sme to riesili.
molusky - nočná mora. dcéra to mala cca 2 roky dozadu ako 9 ročná. Molusk nepomohol. Masť tiež nie. Potom mi kamarátka poradila bylinu ,,lastovičník" to som jej kvapkala zo stonky takú bielu tekutinu... dezinfikovala s betadenom... musíte nájsť matku a tú zničiť. držím palce.
Už si to celkom nepamätám ale viem, že sme sa riadili podľa pokynov na pribalovom letáku. Určite ju to bude stipat. Treba jej to fúkať. Áno potom jej to zčernalo a akokeby jej to spálilo. Ostali jej malé jamky ako po kiahnach. Držím palce nech vám to zaberie. 😉
Hlavne neprestan natierat. Musite vydrzat a urcite jej to pomoze. My sme nenatierali ani pudrom. Davali sme len Molusk. Doktorka vam kazala davat aj puder?
@katkak512 boli sme u dvoch kožných. Obidve nám dali ten molusk (že máme zohnat) a jedna z nich taka staršia sukromnicka dala aj púder.
A dneska ráno som si všimla, že na kolienkach to ma akokeby už spálené 2 a 2 tam ešte sú. Takže tie natierať nebudem večer. Len neviem dokedy natierať 🙈 tam je ta pauza, že 4-6 dní a potom po 2-5t to ma zmiznúť no. Len na tej rituske to ma ešte dosť:(
Uspať na oper sále a povybera5 mechanicky.toto radim ako rýchlu a účinnú cestu.molusky sú vírusové,budú len pribúdať a vy sa budete trápiť s inou dlhou a malo efektívnou liečbou.