ahojte...chcela by som vediet, ci mate niektora podobny problem...v poslednej dobe sa mi maly v noci precika, ale az tak, ze je mokry az pod pazuchy, musim ho celeho prezliect a samozrejme sa mi vtedy zobudi. Niekedy hned zspinka, inokedy je hore aj dve hodinky a ja som zufala, ked sme napr. od druhej do stvrtej hore ☹ .Pouzivame TESCO plienky, som s nimi spokojna, teraz na noc davame FIXIES a aj tak je mokry...Co s tym? Len vydrzat?
tretulka, mne sa osvedcili plienky s lidlu (je to cesky vyrobok su balene po 14 alebo 16 KS zalezi od velkosti), mala sa mi tiez precikavala a zda sa mi ze tie lidlacke maju vacsiu absorbcnu schopnost, rano je sice plienka riadne tazka ale relativne sucha a Lujzinka este nemala zapareny zadocek
takisto prebalujem maleho pre každým jedením, ale aj tak sa niekedy stane že je pocurany až po chrbatik, ale to fakt malokedy vacsinou stiham prebalit 😀
ahoj, mne sa osvedčilo dávať väčšie plienky,prebaľujem 2x za noc ,má 16 mes. a používam tesco 11-25kg, má 13 kg
dakujem za rady, vyskusame tie plienky z Lidla a uvidime 🙂
Mne sa najviac osvedcili pampersky su trosku drahsie ale myslim ze naj aspon pre mna
ahojte..
je mi to az blbe napisat no ja v noci slecnu neprebalujem a este sa mi nestalo,ze by bola precikana..od zaciatku pouzivame pampersky.ale zevraj velmi dobre su aj tesco..
ja tiez moju Nikolku v noci neprebalujem, nechcem jej trhat spanok, lebo aj ked papa tak pritom "sniva", ritku nema rano zaparenua a nie je ani velmi precikana, keby jej to prekazalo, tak by plackala ale viditelne je rada, ze jej v noci dam pokoj s prebalovanim. Inak prebalujem cez den opatrne po papani, lebo pred sa mi neosvedcilo, aj tak pocas papania nakadi a nacura.
ja som doteraz používala pampersky, ale dostali sme hugies a tie sa mi zdajú ešte lepšie, ešte sa nám nestalo, že by sa precikal
a v noci neprebalujem, iba pred papaním a to je ráno 4-5 hod
ahojte 😉 ja som bola tiez velmi spokojna s Huggies a neprebalovala som v noci, len raz nad ranom, ked sme papkali 😉
ahojte, my pouzivame plienky z DM babylove a nemam s nimi problem. Obcas, tak 2 - 3 x do mesiaca sa stane, ze sa precika, ale inak absorbuju dobre. Za chvilu budeme menit velkost, tak mozno je to aj tym, ze mu uz nestihaju tie plienocky odsavat 😀 . Ja ho prebalujem az rano, ked sa zobudi. Papa o 5,00 ale potom este zaspi, tak ho nechcem rusit, a rano ked sa zobudi kaka, tak vtedy to menime. Hlavne kvoli smradu. 😠 😀
ahoj, my pouzivame plienky pampers alebo sleep and play. sme s nimi spokojni. v noci neprebalujeme a rano je to uplne v norme - vobec nie je precikana.
ahoj, my pouzivame pampersky (aj ked sme vyskusali aj tescove aj huggiesky, vratili sme sa k nim) a nemame s nimi ziaden problem. nas Artur ma 5,5 mesiaca a uz cca mesiac ho v noci neprebalujem, iba ked sa pokaka. prebalujem az rano priblizne o 7.00 hod., zadocek zapareny nema...
ondrik sa budi v noci len raz a to ho pred kojenim prebalujem.
niekedy aj po kojeni 😀 ,nastastie tma ho moc nebyvi,tak zahaja-cez den je to uz horsie,ale mokreho ho nenechavam.pa
pokým som kojila, tak som prebaľovala malú do 3-4 mesiacov. teraz už neprebaľujem, cez noc nemám problém s precikamou plienkou atým pádom aj oblečením. používam od začiatku pampersky Tesco, tie sú dobré a som s nimi max spokojná. zistila som, že keď sa malá ráńo zobudí, tak má asi 1x ciknuté za noc a tak šup na nočníček. to už praktizujeme od 8 mesiaca. 😉
baby ahojte, tak ja som pouzivala Pampersky, jedine tie vydrzali cez noc a moja mala vzdy vela pila, tak to ich teda slo...s tymito vsak mam jednoznacne najlepsiu skusenost...dcerka bude mat teraz dva roky a stane sa, ze ju a teraz musime 1x v noci prebalit...alebo nad ranom, samozrejme uz nie je kojena a ani nepapka v poslednom case v noci..
baby ja som tu minule chválila hugies, ale zas sme sa vrátili k pamperskám, skúšala som aj tesco ale musím ho prebalovať každú chvíľu takže aj tak neušetríme ☹ pampers je pampers 🙂
ja som spokojna s Hugies, v noci neprebalujem, vydrzi a udrzi pekne do rana. A to uz ma Kubko rok.
mne Huggies nevyhovovali , ked bola malinka mensia, teraz sa uz da cokolvek, lebo ide sem-tam na nocnik a tak...
ja tiež nevravím, že hugies sú zlé, alé sú také tvrdé a kratšie vydržali ako pampers, drobec mi prespí v noci aj 12 hodín, plienka je plná ale suchá a to je len s pamperskami
presne, ze divny material, hrozne umele...inak ja cakam, kedy moja prestan v noci cikat, kedy vlastne budem moct prestat pouzivat plienku na noc...
dost som verila pamperskam,ale maly mi ich precikaval,tak sme skusili tesco a tie su fakt super!Uz ho ani v noci nemusim prebalovat 🙂
tesco ja ale nekupim, som v usa
escada,niekde som citala,ze zavisi,kde su pampers vyrobene.Mozno tam u vas su kvalitnejsie,fakt neviem 😒
mimi, fakt neviem...lebo brat je na SK a stale mi aj Huggies chvalil a tu sme kupili a hrozneee
tak asi nieco na tom bude 😉 Inac,aj Huggies sme mali, hoci nevyzerali moc uputavo,ale tiez sme boli s nimi spokojni.Len sa mi zdaju dost drahe 😒
drahsie ako pampers? Tu si cenovo podobne, ale zda sa mi, ze Pampers asi trosinku drahsie...ozaj, kolko ide mesacne na plienky doma?
su u vas plienky sleep and play?
neviem presne kolko minieme na plienky,ale odhadom asi 1000,-Sk mozno aj viac.A vy,len tak zo zvedavosti? 😉
teraz neviem, ci som o sleep and play pocula... 😢 Teraz uz pouzivame malo plienok, ale myslim, ze to vyjde tak na 30 $ mesacne...na zaciatku to mohlo byt mozno okolo 100 $
escada,napisem ti do IP,lebo mam otazocku na teba a nechcem odbocovat od temy 😉
tretulka,
ty prebalujes v noci bez toho aby sa maly zobudil? Ja to robim pred kazdym kojenim. mala by som teda aj pomimo?