mam syna 1rok 3 mesiace od 10 mesiacov pije mlieko kravske normalne s obchodu nemal najprv žiadne problemy potom sme mali laryngitidu po 3 tyždnoch zase afty ale tie ma dlhodobo a ma ich stale už sme boli na krčnom nič nezabera,, berie železo lebo je chudokrvny ,, momentalne ma hnačky kyslo zapachajuce vodave po zjedeni mliečnej stravy ohlo to vzniknuť tym že som mu mlieko nasadila skoro ??? mal len 10 mesiacov alebo je to tym že sme obaja alergici s manželom ,,,???
tak je -nie je..no,nebol to dobry napad asi...ma v tom aj take hlienove? to je intolernacia ak nie uz alergia..daj mu urobit vysetrenia a v prvom rade nasad hypolaregenne dojcenske mlieko,ak je to intolerancia,tak za par dni by sa mu to malo upravit,necakaj vsak ze za den hned,cca tyzden to moze trvat...zo zubov moze mat hnacku,ale teda podla tvojho opisu aj virioza to moze byt,cize vyluc mleiko a mliecne vyrobky celkom,treba dietu,ak neprejde do zajtra,necakaj a chod s nim.
@marikazavadka
@sakura77
súhlas, vysadiť, ale čakať nie týždeň, ale aspoň tri týždne, aby bolo vidieť zmenu. Chudokrvnosť a afty sú príznaky alergie na mlieko, to či si dala skoro, alebo neskoro, už nerieš. Nepomôže ti ani hypoalergénne mlieko. TReba kúpiť mlieko bez obsahu bielkoviny kravského mlieka. Existuje taký nutrilon alergy care. Neviem, či som ti presne napísala.Treba vynechať zo stravy všetko s obsahom mlieka a mliečne výrobky. Pozri si tému o alergii na BKM a poraď sa s babami.
@tinki asi to vyskušam dietu bez mlieka a mliečnych vyrobkov nechcem ho vlačiť po doktoroch ak by to šlo aj bez nich aj tak treba ist k deckemu a potom na alergologiu a povedia mi to čo už viem ,,,dik za radu ,, 🙂
@sakura77 no za jeden den sa to isto nezmeni hnačku mal nejake 2 hodky po tom čo zjedol tvarohačik to kakal aj 4 krat po sebe zelene vodave a pachlo to kyslo ako ocot ale potom už nie ked nejedol nič s mliekom lebo som hladala a našla že može byť intolerantny na mliečnu bielkovinu odvtedy som mu nič od mlieka nedala a zatial nekakal ,,,dufam že ked to vysadime že sa to da do normalu ,, dik za radu 🙂
@abbie no nechala som sa zo slušnosti ukecat svokre citila som že je to hovadina ale tlačili na mna aj s manželom už viem že to bola obrovska chba a už si nenecham kecať do takychto rozhodnuti budem to konzultovať s lekarom alebo tu,, 😉
Je blaznovstvo dat 10 mesacnemu kravske mlieko... nie je nijako prospesne zlozenim pre takto male deti a este k tomu ste obaja alergici, tak je velmi pravdepodobne, ze maly to bude mat po vas ...