Ahoj nemáte niekto skúsenosti s tým že keď nosím dcéru 4mes. Vo zvyslej polohe na rukách fialoveju jej nohy,keď ju položím prestane to
@stevka25 Ahoj. Robí sa to aj v polohe, keď leží na brušku?
@katkamatka7 nie len keď ju mám na rukách tvárou vpred v zvislej polohe. Mali ste nejaký podobný problém?
@stevka25 Nie. V Tom období prevažne ležal na brušku.
@katkamatka7 no ona dlho na bruchu nevydrží,zlosti sa tak to striedam, leží,nosím ju a na bruchu je
urcite ukázať k dr a kardiovyšetrenie...sleduj aj pery ci kolo nefialovie , končeky prštekov na rukách a akolie očí ...može to byť znak problému so srdiečkom,nedostatočné okysličenie organizmu..držím palce aby tak nebolo ...radšej 100x isť ako niečo zanedbať..dieťa nemá mať fialové nohy..
Súhlasím s
@petamich keď to má len vo zvislej polohe je to normálne u takto malých bábätiek, no spýtať sa odborníkov môžeš, za to nič nedáš 🙂 Ináč moja dcéra ( 5m. ) to tiež sem - tam má, ale len v tej zvislej polohe.
Riešila som to iste, prvý mesiac dcérke tak sfialoveli ruky- dlane aj prsty, aj chodidla, doslova fialove ich mala, pritom neboli studene. Bolo hrozne na to pozerať, úplne ako keby odumreté to bolo, sfialovenie trvalo možno 3 minútky… nakoniec to samo od seba prestalo, dr kázala sledovat kedy sa to stáva, no bolo to keď ležala na chrbatiku. Určite treba vyšetriť
@stevka25 aj našej najmenšej tak do pol roka mala vždy fialové keď bola na rukách, boli sme na kardio a chvalabohu nič. Prečo to mala sme nezistili samo prešlo
@stevka25 aj môjmu malému sa to občas urobí keď ho napríklad asi silnejšie pridržím keď mu zadok umývam v umývadle ale do par sekúnd to zmizne... To jak keby si si priskrtila prst tiež ti zmení farbu
Ak mas pochybnosti, napis do skupiny Zdravotníci na MK. Držím palce!
Napis prosim potom co ste sa dozvedeli, aj moja 4mesacna to mava ked ju nosim tvarou dopredu, v predklone.. fialove nohy a tak oranzove flaky na nich. Som myslela prvy krat ze nieco ju stiplo ale ked ju polozim hned to prejde
@aurorastone my to mame tiez presne tak isto. Vzdy, ked jej umyvam ritku, tak ma jednu rucku fialovu, od toho, ako ju drzim. Do par sekund to prejde. Mne to ani nenapadlo riesit.
je to uplne normalne, tak malym detom sa este dobre nedokrvuju koncatiny, preto ich maju castokrat aj studene