Easylax pre deti

5. apr 2022

Ahojte máte niekto skúsenosť s easylax pre deti, pri zápche a tvrdej stolici, pomohlo to? Neuškodí to nejako ročnému dieťaťu? Ďakujem

luciar260
5. apr 2022

Ja som par x pouzila kedze mi maleho strasne sem tam zapieklo, je to fajn hned sa mu po tom ulavilo,

gabika8855
5. apr 2022

Pouzili sme sestrinej malej a hned to zabralo neublizilo nijako

sojorez
5. apr 2022

Sestra pouzivala dlhodobejsie pri synovi, zadrziaval stolicu. Ona si pochvalovala, ze je najjemnejsi zo vsetkych tych prostriedkov. Tym, ze je to tekutina, tak ze vie posobit i ked uz je na konci stvrdnuta stolica, ze tam by napr.cipok nezaviedla. Syn jej to dobre znasal, aj to zlozenie je take nezavadne pri dlhsom pouzivani.

leteckafakulta
22. nov 2022

@sojorez dobrý deň, chcem sa spýtať aký je malý starý a ci daco pomohlo na normálne vyprázdňovanie.
Moja mala bude mať 3 roky a 2 roky kakame 1-2x do týždňa.....stolica je pritom mäkká, mala nemá tvrdé bruško.....neviem ci to nezadrziava....o kakani ani počuť...dávam tiež ten easylax sem tam a pohne to hneď... naša dr. Povedala ze keď nemá boľavé tvrdé bruško a stolica je normálna tak je to v celku ok. Ze niektoré deti to tak majú.
Ďakujem za odpoveď 🙂

sojorez
22. nov 2022

@leteckafakulta Synovec uz je starsi, ale ten problem s frekvenciou mali dlhodobo. Ani teraz nechodi kazdy den.

veronika_2015
22. dec 2022

Ahojte my sme pouzivali dlhodobo pri dcerke ked zadrziavala stolicu, zostalo nam 5 baleni spotreba 2025/2026… ak by ste chceli, predam 1balenie po 5€.

anetka707
3. feb 2023

@veronika_2015 dobry den, ak je to aktualne vezmem vsetky

lucana82
16. feb 2023

@veronika_2015 dobrý deň. Mozem sa prosím opýtať. Naša 3rocna zadrzuje. Trapime sa uz 2roky. Používali sme snáď všetko...
Momentálne tento Easylax. Išlo to super. Takmer hneď. Ale uz 3x sa nam stalo ze nezabral. Vobec. Ja neviem co mam robiť ako to z nej dostať. Stalo sa vám to prosím ci vždy zabralo. Na kolky deň nekakania ste podali Easylax.
Ďakujem veľmi pekne za ochotu

veronika_2015
18. feb 2023

@anetka707 pisala som Vam spravu

veronika_2015
18. feb 2023

@lucana82 dobry den, boli ste na gastro? Robili dcerke nejake vysetrenia? Zistila sa pricina? Vyvolanie stolice sa zvycajne robi na 4. den, nam sa zial tiez nedarilo aj tyzden niekedy… treba hlavne zistit pricinu, resp. Ci tam nie je nejaky zdravotny problem… casto to byva len psychicky blok z tvrdej stolice avsak treba urcite vylucit ostatne mozne komplikacie.

lucana82
22. feb 2023

@veronika_2015 dobrý deň. Áno robili jej vyšetrenia na Gastro. Nema alergie. Aj metabolické testy robili. Možno je to tým ze zadržiava, ale ako dokáže zadržať tie klistiry a čipky nerozumiem. Ked sme užívali Dulcosoft alebo Duphalac tak sa darilo len par týždňov a potom zasa nekakala. Ešte veľmi malo rozpráva takze moc sa toho od nej nedozviem co ju trapi. Je autistka ale nieje až taky ťažký prípad. Netuším co robit ked ten Easylax zas nezaberie. Neviem ako docieliť aby sa vykakala. Dúfam ze to raz pominie a je to len o psychike.
@veronika_2015

veronika_2015
22. feb 2023

@lucana82 na gastre Vam nepredpisali Macrogulum? To zvykne pomahat, je to prasok ktory sa rozpusti vo vode a zmakcuje stolicu. Pripadne bez predpisu sa da zohnat Forlax. Oni ked sa naucia zadrziavat tak zial zadrzia castokrat aj cipky aj Easylax… drzim Vam palce, je to narocne obdobie, aj na psychiku.

lucana82
24. feb 2023

@veronika_2015 Ďakujem veľmi pekne. Ano užívali sme. Ale len pár týždňov fungovalo. Potom aj 10x denne špinila. Ze ako "asi" teda zadržiavala tak jej predsa len kúsok ušlo.
Niečo strašné to bolo. Aj v noci. Riťka vyštípaná....
Snáď sa to zmení lebo momentálne neviem ako dalej

veronika_2015
24. feb 2023

@lucana82 hm poznam to zial velmi dobre… drzim palce, nech Vam toto obdobie prejde co najskor

martina8888
3. aug 2023

Prosím Vás, nemáte ešte niekto na predaj Easylax mikroklistyr? V lekárňach je nedostupný. Ďakujem.

selina36
4. aug 2023

@veronika_2015 dobry den chcela by som sa spytat ci este mate na predaj tie easylax kupila by som vsetky

zuzuliak1981
25. nov 2023

Ako hlboko to zavadzate? Mne sa dnes podarilo synovi vstreknut asi len 1/3, tak to nepomohlo.

zatkovaa
27. dec 2023

@veronika_2015
Veronika máte prosím ešte na predaj Easylax? Beriem všetky. Vďaka!

tinetta
1. jan 2024

Baby prosím ma niekto ešte na predaj? Pozerám ze všade vypredané a normálne detské čipky nám nezaberajú, zúfalá som

zuzulaj
3. jan 2024

@veronika_2015 pekný deň? Je to ešte aktuálne prosim?

zuzulaj
3. jan 2024

@veronika_2015 mala by som záujem prosim

katulkagajdos
3. jan 2024

@lucana82 ak sa môžem spýtať neskusali ste z dr. Max macrogol?- my sme tieto Easylax postupne vzdali, lebo pri tom strašne plakala- ten macrogol sme dávali na začiatku ráno večer- rozpustí sa to vo vode a vypije - potom raz do dňa za tri mesiace už kakala sama- ten blok sa stratil, možno pomôže aj Vám - tiež sme mali dlhodobo problém 2 roky sme sa trápili, na gastro všetko v norme bolo.

lucana82
3. jan 2024

@katulkagajdos velmi pekne ďakujem za vašu správu. Ano skúšali. Nezabral. Mala len také frcky malinké aj 10x za deň. Momentálne užívame Dulcosoft. Ktory vieme zohnať len v Maďarsku. Niekedy kaka aj 2tyzdne a potom zas sa niečo stane. Absolútne netuším čo. A uz zasa sme na Easylaxe. Pritom ta stolica ked sa vykaka po 3dnoch s Easylaxom je úplne mäkká. Dokonca akoby hnačka. Skončili sme aj na Kramároch kde ani cipky ani klystir nezaberal. Obrovsky si tam vytrpela a ma le 4rocky. A ked na 10ty deň nekakala tak jej to vyberali manuálne v polouspatí. 😪 rengen čriev aj odobratie vzorky v anestéze vporiadku. Trpíme uz 3roky. Samozrejme ma preto ešte plienky. Záchod nocnik ani za svet dostane obrovský záchvat. Vraj blok a psychické hľadisko. Ale uz 3roky?????
Niekedy musíme dat taky silny čipok Dulcolax a stým ma obrovské krče a je úplne spotena a place 2h.
My uz nevieme co

katulkagajdos
3. jan 2024

@lucana82 veľmi má to mrzí ☹️ neviem si predstaviť, že sa takto trápite už 3 roky. Mali sme ešte takú knižku o hovienkach- sme si to spolu čítali- nám to síce veľmi nezabralo, ale niektorí to chválili, že to dieťa skôr pochopí a prestane to byt pre dieťa stres 😕

lucana82
3. jan 2024

@katulkagajdos ďakujem mame aj tuto knižku. Skutocne ďakujem ste veľmi milá. Z celého srdca všetko dobré prajem

katulkagajdos
3. jan 2024

@lucana82 ďakujem, aj Vám všetko dobre, hlavne, aby ste to prekonali- veľmi Vám budem držať palce, aby sa to malej upravilo.

slavuskab
11. jan 2024

@veronika_2015 dobrý deň písala som správu

slavuskab
11. jan 2024

@veronika_2015 dobrý denje to ešte aktuálne?

tinetta
5. feb 2024

Mam jedno balenie Easylax nerozbalene, kto by potreboval. Dcérke sa to popravilo našťastie 🙏

diana_1212
8. feb 2024

@veronika_2015 Zdravím, nemáte ešte nejaké prosím? Momentálne je to všade nedostupné