Dobrý večer moja mala ma náznak na brusnu diastazu... Chcela by som sa spýtať... Ak mate skúsenosť s deťmi ako sa dá tomu pomôcť co zabralo? Ako to deti znášali? Ci im to robilo nejaký problém vo vývoji v pohybe?? Všetko prosím vás ak máte skúsenosť pýtam sa ako matka prvorodicka neskúsena ktorá nevie do čoho ide.... Viem ze mi všetko doktori vyvstlia ale chcem počuť aj iní nazor
@simonac96 to počujem prvýkrát ,prosím vás a čo to je a ako sa to prejavuje alebo ako ste na to prišla?
@simonac96 ahoj neviem koľko má dcéra, ale mojej to Dr diagnoatikovala asi v 4 týždni, povedala len, že nemá veľa plakať (super rada že?😀) a že to sa pravdepodobne samo spraví a tak aj bolo v 11 týždni už bola fit, uz len trošičku ma. tak ja som sa snažila, aby veľa neplakala (cumel) a keď sa pučila s kakanim tak som jej veľa masirovala bruško a cvičila s nohami inak nič, brušná stena musí spevniť, tak som ju motivovala, aby dvíhal. ruky nohy a tak si to pomaly jemne posilnila... ale chápem ťa aj mňa to vyviedlo z miery a riadne
@simonac96 ahoj, sestrin syn mal diastazu. Chodil na rehabilitácie a je v poriadku.