Dcére je stále teplo

zlatuchova
11. okt 2022

Ahojte maminky
Prosím vás nestretla sa niektorá s tým že dietatu bolo stale teplo?Dcera bude mat 4 roky v decembri a stale sa stazuje že jej je teplo.Každý den to iste,mame v byte 24,castejsie aj vetrám.Neustále sa vyzlieka chodi v krataskoch lebo jej je teplo.V noci sa tiež budií že jej je teplo a byva aj spotena.Môže to niečo znamenat?Dakujem za odpovede

doriiis
11. okt 2022

No pri 24 stupnoch v byte by bolo teplo aj mne...staci 21 stupnov

zojazoja
11. okt 2022

U nas to tak tiež bolo a doteraz je...keď bola malá tak išla von aj bez ponoziek v čižmách...doma zásadne bosá, v rodinnom dome, v zime zásadne tričko s dlhým a na tom len bundu....šál v žiadnom prípade.. a to 24 stupňov doma sme v živote nemali,to je extrém pre nás.doteraz je horkokrvna jak kôň..chorú si ju pamätám tak maximálne raz ročne ..a to sa už teraz bavíme o skoro dospelej

januska12323
11. okt 2022

Keď nemá teplotu tak je jej proste teplo, 24 stupňov je príliš veľa to by som chodila v spodnom prádle aj ja. Menej kúr a obliekaj ju ako jej vyhovuje.

moniikka
11. okt 2022

@zlatuchova znížte teplotu v byte, my máme cca 22,5 a aj tak chodia deti v kratasoch a tričkách ze mame horúco

ckocka
11. okt 2022

@zlatuchova Mám v byte 19 a vetrám, ak by tu bolo 24 tak chodím v plávkach. Každý máme inú komfortnú pocitovú teplotu.

doriiis
11. okt 2022

Presne...menej kurit a lepsie obliekat

zuzanaete
11. okt 2022

Mame doma tiez otuzilca. 24 stupnov je prilis teplo. My mame 21-22 a aj to mu je stale teplo. Uz si aj v skolke zvykli, ze byva menej obleceny. Nikdy som za tym nehladala chorobu. Proste kazdy teploty vnima rozdielne.

martul
11. okt 2022

@zlatuchova môže to znamenať znížiť teplotu, 24 je veľmi veľa. To ani nie je zdravé

zlatuchova
autor
11. okt 2022

Dakujem mamicky velmi pekne za rady 🙂 znizim teda teplotu na menej

katka700
11. okt 2022

@zlatuchova pre istotu jej daj vyšetriť hormóny štítnej žľazy

zlatuchova
autor
11. okt 2022

@katka700 dakujem,tiez ma to už napadlo

mmoni89
11. okt 2022

@zlatuchova mate moc teplo. My máme menej stupňov ja už chodím v mikine a moje deti v krátkom, jeden syn by najradšej aj bosí bez ponoziek, sme v dome zem je už chladná no jemu je furt teplo. V noci nechce perinu tiež že mu je hrozne teplo

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amiaja
11. okt 2022

@jabadabadu neviem co sa rozculujes.. jak keby tam mala 40 stupnov
Kazdy ma rad inu teplotu. Niekomu staci 19 stupnov, iny je zimomravy a 24 je ok.
Staci napisat nech vyskusa znizit teplotu, neviem naco ten vylev o energiach 🤦‍♀️

stanulienkat
11. okt 2022

@katka700 pri 24 stupnoch naco vysetrit hormony?? K lekarovi sa chodi, ked je zdravotny problem. A deti su horkokrvne, maju rychlejsi metabolizmus.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
magdalenal
11. okt 2022

@zlatuchova 24 je aj podla mna vela. My mame 21, ja v kratkom s dcerou a manzel s mikinou a este si da aj deku ked cita knihu 🙂 ked som doma sama, mam max 19st. a je mi prijemne a to si este okno otvorim. Kazdy mame inak nastavene telo.... pokial sa vyslovene nepoti, podla mna je jej len normalne teplo

martul
11. okt 2022

@zlatuchova jednoducho máte moc teplo, deti sú stále v pohybe a zahrejú sa. Je to úplne normálne, stačí stiahnuť kúrenie. A nechoď s týmto doktorku prosím ťa.

guliver19
11. okt 2022

@zlatuchova preboha 24 stupnov a ty sa spytas vo fore preco jej je teplo?hrozne aj s ohladom na aktualnu situaciu,ale aj zdravir a pohodu dietata vseobecne.

jana_eyre_2
11. okt 2022

Každé dieťa je iné, jednému je pri 24st.chladno, inému teplo.. ja mám chalanov čo im je teplo pri 20tke cez zimu doma a vpohode by aj nahi behali, ale dcére by bola zase zima.. máme doma 20-22stupnv(kedy ako) a keď je niekomu zima tak sa oblečie.. je lepšie keď je chladnejšie a vie sa obliecť, lebo naopak to ide ťažko 😅

zlatuchova
autor
11. okt 2022

Mamicky dakujem vam za rady a tipy,23-24 mame doma casto (nekurime) vetram pravidelne a dost casto mavame aj cely den otvorene okna.K lekarke sa s tym urcite nechystame….tak vam este raz velmi pekne dakujem a prajem pekny den

gabsisi
11. okt 2022

@zlatuchova mne keď bolo stále teplo...aj keď ostatní boli v mikinach jedna lekárka povedala že zrejme mi chýba D vitamín. Že sa to aj takto prejavuje. Začala som ho užívať a do mesiaca sa to fakt zlepšilo.

nevenka
11. okt 2022

@doriiis my nekurime, ale mame vnutorny byt a aj pri vetrani a ked slnko zasvieti (juh), tak mame aj teraz 24, niekedy aj 25 stupnov 🤷‍♀️. Tiez je nam vtedy teplo a chodim v satach, dcera tielko a 3/4 leginy.

nevenka
11. okt 2022

@guliver19 aj my tak mame, a to nekurime, hlavne v obyvacke, co je juzna strana a slnko to vyhreje aj na 25 niekedy, co s tym akoze narobis, vypnes slnko? Okna otvorene, tak co este.
Severna strana je chladnejsia, no...

lentak1223
11. okt 2022

@zlatuchova
@guliver19 My sme v momentálnom prenájme a aj teraz máme na slnečnej strane 23,5 stupňa a nekúrime. Okná stále otvorené, ale je to o držku. Aspoňže spálne máme na druhej strane a v noci otvorené okná. Tak niekedy sa to naozaj nedá ovplyvniť.

kvetinka75
11. okt 2022

@amiaja my máme 24 a v tričku nechodím. Pre mňa je toto normálna teplota. 21 už mi je chladno. Ale ešte zatiaľ nezapínam riadiatory.

euka210
11. okt 2022

@doriiis my ked v zime vykurime na 23C, tak sa mi zda, ze sme to uz prehnali a mozem si dat kratke tricko 🤣. Momentalne mame 20C a dlhe rukavy.

thoughtfulweirdo
11. okt 2022

Moja 4 ročná sa vyzlieka do krátkeho trička a gatiek aj v zime, keď kurime na 21, bosé nohy celoročne sú samozrejmosť 😄 mladší ročný to už po nej opakuje tiež. Osobne v tom žiaden problém nevidím, lepšie než keby boli zimomravi ako ja.

ivangeline
11. okt 2022

Moje sa vyzliekaju aj ked mam otvorene okna dokoran. Najradsej by nahi behali. Volnostttt.