Čo znamená bolesť kolena dvojročného dieťaťa?

julka1979
24. jún 2013

Ahojte baby.Chcela by som sa spitAT uz dva krat sme boli s malim u doktorky stale sa stazuje ze ho boli kolienko.Doktorka nas stale posle ne krvny obraz ten je v poriadlu ze vraj to prejde.Sem tam sa mu podlomy aj kolienko,a zda sa nam ze prave koleno ma viac dovnutra,ja som mala problemy s kolenami ale ked som mala 18 rokov a svokra mala problemy s klbamy ked bola dieta moze byt ze mali ma tiez nieco?Na ortopediu nas vobec zatial neposiela.Mal niekto skusenosti s takym niecim?dakujem

aristka
24. jún 2013

treba ísť na ortopédiu a keď to už tak nič nie je mala spraviť rtg kĺbu,či tam nič nie je...

mia78
24. jún 2013

ked ta neposiela tak si normálne vypítaj výmenný lístok na ortop...že tam pôjdeš......ja som to tak spravila a dala my...

oskorusa
24. jún 2013

nepíšeš, kedy sa sťažuje na bolesti kolienka, pri záťaži, večer, v noci? šetrí nôžku pri chôdzi? iné príznaky sú, nie sú? pokiaľ boli odbery v poriadku a pediater vyšetrením nič závažné nezistil, doporučujem ortopedické vyšetrenie, môže ísť aj o plochú nohu, nesprávnu obuv, asymetriu rastu/ nikto nie sme symetrický/ u detičiek sa to môže pri rastovom prírastku viac zvýrazniť, určite žiadajte výmenný lístok k ortopédovi, všetko dobré prajme

alliana3013
24. jún 2013

určite sa pýtaj na ortopédiu, aj moju malú bolelo kolienko, tiež som sa sama pýtala na ortopédiu,tam zistili že má ploché nožičky a hypermobilitu(zvýšenú pohyblivosť kĺbov), prejavovalo sa to práve bolesťou v kolene.tak má také špeciálne vložky do topánok a odvtedy sa na bolesť nesťažovala