Ahojte baby.Chcela by som sa spitAT uz dva krat sme boli s malim u doktorky stale sa stazuje ze ho boli kolienko.Doktorka nas stale posle ne krvny obraz ten je v poriadlu ze vraj to prejde.Sem tam sa mu podlomy aj kolienko,a zda sa nam ze prave koleno ma viac dovnutra,ja som mala problemy s kolenami ale ked som mala 18 rokov a svokra mala problemy s klbamy ked bola dieta moze byt ze mali ma tiez nieco?Na ortopediu nas vobec zatial neposiela.Mal niekto skusenosti s takym niecim?dakujem
ked ta neposiela tak si normálne vypítaj výmenný lístok na ortop...že tam pôjdeš......ja som to tak spravila a dala my...
nepíšeš, kedy sa sťažuje na bolesti kolienka, pri záťaži, večer, v noci? šetrí nôžku pri chôdzi? iné príznaky sú, nie sú? pokiaľ boli odbery v poriadku a pediater vyšetrením nič závažné nezistil, doporučujem ortopedické vyšetrenie, môže ísť aj o plochú nohu, nesprávnu obuv, asymetriu rastu/ nikto nie sme symetrický/ u detičiek sa to môže pri rastovom prírastku viac zvýrazniť, určite žiadajte výmenný lístok k ortopédovi, všetko dobré prajme
určite sa pýtaj na ortopédiu, aj moju malú bolelo kolienko, tiež som sa sama pýtala na ortopédiu,tam zistili že má ploché nožičky a hypermobilitu(zvýšenú pohyblivosť kĺbov), prejavovalo sa to práve bolesťou v kolene.tak má také špeciálne vložky do topánok a odvtedy sa na bolesť nesťažovala
treba ísť na ortopédiu a keď to už tak nič nie je mala spraviť rtg kĺbu,či tam nič nie je...