Stretli ste sa s tým niekto? Mala dnes vykakala naozaj niečo cudne, vyzeralo to ako červíky, nehýbalo sa to...
Poslala som fotku lekárke, ona ma odbila, že to červy niesu. No kamarátka mi našla fotku ako vyzerajú zvieracie červy a dosť sa to na to podoba.
Ak sa to nehybalo, tak to mohlo byt fakt hocico, co len tak vyzera. Sleduj dalsiu stolicu, ak nieco ma, tak to tam bude a bude sa hybat. Mozes preventivne kupit napr. parazitex, je uz od troch rokov.
Nejedla banán? Tie vlákna môžu pôsobiť ako červiky.
To foto ešte máš?
@jankapepe
Nepríde mi to ako natravene nejaké jedlo lebo netuším, že čo by to mohlo byt nič take nejedla.... a ma to take zárezy na sebe🤨🤷🏽♀️
Fakt neviem čo by to mohlo byt🤷🏽♀️
Nič neobvyklé tam nie je 😉
Co konkrétne sa ti tam nepáči?
Tie male žlté kúsky, take ešte nemala😅 príde ti to zvyčajne ?
A nemohla nieco take zjest?
@maminkadeticiek cely deň nad tým rozmyslam, že čo jedla ale nič take🤷🏽♀️
Ja fakt neviem bolo to naozaj divne zatiaľ som nikdy nič take nevidela a bolo ich tam asi 15 úplne rovnaké, take zárezy boli na nich... fakt netuším, že čo by to mohlo byt🤷🏽♀️
Mne sa tam nezdá nič neobvyklé . Červy vyzerajú inak. Ale sleduj stolicu.
Kukurica to nie je?
@ankare nie, je to podlhovaste
Ako ja viem,ze to co napisem je riadne nechutne,ale rozmyslam,co by som urobila ak by slo o moje dieta.Ja by som ti z tej plienky tie kusky vybrala,vyumyvala a zblizka sa pozrela co to je.Nechutne,viem,ale chces si byt ista ci nie?Ved je to len s prepacenim hovno tvojho dietata,nie koniec sveta.
Zvyšky z kukurice môžu byť kľudne aj podlhovasté
Mne to príde ako tie cestoviny - vretienka do polievky…
@jankapepe kukuricu ale nejedla 🤷🏽♀️
@lucyl13 hej viem, ktoré myslíš 😅ale nejedla ich🤷🏽♀️
Máte doma zvieratá?
Môže to mať skôr z jedla. Sleduj ešte ako bude vyzerať plienka nasledujúce dni. Máte doma zvieratá alebo bola s samými v kontakte keď sa bojíš že sa mohli prenosy zo zvieraťa ? A nemusia to byť zvyšky z toho čo zjedla na posledných 24 hodín. Niekedy to trvá aj dlhšie kým sa jedlo strávi. A
@lucyl13 nemam vôbec take nepoužívam 😅
@marsilea23
@mamina1419
Mame doma psa, odcevreny bol cca pred pol rokom... chodíme často na ihrisko do piesku🤷🏽♀️
tak vies kto ma doma psa by sa mal aj majitel a cela rodinaraz do roka odcrevnit,nestaci len pes.Toto odporucaju vereinari.
Ved tak vesminstolicu a zanes ju k dr nech daju vysetrit na parazity.
A odcrevni psa,uz je rok by sa mal.Inak stolica mi prode aj normalna. Cerviku su asi tenksie,nie take hrube.
A mandarínky nejedla?
Ja keby toto vidim tak idem hned na testy stolice. Cerviky po vYkakani sa nemusia hybat! Vylucene mozu byt aj mrtve! Cize… treba otestovat v labaku 3 dnovu stolicu.
Dobre inak. Co jedla za posledné 3 dní? Presne.
Niektore parazity zo zvierat su prenosne aj na cloveka.Odober stolicu na vysetrenie a odnes do labaku kde vysetruju parazity,pripadne sa s nimi vopred dohodni telefonicky na vysetreni.