Bolesti hlavy u 17-ročnej

7kiwi11
29. sep 2024

Dobrý deň mám 17 a zajtra idem na magnetickú rezonanciu skrz bolesti hlavy .
Mám obavy z čoho to môže byt..možno len migrény v lete som mala 1 deň 3 júna veľkú bolesť hlavy keď som len pohla z hlavou sa to nedalo vydržať hospitalizovali ma mala som infúziu no po tabletke Brufen mi to prešlo..odvtedy mi nič nebolo a zasa ma mierne začala bolieť hlava viac na ľavej strane nemám žiadne exstra bolesti len tak že vnímam že ma proste bolí..viete nejaké rady či nejaké skúsenosti samozrejme viem že zistím po magnetickej ale mám dosť obavy..:(

name_354
29. sep 2024

Ahoj mam 15 rokov a tiez som bola asi v 12 hospitalizovana.
Neboj sa budes lezat doktori ti všetko vysvetlia a prejdes cez taky ,,kruh,,

name_354
29. sep 2024

Bolievaju ta aj spanky ?

fifina75
29. sep 2024

@7kiwi11 ja som skoro raz tak stará ako ty a tiež má občas bokieva hlava, ako aj teraz pomaly zaci a a za takú hodinu má to totálne položí. Po tabletke sa mi uľaví... Na magnetickú ťa odporučil neurológ?

7kiwi11
autor
29. sep 2024
7kiwi11
autor
29. sep 2024
fifina75
29. sep 2024

@7kiwi11 a predtým ti neurolog robil aj nejaké iné vyšetrenia? Pýtam sa lebo o týždeň idem tiež prvý raz k neurológovi.

dotka04
29. sep 2024

@7kiwi11 od 15tich mam (zistene) migreny, teda uz 20 rokov 🙂 Magneticku som mala uz asi 3x, niet sa coho bat, polezis su v tunely, ktory trochu huci 😁 Neboj, nic to take nebude, bud migrena alebo tenzne bolesti hlavy. Na spustac migreny/jej pricinu sa ani nemusi prist, najcastejsie je to stres, vacsia unava, hormonalne zmeny (pocas cyklu; ja mam 1.a2.den MS skoro vzdy migrenu), krcna chrbtica…

culito232
29. sep 2024

@dotka04 migréna vzniká mnohokrát vtedy, keď sú nervy žlčníka v trase a zápalovom trení... aj ja som si tým prešla... keď som všetko riešila, ale nepozerala som na seba, nenajedla som sa, tak prišla migréna... úpravou stravy a prírodnou liečbou je chvalabohu toto za mnou 🙏🏻 kľudne ti môžem o tom napísať súkromne viac

7kiwi11
autor
30. sep 2024

@fifina75 no robila ale nič nezistila len ma poslala na tetanicky test kde mi zistili tetaniu inak nič a teraz poslala na magnetickú kde by mali zistiť príčinu bolesti hlavy

7kiwi11
autor
30. sep 2024

@culito232 ahoj mozes kľudne budem len rada😊

7kiwi11
autor
30. sep 2024

@dotka04 ja cítim krčnú už dosť dlho že ma boli a tam som mala aj nejaký blok v nej čo mi zistili..mala som práve ciklus tak ako to pozorujem väčšinou vtedy to je..

7kiwi11
autor
30. sep 2024

@culito232 práve to mam aj ja tak ale musím to zmeniť mám to tak ze nenajem sa a nezaujíma ma to jem asi. 2x denne jak myška aj v tom je problém a celkovo vo mne malo sa hýbem ale začala som sa už báť..tak od dnes musím všetko zmeniť a verím že bude dobre😊