Dobrý deň mám 17 a zajtra idem na magnetickú rezonanciu skrz bolesti hlavy .
Mám obavy z čoho to môže byt..možno len migrény v lete som mala 1 deň 3 júna veľkú bolesť hlavy keď som len pohla z hlavou sa to nedalo vydržať hospitalizovali ma mala som infúziu no po tabletke Brufen mi to prešlo..odvtedy mi nič nebolo a zasa ma mierne začala bolieť hlava viac na ľavej strane nemám žiadne exstra bolesti len tak že vnímam že ma proste bolí..viete nejaké rady či nejaké skúsenosti samozrejme viem že zistím po magnetickej ale mám dosť obavy..:(
Bolievaju ta aj spanky ?
@7kiwi11 od 15tich mam (zistene) migreny, teda uz 20 rokov 🙂 Magneticku som mala uz asi 3x, niet sa coho bat, polezis su v tunely, ktory trochu huci 😁 Neboj, nic to take nebude, bud migrena alebo tenzne bolesti hlavy. Na spustac migreny/jej pricinu sa ani nemusi prist, najcastejsie je to stres, vacsia unava, hormonalne zmeny (pocas cyklu; ja mam 1.a2.den MS skoro vzdy migrenu), krcna chrbtica…
@dotka04 migréna vzniká mnohokrát vtedy, keď sú nervy žlčníka v trase a zápalovom trení... aj ja som si tým prešla... keď som všetko riešila, ale nepozerala som na seba, nenajedla som sa, tak prišla migréna... úpravou stravy a prírodnou liečbou je chvalabohu toto za mnou 🙏🏻 kľudne ti môžem o tom napísať súkromne viac
Ahoj mam 15 rokov a tiez som bola asi v 12 hospitalizovana.
Neboj sa budes lezat doktori ti všetko vysvetlia a prejdes cez taky ,,kruh,,