Ahojte žienky poraďte mi ako sa mám zbaviť kurieho oka mala ho ma na päte dávala som Kolodium forte zdalo sa že je fuč a trt ste je tam teraz som kúpila od scholl také pero máte s ním skúsenosť? Čítala som že to treba nejako vilupnut ale mala si to nedá (3roky) nieje niečo čím to budem potierat a to kurie oko same vipadne ďakujem.
@2861994 cierne korienky ma prave bradavica. Kurie oko je otlak https://www.zdravie.sk/choroba/48427/kurie-oko-...
Mojej sestre máma dávala šupky z cibule ktorá bola namocena v octe na noc zalepila a takto až kým nevyšiel korienok sám. Zbavila ju tak celého hniezda
Lapis treba kupit a potierat
mňe pomohla šťava z toho tučného listu aloe vera ta šťava s listu sa nakvapka na miesto kde je kurie oko a každý deň až do odpadnutia sa musi potierať aj viac krát za deň tou šťavou a odpadol mi sám.
Ja tiež už 2 mesiace bojujem skurím okom na palci na nohe,mám to velké bolestivé zatiaĺ 2 krát som bola na vypalovaní a nepomohlo,teraz som si kúpila duofilm tak skúsim má dobré recenzie,máte niekto stým duofilmom skúsenosti aj pri veĺkom kurím oku?
@2861994 ricínový olej..na gazovy štvorec každý večer a prelepit..trvá to dlhšie ale zmizne..nesmrdi nestipe..je to také babyfriendly riešenie
Namoc supku z citróna do octu nechaj aspon 2 hodiny namocenu a potom priloz na kurie oko. Nechaj na nohe az kým nebude supka suchá. Potom vymen. Opakuj až kým miesto neobelie, potom treba pemzovat a na záver vybrat korene. Moj vlastný prípad ;)
@2861994
Moj syn mal na prste na ruke, potierala som mu to tymto www.mojalekaren.sk/amp/kurie-oka-14587/
Trvalo to dlho, ale znicili sme to.
Vyskusajte.
No ja mám sama na sebe odskúšané..deti mali na nohách obaja chodili na vypaľovanie aj pol roka, chúďatá sa narevali a potom som to chytila zas ja,ale keďže som videla čo to prežívali za bolesť tak som si povedala,že skúsim to prírodne a je taká rastlinka má žlté kvietočky a keď sa odtrhne tak má také mliečko žlté ja ju mám našťastie vždy v záhrade tak taká 2 mesiace som si to potierala a to som teda mala riadne veľké a fuč zmizli a mám pokoj..čiže ma to nestálo ani bolesť a ani cent...ak chcete pošlem potom foto tej rastlinky..😉
Ja som si ho vypálila špakom z cigarety a pohoda
treba ist na kozne...vypalia vam ho dusikom...a potom to vypadne
@2861994 môj syn má tiež, počula že v detstve to nie sú kurie oká, ale bradavice, ja potieram citrónom, zmierni mu ich, ale neodstráni