Ahojte, prosim o radu. Maly ma 7 tt a trApia nas prdiky. Dostala som radu na rascovy odvar. Kedze len kojime, chcem sa spytat ako ho mam podavat? Po lyzickach? Alebo do flasky ? Alebo si mam odsavat a primiesat do toho? ( to sa mi zda dost pracne) kocka co mi poradila primiesavala do sunaru 40 ml odvaru a 80 ml dorobila mliecko 2 krat denne..ale takto ked kojim mi to pride hrozne pracne..Dakujem
@3m3chaela ja som dávala do fľašky,ako čajík.Kedže sa maly narodil v lete a bolo horúco,doktorka nám odporučila,aby som mu dala trocha do fľašky.A fakt to pomôže
@ajulienka24 a ako casto si mu to davala cez den? A kolko ml? Nechcem mu totizto nejak ublizit..ale presne takto to chcem riesit aj ja
Maly ma 7tt 😂😂 odpadla som 😂 co asi tak znamena tt?no asi ze tyzden tehotenstva.Boze zeny tie vase skratky a vyrazy tu su smiesne aj ked ich viete pouzivat,ale toto je sila.
@3m3chaela ale ja si myslím,že mu tým neublížiš.Je to len rasca.A presne neviem koľko,bolo to uz dávno.Teraz čakám ďalšie a tiež to tak budem robiť,lebo niet nad ten rascový čaj
@ajulienka24 ale nieže tej rasce das veľa.Naber si tak trocha do prstov a daj do vody.Vodu prevar a máš čajík
@nini1010 trápne to je.Furt sa tu nájde niekto kto si všíma také preklepi!!!!
@ajulienka24 dakujem😊 ideme na to💪🏻
@3m3chaela a čajík mu podávaj taký vlažný
načo odvar-to sú len babské povery..žiaden fenikel, žiadne lieky nepotrebuje..prečítaj si o tom množstvo článkov všade, aj tu na MK..začni dieťa nosiť, črievka budú v pohybe, telo matky teplom tomu napomáha aby sa mu ulavilo. nič viac nepotrebuje..bylinky sú alergen, aby si viac neuškokdila ako pomohla..
@luba41 s rascou podľa mna neuškodí,veď aj do chleba sa dáva.A nie je to taká bylinka ako šalvia napr.
@3m3chaela ja Ti to fakt môžem len odporúčať.Nam to naozaj pomohlo.Ja som tiež syna nosila,ale to žeby pomohlo,tak to neviem.Žiadne iné bylinky dieťa nemoze,to je jasne ale rascu v pohode.Myslim,že aj lekár Ti to odporučí
@ajulienka24 mozno je to nahoda, ale maly mi od obeda spal zatial najpokojnejsie za poslednych 7 tyzdnov, aj prdkal, sice sa trosku pucil ale neprebral sa na to ako zvykne👏🏻😁 teraz sme nakojili, pohrali sa a zase zaspinial, zatial sice na mne ale vyzera to nadejne😀
@3m3chaela urcite je to aj tou rascou a masíruj mu aj bruško s olejom to tiež pomáha
@beton vieš koľko sa na mne malý naspal??Ale keď ma raz zápchu,tak si myslím,že mu to veľmi nepomôže.Ale každá ma iný názor,takže v pohode.
@beton
Mne to napríklad sama doktorka poradila.Že cez letné horúčavy je taký čajík dobrý
@beton on na mne spi vkuse😃dnes som ho konecne mohla polozit do postielky aj na obed aj poobede, pretoze som si vsimla, ze pokojne spi a nijak sa nenatahuje, prvy krat mi vydrzal spat 2x2 hodiny a na obed si sam aj poprdel konecne..ak to nieje nahoda, tak baby stou rascou mali pravdu😊
@3m3chaela plne suhlasim s @luba41
Dietatko ziadne odvary nepotrebuje. Ani kvapky. Zbytocne to zatazuje organizmus. Ked tak si ten rascovy odvar daj ty. Malemu masiruj brusko, nahrievaj, cvic nozickami. Nos ho. Nam este velmi pomohla tzv bezplienkova metoda. Dcerka sa krasne vyprdela. Pripadne spanok brusko na brusku. Je to obdobie a za cca mesiac to prejde. Crievka sa mu vyvijaju. Koj na poziadanie a uvidis, bude dobre. Viem, ze topiaci sa aj stebla chyta, ale tie odvary takto malym detom su fakt neziaduce.
Ja by som daval len na lyzicku a aj feniklovy caj je dobry,priladne kvapky sab simplex,tie moze aj pri kazdom jedeni tiez na lyzicku