Mamky, asi pol roka si syn, 17 mes., šúcha oči, najmä v noci. Cez deň tiež, nezáväzne od únavy. Alergo nič, očné nič, dali nám buď kvapkat antihostaminika alebo tretia očná umelé slzy. Robí to naďalej. Som z toho na nervy, neviem, kam s tým ísť. Skúšala som aj zmenu pracieho prášku, vymenila som deku za perinu, nie perovu. Oči nemá ani červené, ani slzave, no nič. Poraďte prosím.
Nuž vyšetrenia na to, na čo sa pýtate nemáme, neviem, ci tak malé dieťa na to vyšetrujú. Ale čo sa zraku týka, myslím si, že vidí dobre. Psychologický pôvod mi nenapadol, kde a s kým to môžem riešiť? Resp. Neurológ mi v tom ako vie pomôcť?
Aj môj si často oči sucha 😏
Ešte dodám, ze v noci sa krúti, šúcha si oči, mrnci.... Zaklana hlavu. Ponúknem prsník a spi ďalej.... Už fakt neviem co s tým. Cez deň si šúcha tiež, ale menej....
@terka866 ahoj, no nedošli sme k ničomu, maximálne mu vyšla alergia na vonkajšiu pleseň, ale nič som nedávala, boli sme na konštelácie alebo čo to bolo,a prestalo to.... Podľa mňa to bola jedna z reakcii na prevenar, potom sme prestali úplne s akýmkoľvek očkovaním, ani mmr už nemá...vy ako?
@zana_hana Ak to nie je nic fyziologicke, nemoze to byt psychologickeho povodu? Ocne vysetrenie na dalekozrakost, kratkozrakost, tupozrakost a podobne mate? Ci nema problem s videnim, prip. to moze byt tik, vtedy treba neurologa.