Výmena obývačky s detskou izbou

ivakat248
27. júl 2023

Ahojte, mame velku obyvacku a mensiu spalku a odenticku detsku izbu. Na spalnu t ostaci,ale na drtskuiz uke to ltt. myslim,ze deti maju malo miesta. zatial maju hracky aj v obyvacke,ale kebyze to vsetko chcem dat do detskej,tak sa to tam nezmesti a deti budi ako sardinky. mam dve dievcata. tak mi napadli dve moznosti. zredukovat hracky a dat poschodovku do detskej alebo jednoducho vymenit obyvacku s detskou..ze obyvacka bude ta mensia izba. vojde tam akurat gauc jedna zavesna sktinka a telka a malo by to posobit vzdusne.
co je ale blbe. v obyvacke je prechod na lodziu a takisto je to pre hodna izba do spalne
cize by sme detom prechadzali cez detsku izbu, ked pojdeme do spalne....
sťahovať sa nam nechce.... lebo to tu mame vsetko nove,prerobene. nech eme za svyberat nabytok,kachlicky atd....

btus
27. júl 2023

@ivakat248 daj podorys bytu, možno sa bude dat niečo vyriešiť. Ťažko takto radiť, len z popisu.

viestta
27. júl 2023

@ivakat248 kym su deti male bude to vyhovovat, aspon budete mat k detom blizko. Ked budu vacsie mozte urobit iny vstup do spalne?

sella38
27. júl 2023

My máme prechodnú detskú - ide sa z nej do spálne. Nevidím v tom žiaden problém 🙂

nurielka
27. júl 2023

My máme tiež identickú detskú izbu so spalnou, v detskej maju poschodovu posteľ, vstavanú skriňu(kde sa ukladajú aj hracky(pod poschodovou posteľou sú tiež úložné priestory), 2 menšie stolíky. Keď sa chcú hrať v obývačke, majú tam nazvliekane hracky, nevadí nám to, mne by však vadilo, že taká spoločná miestnosť ako obývačka je maličká, a tiež ten prechod cez detskú do spálne. To nie, u kamošky som tak bola, presne tvoja predstava, a celkovo som nepochopila, prečo to zamenili, mne by proste chýbala taká väčšia oddychová zóna a hlavne neprispôsobila by som sa deťom. Časom tých hračiek bude menej.. a bohato im bude stačiť na oddych menšia detská.

anjelicek26
27. júl 2023

Kym su deti male, tak to vadit, ze tade prechadzate nebude... pubertiaci vas za to budu mat v zuboch...takze kludne vymenit, ale v urcitom casovom horizonte sa tomu stahovaniu nevyhnete s tymto rozlozenim bytu...