Detská izba

18. okt 2022

Ahojte idem si k vám pre jednu užitočnú radu. Máme dve dcérky 10r a 2r. Nastal čas kedy chceme mladšiu pomaličky presťahovať do detskej izby k staršej dcérke. Izba je užšia dlhšia rozmerovo cca 4x3m čiže nič moc ...zvažujeme kúpu poschodovej postele nie obycajnej ale niečo na štýl na foto no nie sme si 100% istý či je to správna voľba aj do budúcna. Jasné že starsia je nadšená z predstavy že bude spať ,,hore" len mám obavu či to nieje taká tá dočasná radosť... No zas dve postele 90x200 by zabrali kopec miesta ... Ako to máte vy ? Alebo ako by ste to riešili pri takom vekovom rozdiele? Ďakujem

lenka2710
18. okt 2022

My sme objednali tiež dvojposchodovu posteľ, mame izbu 4,5x2,7m, takže tiež nič moc! Objednali sme takú, čo sa dá potom rozobrať na dve oddelené postele

beata_k
18. okt 2022

Ja sa takeho rebrika bojim. Volila by som schody.

zuziiiii
18. okt 2022

My máme z jysku hore 90x200 dole 140x200
Hore spí 11rocny syn a dole dcérka 1 rok a 7 mesiacov

autor
18. okt 2022

@lenka2710 čože to som ani nepočula že taká je viete mi dať link ?

autor
18. okt 2022

@zuziiiii fu ale to tiež zaberie dosť miesta ....a podľa čoho ste sa rozhodli pre takú väčšiu ?

lenka2710
18. okt 2022

Niečo takéto, len my nemáme s prístelkou, len s tými suflikmi

zuziiiii
19. okt 2022

Ano dosť, dcérka je "cestovateľka " 😉, niekedy ľahnem ku nej čítam jej a zaspím tam aj ja.
Postel sme kupovali už dávno dcérka nebola na svete ešte.... Mame ju už 6 rokov, reku keď prídu synovi kamarati sem tam prespať.... Ešte som vtedy netušila ze budeme mat ďalšie dieťa 😉

enusamt
19. okt 2022

Nasi maju 2,8 x 4,4 + balkon ... klasickej poschodovky som sa velmi bala.. Tak sme to poriesili takto s dvoma postelami do L.. priestor na hranie maju za nas luxusny, vzhladom na velkost izby.. casom mozno zanenime za poschodku so schodami.. to bude este viacej priestoru

olinka246
19. okt 2022

https://www.verapostele.sk/detska-poschodova-po... Odporúčam, kvalitný slovenský výrobok.

barbora237
25. jan 2023

Ak by ste chceli mozem Vam vypracovat navrhy na detsku izbicku, pracujem ako architektka, dizajnerka. 😊