Ahojte idem si k vám pre jednu užitočnú radu. Máme dve dcérky 10r a 2r. Nastal čas kedy chceme mladšiu pomaličky presťahovať do detskej izby k staršej dcérke. Izba je užšia dlhšia rozmerovo cca 4x3m čiže nič moc ...zvažujeme kúpu poschodovej postele nie obycajnej ale niečo na štýl na foto no nie sme si 100% istý či je to správna voľba aj do budúcna. Jasné že starsia je nadšená z predstavy že bude spať ,,hore" len mám obavu či to nieje taká tá dočasná radosť... No zas dve postele 90x200 by zabrali kopec miesta ... Ako to máte vy ? Alebo ako by ste to riešili pri takom vekovom rozdiele? Ďakujem
My máme z jysku hore 90x200 dole 140x200
Hore spí 11rocny syn a dole dcérka 1 rok a 7 mesiacov
@lenka2710 čože to som ani nepočula že taká je viete mi dať link ?
@zuziiiii fu ale to tiež zaberie dosť miesta ....a podľa čoho ste sa rozhodli pre takú väčšiu ?
Ano dosť, dcérka je "cestovateľka " 😉, niekedy ľahnem ku nej čítam jej a zaspím tam aj ja.
Postel sme kupovali už dávno dcérka nebola na svete ešte.... Mame ju už 6 rokov, reku keď prídu synovi kamarati sem tam prespať.... Ešte som vtedy netušila ze budeme mat ďalšie dieťa 😉
https://www.verapostele.sk/detska-poschodova-po... Odporúčam, kvalitný slovenský výrobok.
Ak by ste chceli mozem Vam vypracovat navrhy na detsku izbicku, pracujem ako architektka, dizajnerka. 😊
My sme objednali tiež dvojposchodovu posteľ, mame izbu 4,5x2,7m, takže tiež nič moc! Objednali sme takú, čo sa dá potom rozobrať na dve oddelené postele