Baby ja mám pocit čím som staršia že mi niektorý kupujú na sviatky strašne zbytočnosti proste kľúčenka, pohárik balzam atď…
Je blbe keď to potom darujem ja niekomu ďalej? 😂( keď viem že ten človek ma rad také blbosti).
Áno jasné ja to tiež zvyknem a moja kamoška tiež 🤣
je to OK, vzdy lepsie posunut, ako po case vyhodit
Nie je to úplne v pohode.
Uplne v pohode, pocula som dokonca aj take ze 2x darovany darcek prinasa stastie 😅
@bloger prečo nie? Ked niečo dostanem čo nie je môj štýl alebo sa mi nepáči tak ju nedam do skrine ale ani ju nevyhodím. Tak ju radšej podarujem ďalej ako vyhodiť
Plus je to super aj z environmentalneho hladiska
@stellarstar ja si myslím, že len nepoužil čiarku 😃
@babulkomale to môže byť 🤣
Ak to nie je pouzite, nevidim v tom ziadny problem. Ja takto posuvam rozne sprchace, masky alebo balzamy od Baley, co dostavam. Ja tu kozmetiku nepouzivam (som alergicka a mala som niekolko alergickych reakcii na tieto veci) a viem, ze niekto iny s tym problem nema.
Ja bežné posuniem. No nie ako dar,ale skôr poviem že niečo mám čo mi nesedi a či nemá niekto záujem. Mám okruh kamarátok a takto si posúvame veci.
Tak ste ma upokojili lebo ja keď dostanem hrnček tak už mám normálne nervy načo proste.. alebo balzam ja to napríklad nepoužívam…🙈
Este to mozes doniest do prace, ked dostanes nejake hrnceky, salky, pohare, ktore as Ti nehodia. Tam sa to zide vzdy. Alebo aj mozes doniest nejaku kozmetiku, dat do kuchynky a nech si kolegyne/kolegovia poberu, ked budu chciet.
Aj ja posuvam dalej. Pripadne teraz funguju rozne vymenne skupiny
A moja babka hovorievala "vacsiu radost mas, ked dostanes a das" 😄
Bežne darovávam ďalej čo nevyužijem. Buď kamoškám alebo na charitu. Nebudem doma držať veci, ktoré nevyužijem, na to mám príliš málo miesta.
Ten darček nikomu neprezradí že už raz bol darovany 🤪
@stellarstar Prepáč asi nevieš dobre čítať. Ja som predsa napísal, že je to úplne v pohode.
@bloger áno máš pravdu mám v sebe polku fľaše bieleho vína a neviem čítať a ty zas nevieš písať keď nevieš používať čiarku 🤌✌️ lebo ta tvoja veta má úplne iný význam keď je tam a nie je tam tá čiarka 😉
Dobre potrebovali ste si kopnúť chápem. Ja sa bavím s autorkou.
@bloger keď sa bavíš s autorkou prečo ma označuješ? 🤣
Komu ako. Už sa mi stalo že som dostala po čase naspäť ako dar kuchársku knihu, ktorú som dostala darom a keďže sa mi nepáčila posunula som ďalej