Darovať niekomu darček, ktorý už bol raz darovaný

26. dec 2023

Baby ja mám pocit čím som staršia že mi niektorý kupujú na sviatky strašne zbytočnosti proste kľúčenka, pohárik balzam atď…
Je blbe keď to potom darujem ja niekomu ďalej? 😂( keď viem že ten človek ma rad také blbosti).

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stellarstar
26. dec 2023

Áno jasné ja to tiež zvyknem a moja kamoška tiež 🤣

birika
26. dec 2023

je to OK, vzdy lepsie posunut, ako po case vyhodit

bloger
26. dec 2023

Nie je to úplne v pohode.

pupavka234
26. dec 2023

Uplne v pohode, pocula som dokonca aj take ze 2x darovany darcek prinasa stastie 😅

stellarstar
26. dec 2023

@bloger prečo nie? Ked niečo dostanem čo nie je môj štýl alebo sa mi nepáči tak ju nedam do skrine ale ani ju nevyhodím. Tak ju radšej podarujem ďalej ako vyhodiť

pupavka234
26. dec 2023

Plus je to super aj z environmentalneho hladiska

babulkomale
26. dec 2023

@stellarstar ja si myslím, že len nepoužil čiarku 😃

stellarstar
26. dec 2023

@babulkomale to môže byť 🤣

muchotrafka298
26. dec 2023

Ak to nie je pouzite, nevidim v tom ziadny problem. Ja takto posuvam rozne sprchace, masky alebo balzamy od Baley, co dostavam. Ja tu kozmetiku nepouzivam (som alergicka a mala som niekolko alergickych reakcii na tieto veci) a viem, ze niekto iny s tym problem nema.

kamatopo
26. dec 2023

Ja bežné posuniem. No nie ako dar,ale skôr poviem že niečo mám čo mi nesedi a či nemá niekto záujem. Mám okruh kamarátok a takto si posúvame veci.

autor
26. dec 2023

Tak ste ma upokojili lebo ja keď dostanem hrnček tak už mám normálne nervy načo proste.. alebo balzam ja to napríklad nepoužívam…🙈

muchotrafka298
26. dec 2023

Este to mozes doniest do prace, ked dostanes nejake hrnceky, salky, pohare, ktore as Ti nehodia. Tam sa to zide vzdy. Alebo aj mozes doniest nejaku kozmetiku, dat do kuchynky a nech si kolegyne/kolegovia poberu, ked budu chciet.

elfi1
26. dec 2023

Aj ja posuvam dalej. Pripadne teraz funguju rozne vymenne skupiny
A moja babka hovorievala "vacsiu radost mas, ked dostanes a das" 😄

mikadooo
26. dec 2023

Bežne darovávam ďalej čo nevyužijem. Buď kamoškám alebo na charitu. Nebudem doma držať veci, ktoré nevyužijem, na to mám príliš málo miesta.

jana_eyre_2
26. dec 2023

Ten darček nikomu neprezradí že už raz bol darovany 🤪

bloger
26. dec 2023

@stellarstar Prepáč asi nevieš dobre čítať. Ja som predsa napísal, že je to úplne v pohode.

lukbe
26. dec 2023

@bloger nedal si tam čiarku, to úplne mení význam vety😉.

stellarstar
26. dec 2023

@bloger áno máš pravdu mám v sebe polku fľaše bieleho vína a neviem čítať a ty zas nevieš písať keď nevieš používať čiarku 🤌✌️ lebo ta tvoja veta má úplne iný význam keď je tam a nie je tam tá čiarka 😉

bloger
26. dec 2023

Dobre potrebovali ste si kopnúť chápem. Ja sa bavím s autorkou.

lukbe
26. dec 2023

@bloger je to verejné fórum, vôbec nešlo o kopnutie, aj autorku si takto poplietol🤣.

bloger
26. dec 2023

@lukbe stellastar nie je autorka

stellarstar
26. dec 2023

@bloger keď sa bavíš s autorkou prečo ma označuješ? 🤣

lukbe
26. dec 2023

@bloger nechápem,že nechápeš🙈.

mandzula
26. dec 2023

@bloger keby si sa namiesto prskania radsej zamyslel, mohlo by ti to priniest nieco pozitivne aj do dalsieho zivota. Priznat si chybu a nechat sa poucit nie je ponizujuce, je to znak vyzretosti.

h2
26. dec 2023

@bloger Ako kopnúť? Veď si napísal, že to NIE JE v pohode. Ak si tým myslel "Nie, je to v pohode", bolo treba dať tam čiarku. A netreba sa urážať, keď ty urobíš chybu.

katica06
26. dec 2023

Komu ako. Už sa mi stalo že som dostala po čase naspäť ako dar kuchársku knihu, ktorú som dostala darom a keďže sa mi nepáčila posunula som ďalej

lukbe
26. dec 2023

@h2 ved mu to píšem, hneď skáče, namiesto toho, aby si dal povedať. Vďaka za podporu😊.

belllinka
26. dec 2023

@bloger baby maju pravdu, vidis, co moze sposobit jedna ciarka? Uplne zmenit vyznam vety na opacny, tak sa nad tym zamysli

bloger
26. dec 2023

@belllinka Super a teraz budeme na 10 stranách riešiť, že som niekde nedal čiarku?