Dievčata , vypínate na noci wifi?? Alebo ide nonstop?
Nevypínam
Nevypinam
Nevypinam vôbec nič na noc
nevypinam. Ale v Rakusku viem ze su domy kde sa povinne vypina. Rozhodlo o tom spolocenstvo domu. Neviem ci je na to zakon alebo rozhodnutie domu ako takeho. Mozno ti niekto napise. Ma to kamaratka ktora tam zije.
Ja ano ale iba na mobile router ide nonstop. A vypinam aj data 😀 ale kvoli sebe aby som mala pokoj. 🤣🤣🤣
nie
@kittykat22 to má aký význam? A ako vedia jeden o druhom,že ozaj vypol: To si chodia navzájom kontrolovať?
Nie nemá to význam, keď už tak vypnem na mobile.
Tak ale samozrejme mobil dat na letecky rezim, to snad robi kazdy clovek
vypiname vsetko
@tenerifka mam vypnute zvonenia na noc ziadny letecky režim
Wifi nevypinam
@rozculena dole v bytovke je krabica kde to mozes vypnut hromadne. takze ano, da sa to. Nemusis vobec chodit po bytoch. Router co mas v byte ma hlavnu krabicu niekde dole v baraku. No, nebola z toho s muzom odvarena - on v noci potrebuje dorabat nejake veci tak to bolo take neprijemne. Ale neviem ako to dopadlo, uz som sa nepytala. Ale viem ze boli vytoceni obaja.
autorka skôr myslela elektromagnetické vlnenie, ktoré vyžaruje či už mobil, alebo router..., preto sa odporúča na noc router vypinať, alebo aj letovy rezim, pripadne dat si mobil aspoň do vedľajšej izby a nie spať s mobilom.
Správne som sa trafil?
@strejdo001 ja spím s mobilom,používam ho ako budík.
Už tu bolo viacero takých diskusií, skús pozrieť.
Každý lepší router má možnosť nastaviť časový týždenný plán, kedy sa automaticky vypne a zapne WiFi.
Aj aby deti v noci spali namiesto pozerania do mobilu je dobré ak im v noci nejde WiFi.
Ja áno ale len preto že z mobilu si prezdielavam dáta aj na druhý mobil, pc atď takže vrámci šetrenia 🤣 ale keby som mala router tak ten nie.
Nie nevypínam ale ani nikdy nemám pri sebe v noci mobil.
@tenerifka ja mám normálny spánok a ak ma aj správa zobudí len pozriem čo sa deje, odložím a spím ďalej, odpisujem až ráno. Takže pre mňa to nemá zmysel.
Áno vypínam a naozaj všetko , aj prístroje. Nemám rada ak mi svietia tie kontrolky.
Vypinam..sme na dedine,tam nemame v dosahu ine siete...v bytovke to bola katastrofa,mobil mi nasiel aj 10-15 inych sieti 🙈 ale aj tak som vypinala,nemam ani mobil pri sebe,ani telku nemame v spalni..nechceme mat tieto veci pri sebe/zapnute pocas spanku
@tenerifka toto nerobí nikto
dovod vypinania? pokial myslis bezdrotove ziarenie, tak sa treba zamysliet.
mas mobilne,televizne, radiove ,bluetooth a susedove wifi ziarenie,
svoje vypnes a ine? ostavaju !
Nie , nevypinam