Wifi v noci

28. dec 2024

Dievčata , vypínate na noci wifi?? Alebo ide nonstop?

viestta
28. dec 2024

Nie , nevypinam

janai1
28. dec 2024

Nevypínam

tenerifka
28. dec 2024

Nevypinam

doriiis
28. dec 2024

Nevypinam vôbec nič na noc

kittykat22
28. dec 2024

nevypinam. Ale v Rakusku viem ze su domy kde sa povinne vypina. Rozhodlo o tom spolocenstvo domu. Neviem ci je na to zakon alebo rozhodnutie domu ako takeho. Mozno ti niekto napise. Ma to kamaratka ktora tam zije.

janulik2008
28. dec 2024

Ja ano ale iba na mobile router ide nonstop. A vypinam aj data 😀 ale kvoli sebe aby som mala pokoj. 🤣🤣🤣

rozculena
28. dec 2024

nie

rozculena
28. dec 2024

@kittykat22 to má aký význam? A ako vedia jeden o druhom,že ozaj vypol: To si chodia navzájom kontrolovať?

januska12323
28. dec 2024

Nie nemá to význam, keď už tak vypnem na mobile.

tenerifka
28. dec 2024

Tak ale samozrejme mobil dat na letecky rezim, to snad robi kazdy clovek

doriiis
28. dec 2024

@tenerifka ....ja nie.Vobec.

tenerifka
28. dec 2024

@doriiis no ja by som bola nervozna, ze mi pipne nejaka sprava na whatsapp a zobudi ma to, mña zobudi vsetko, aj ked spim so stuplami. Manzel ma kvoli alarmu mobil stale zapnuty, ale tak ma svoju vlastnu spalñu, a aj ked sa zobudi, hned znova zaspi, mozu aj tragace padat

keralas
28. dec 2024

vypiname vsetko

biglovemom
28. dec 2024

@tenerifka mam vypnute zvonenia na noc ziadny letecky režim
Wifi nevypinam

doriiis
28. dec 2024

@tenerifka ...nemám zapnuté zvuky na mobile vôbec nikdy.

kittykat22
28. dec 2024

@rozculena dole v bytovke je krabica kde to mozes vypnut hromadne. takze ano, da sa to. Nemusis vobec chodit po bytoch. Router co mas v byte ma hlavnu krabicu niekde dole v baraku. No, nebola z toho s muzom odvarena - on v noci potrebuje dorabat nejake veci tak to bolo take neprijemne. Ale neviem ako to dopadlo, uz som sa nepytala. Ale viem ze boli vytoceni obaja.

strejdo001
28. dec 2024

autorka skôr myslela elektromagnetické vlnenie, ktoré vyžaruje či už mobil, alebo router..., preto sa odporúča na noc router vypinať, alebo aj letovy rezim, pripadne dat si mobil aspoň do vedľajšej izby a nie spať s mobilom.
Správne som sa trafil?

rozculena
28. dec 2024

@strejdo001 ja spím s mobilom,používam ho ako budík.

maranco
28. dec 2024

Už tu bolo viacero takých diskusií, skús pozrieť.
Každý lepší router má možnosť nastaviť časový týždenný plán, kedy sa automaticky vypne a zapne WiFi.
Aj aby deti v noci spali namiesto pozerania do mobilu je dobré ak im v noci nejde WiFi.

nynia
28. dec 2024

Ja áno ale len preto že z mobilu si prezdielavam dáta aj na druhý mobil, pc atď takže vrámci šetrenia 🤣 ale keby som mala router tak ten nie.

katica06
28. dec 2024

Nie nevypínam ale ani nikdy nemám pri sebe v noci mobil.

tenerifka
28. dec 2024

@doriiis ani ti mobil nezasvieti, ked pride sprava? Ci ked niekto zavola? Jasne, vsetko sa da nastavit..... Ak nepotrebujes mat zapnuty zvonenie ani cez deñ, tak je to ine, ja potrebujem....

viestta
28. dec 2024

@tenerifka vsak vecer pred spanim nastavist tichy rezim, alebo rezim spanok a moze sa diat co len chce, mobil drichme tak ako ja. Zazvoni akurat budik, ak si ho nastavm.

tenerifka
28. dec 2024

@viestta ano, ale to iste sa deje, ak dam letovy rezim, a nehrozi ziadne svetlo atd.... Ak viem, ze telefon pocas noci nepotrebujem a budem ignorovat pripadne hovory ci spravy, je pre mña jednoduchsie hore na liste stlacit lietadlo, a rano znova zapnut

viestta
28. dec 2024

@tenerifka kazdy ako ma vyskusane

januska12323
28. dec 2024

@tenerifka ja mám normálny spánok a ak ma aj správa zobudí len pozriem čo sa deje, odložím a spím ďalej, odpisujem až ráno. Takže pre mňa to nemá zmysel.

lion777
28. dec 2024

Áno vypínam a naozaj všetko , aj prístroje. Nemám rada ak mi svietia tie kontrolky.

tani777
28. dec 2024

Vypinam..sme na dedine,tam nemame v dosahu ine siete...v bytovke to bola katastrofa,mobil mi nasiel aj 10-15 inych sieti 🙈 ale aj tak som vypinala,nemam ani mobil pri sebe,ani telku nemame v spalni..nechceme mat tieto veci pri sebe/zapnute pocas spanku

misanthropicdann
29. dec 2024

@tenerifka toto nerobí nikto

frflos_nespokojny
29. dec 2024

dovod vypinania? pokial myslis bezdrotove ziarenie, tak sa treba zamysliet.
mas mobilne,televizne, radiove ,bluetooth a susedove wifi ziarenie,
svoje vypnes a ine? ostavaju !