Strava mojej dospelej dcéry

19. júl 2024

Mám síce dospelú dcéru.. ale jej strava je hrozná.. napíšem bežný deň : na raňajky redbull/ sladká tyčinka, obed nejaké pletenky, cesnakove uzle, .. príde z roboty dá si čipsy a to je naozaj vsetko.. vodu len sladkú čistú vypije
Nejje mäso, nejje, vajcia, zo zeleniny zje 2 veci
Raz za mesiac si dá bryndzové halušky to lubi , pripadne nejaký langos, alebo syrové cestoviny
Viac ju naozaj nevidím jesť… ona si z toho tobi srandu
Ja viem poviete že je dospela ale pochopte že je to dcéra…
Čo si myslite čo jej hrozí takouto stravou?

autor
19. júl 2024

Čistú nevypije *

bublinka1426
19. júl 2024

ona je nesvojpravna? ona nevie ze toto je maximalne nezdrave?
pracuje to znamena ze uz ma 18r.
no ...myslim ze dost dospela osoba na to aby si uvedomovala, ze tudy cesta nevede.

autor
19. júl 2024

@bublinka1426 ona sa fakt smeje že voda musí byt poriadne sladká aby ju vypila..
my normálne obedujeme a ona si kúpi v obchode koláč.. nejaký makový alebo cesnakovy uzol alebo bagetu si kúpi

autor
19. júl 2024

Ani ryby nelubi… no proste nič

caroline_
19. júl 2024

no som zvedava na komenty...

vler
19. júl 2024

Dcera si nici zdravie, zuby, imunitu...a este sa zo svojich rozhodnuti smeje. Co na to povedat?!
Casom bude mat nasledky a potom jej uz tak do smiechu nebude

bublinka1426
19. júl 2024

@caroline_ take trollovacie temy.

mamamasama
19. júl 2024

Je dospelá. Rešpektuj.

caroline_
19. júl 2024

@bublinka1426 no neviem,ja mam skoro 27 a podobnu stravu ako tu opisuje autorka

autor
19. júl 2024

@bublinka1426 ach zas troll… ja to myslím úplne vážne.. asi je to ťažko uveriteľné ale je to tak a proste ona mi povie že ani neviem o tom že niekedy nejedla aj týždeň a potom si dala čipsy a bola najedena

autor
19. júl 2024

@caroline_ to naozaj? Tiež žiadne mäso ryby nič?

radulkova
19. júl 2024

a toto je jeden z dôvodov prečo majú ľudia úzkosti a depresie :( strava

autor
19. júl 2024

@vler presne toto mňa zaujíma aké následky.. v akom veku sa jej to môže prejaviť.. potrebujem jej pohroziť

modrykolibrik
19. júl 2024

Peosim ta netrep keby nejedla tyzden uz by umrela od hladu. Jak si si ju naucila tak mas.

Vymyslena tema na rozprudenie vasni

trema
19. júl 2024

Ona sa raz prestane smiat, neboj

caroline_
19. júl 2024

nie som vegetarianka,bola som veganka predtym..aj moj muz mi vycita moje stravovacie navyky,ako varim ale sebe vacsinou nieco rýchle...blizsie to radsej nebudem rozpisovat ale viem ze nie som samA

caroline_
19. júl 2024

@radulkova ale je to aj naopak,ked mas uzkosti a depresie tak si rada ze si rada, nie to mysliet iba na varenie a ci jes vyzivne,si rada ze sa vôbec najes,aj ked len peciva

nikaeli
19. júl 2024

chodí do práce? tam nemá varené obedy?

mega dávky cukru sú pre telo fakt pecka 😳

caroline_
19. júl 2024

nepohrozis nicim,ked sama nechce tak ju neprinutis

amonet
19. júl 2024

nuz a kto jej dal zaklady stravovania? kto ju ucil jest? aka je vasa strava? a druha vec, porucha prijmu potravy tam je vylucena?

30katrusa40
19. júl 2024

Stravovacie návyky človek najviac nachytal v detstve a dospievaní . Ako ste fungovali keď bola malá.

dettilv
19. júl 2024

No ja tomuto verím. Tiež jem úplne na prd už dlhé roky a a veru mám následky.

ibatanecnica
19. júl 2024

Niekedy mam aj ja take dni. Ale.dlhodobo to.nie. 1-2 dni z casuu.na cas. Inak sa stravujem prevazne bez masa va.ovocia zeleniny strukoviny. Ale.z casu na cas ma toto lreladne. Okrem redbullu

bublinka1426
19. júl 2024

neriesi dako svoju vahu?

ivik4
19. júl 2024

Uz mi leziete na nervy s tym Vasimi troll.. Vsetko co sa vymyka Vasmu chapaniu ci zivotu musi byt hned vymyslene a schvalne pisane.
K tomu ze miesto normalneho obeda si da nejaku bagetu, uzol ci buchtu uplne verim, ja keby sa nekontrolujem, tiez zijem len na nejakom oblozenom pecivo lebo ho milujem. Vlastne tomu celemu verim,preco nie. Vela ludi sa stravuje podobne.
Nezmenis pravdepodobne nic, skus sa nad tym len prestat trapit .

deti95060810
19. júl 2024

ešte napíš aspoň približne akú má váhu - výšku...
lebo pri takomto jedení - nejedení aké si popísala má asi tak 45 kg...
možno v práci má obedy.

autor
19. júl 2024

@ivik4 tiež už mám na to nervy… vsetko je troll .. asi majú dokonale životy keď im aj takáto téma príde ako troll a na rozprúdenie vášni.. neviem načo by si niekto vymýšľal takéto témy

autor
19. júl 2024

@deti95060810 ona je vysoká ma cca 175 cm a 50 kg

autor
19. júl 2024

@dettilv ake máš následky ? Ak sa môžem opýtať

yosi
19. júl 2024

@caroline_ To ma zaujíma... Prečo si opustila vegánstvo? Si s tým spokojná?