Ahojte v stredu som robila hovadzie a po dopeceni a vychladnuti som ho uzavrela do dozy a odlozila do chladnicky. Potom sa mi vyskytli neocakavane zmeny a musela som na 6 dni odist a v rychlosti som to maso zabudla vziat so sebou. Dnes som sa vratila domov a uvazujem, ci je to safe jest. Nesmrdi, nebolo ohrievane, nic. Co myslite? Vyhodit ci jest?
Pre mňa sú 3 dni hraničné. Ak netrpis biedou a mozes si dat nieco ine, už to radšej nejedz.
ble
Vsetko 2 dni + ide do kosa bohuzial... nabuduce to rovno supni do mrazaku, ked cestujes prec.
aj ked to este mozno moze byt jedle, aj by som neriskovala, u mna su 3 dni strop.
Veru, aj ja 3 dni max, ale toto bola specialna prilezitost a je mi extremne luto vyhodit 400g hovadzieho, nemam ani psa, ze by som mu to dala… sakris… ale mate pravdu ze je blbost to riskovat
Daruj niekomu, kto ma psa alebo macku
Už na druhý deň rozmýšľam.ci vôbec ohrievam alebo vyhadzujem..
Jasne. Nie je problem. Nic tomu nebude a toboz ked to je hovadzie.
Keby uz tak ho znovu prehrej na min 70-100 stupnov a bude po baciloch 🙂
ja nezjem jedlo z obeda vecer, nieto po tolkych dnoch , zato moj muz s tym problem nema ani svokra😀 a potom sa cuduju, ze sa im vsetko vravia hore( reflux)
v pohode, celý čas bolo v chladničke a spracované mäso
za mňa nie
Ani 400 g hovädzieho nestojí za zdravotné komplikácie. Ja som raz vyhodila celého lososa, lebo na ňom sedela mäsiarka. Tiež mi bolo ľúto, ale čo už.
Ja by som ovonala a ak nesmrdi zjedla, veď bol v chladničke celý čas.
Ani ten pes by to nemal jesť... vôbec nie varené a 6 dní staré je absolútne nie
6 dni je veľa u mňa ja vždy varím na 2 dni a zje sa to.6 dni staré jedlo by u nás nikto nejedol.
Veru ani ja by som to nedala psovi.. ja by som toho ani nedotkla.,nezjem ani na druhy den maso ale to som ja😀..
Ako 6 dní staré mäso je už teda veľa ale žasnem nad odpoveďami že max druhý deň a do koša. Strašné plytvanie potravinami, ľudia si vôbec nevážia jedlo.
Ani sa nedivim, ze minate vela na stravu, ako to prezentujete v diskusiach, lebo evidentne 80% z vas nevie varit hospodarne.
Nie,nejeden clovek sa tak otravil
Ja by som to nejedla