Ahojte prosím čo pijete namiesto kávy keď máte vysoký tlak.Dakujem
nescafe classic ;)
kavu... riadnu kavu. Nesca nie je kava. Ak ti je espresso silne, tak ho treba robit slabsie, pripadne s mliekom. Inak nesca nema podla mna vplyv na tlak, ak jej nepijes liter...
ano hlava sa ti moze tocit z nedostatku zeleza, treba doplnit
Kávu 100% Arabica.
@simca06022011 ano už mám maltofer na železo alebo čo my odporučíte na železo niečo ine
Caro. Mam nizky tlak,ale aj tak kavu nepijem. Nemala by si ziadnu kavu pri vysokom tlaku.
@samuel10 kludne mozes kavu... pokoj. A nie len jednu. Sledovat si tlak, brat lieky ktore ti dali a uvidis. Ak by lieky nezaberali budete regulovat, uvidis aj ci ti tlak nejake divoke veci robi ked kavu pijes.
@simca06022011 dobre teda lebo moje telo je zvyknuté na kávu a teraz som už asi 3 deň nemala kávu a už asi chýba tomu telu
Nijaky lekat ti kvoli tlaku nezakaze 1-2 slabsie kavy denne. Kava ti zvysi tlak iba trochu a na kratku dobu. Toho sa neobavaj. A ano, nizke Fe moze sposobit tocenie hlavy. Tak ako aj nizky tlak a ine.
@stanulienkat dobre ďakujem za odpoveď idem si hneď uvariť no železo mám na hrane teda málo
@samuel10 zelezo uzivaj
@stanulienkat užívam maltofer ale mala som len druhu tabletku
@samuel10 kvalitnú kávu. Káva vysoký tlak nespôsobuje. Treba zásadne zmeniť niečo iné. Čo treba zmeniť, to už vieš asi od lekára. Ak nie, tak smer lekár.