Ľutujem, že som sa stala matkou

31. máj 2024

Moje dieta ma viac ako rok a pol a odkedy sa narodilo, nepresiel jediny den bez toho, aby som lutovala, ze som ho splodila. Znicilo nam vztah, znicilo mi zivot. Chcem utiect alebo sa zabit, nenavidim toto peklo, v ktorom musim zit. Samovrazda mi pride ako krasny sen, za par minut by som sa zbavila vsetkych problemov a uz nikdy by odo mna nikto nic nechcel. Co by ste robili na mojom mieste?

jablkovastrudla
31. máj 2024

Smer psycholog skor nez spravis nejaku hlupost, terapia nie je hanba. V dobrom ti pisem, naozaj chod k doktorovi

sissy27
31. máj 2024

Ako prvé by som skúsila terapiu, psychológa, psychiatra... Dieťa vám vzťah nezničilo, zničili ste si ho sami, neustáli ste zodpovednosť a zmenu, ale to nie je chyba dieťaťa, neprišlo k vám len tak z ničoho nič, vy dvaja ste ho splodili...
Ak nepomôže psychológ ani psychiater, tak proste umiestni dieťa do náhradnej starostlivosti.

really8
31. máj 2024

Nie, dietatu znicis zivot ty. Nie ono tebe.

pribinak
31. máj 2024

Daj dieťa do starostlivosti príbuzným a odidi.

Byt matkou nie je naozaj pre každú ženu

laurita285
31. máj 2024

Nenapcháš ho ešte do hniezda záchrany? :D

autor
31. máj 2024

@jablkovastrudla chodila som uz k roznym psychologom, aj teraz po porode som k jednej chodila skoro rok, ale nikto mi nepomohol. Dostala som aj antidepresiva od psychiatra, ale nechcem sa klamat liekmi, ze som stastna. Zda sa mi to zbytocne. Stale by som musela tomu decku robit otroka a na seba by som nemala ziadny cas, aj keby som mala lieky. Aj bordel po chlapovi neandertalcovi bude stale rovnaky a budem to musiet upratovat ja.

reddflowerlife
31. máj 2024

A muž čo? stara sa ? Ci si na vsetko sama ?

autor
31. máj 2024

@pribinak toto znie ako krasny sen 🙂 Jedneho dna iba decko niekomu odovzdat a odcvalat do zapadu slnka..

nikdenikto
31. máj 2024

Chúďa dieťa 😪

domka222
31. máj 2024

Ako radí vyššie, smer psychológ, psychiater. Ak nepomôže, kontaktuj príslušný orgán a daj dieťa do náhradnej starostlivosti, kde ho budú milovať. Poprípade otcovi,rodine. Inak vieš, že ty sa na to pozeráš, že ti zničilo celý život a ono sa na teba pozerá, že si pre neho celý vesmír ?

mamamasama
31. máj 2024

Skoda, ze si ho nedala na adopciu hned po porode. Teraz uz musi byt na teba naviazene. Je mi ho uprimne luto. Zmen psychologa, psychiatra, chod na terapie. Chapem, ze ide o chorobu. Da sa to liecit. Bojuj

really8
31. máj 2024

Fuha normalne sa mi zdviha zaludok. Ze robis decku otroka. Decku ktore ma rok. Idem tie moje vyobijmat a povedat im ze ich lubim a ze tu budem vzdy pre nex

autor
31. máj 2024

@reddflowerlife stara sa, ale uz ani s nim nechcem byt. Lezie mi na nervy, mam z neho ponorku, nepritahuje ma. Fantazirujem o rozvode, ale take male dieta by som dostala ja, tak musim este aspon 2 roky vydrzat, nech je z toho striedavka. Ale neviem, ci vydrzim tak dlho.

pribinak
31. máj 2024

To je aj zrealizovateľné. Nemusíš tu tárať o sne

luciaaaaa
31. máj 2024

Ziadne dieta nikdy ziaden vztah neznicilo, to je taka alibisticka fraza nezrelych jednotlivcov. Dieta je velkou skuskou vztahu a ak vztah nie je pevny, tak sa rozpadne.
Ty utekaj k psychiatrovi, potrebujes AD, psycholog ti ich nepredpise. Ak sa uz vztah zachranit neda, dieta zverit osobe, ktora ho miluje alebo dokaze milovat a postarat sa on.

pribinak
31. máj 2024

Nemusíš dostať dieťa do starostlivosti, jednoducho povieš že sa nechceš starať

luccija
31. máj 2024

A kedy by si bola šťastná?Tak asi vzťah nepokazilo dieťa, ale muž neandrtalec po ktorom musíš upratovať.Zacni brať lieky, alebo daj dieťa na adopciu, alebo otcovi veď píšeš, že Ti na ňom nezáleží a ty môžeš ísť.Nebolo by to prvé dieťa, ktoré nevyrasta s mamou máš viac možností čo robiť.Mama, rodina?

tamitamitami
31. máj 2024

Smer psychieter a začni jesť lieky ktoré ti predpísal. Neviem aké staré dieťa máš ale môžeš mať popôrodnú depresiu. Ísť sa liečiť nie je hanba.

Povedz rodine o svojich pocitoch, možno ti pomôže keď popri liečbe budeš mať chvíľu aj čas pre seba bez dieťaťa.

saxana000
31. máj 2024

Dievca smer robota kariera a dieta daj na starost opatrovatelke aj ta ho bude vaic lubit ako ty.o dva roky sa zbal odid od nich a maj sa fajn...bude dobre im aj tebe

luciaaaaa
31. máj 2024

Mala som podobne skvelu matku ako ty, od 15mes.som bola zverena otcovi. Povies na sude ako moja matka, ze ta nebavi starostlivost o dieta a nechces sa o dieta starat.

fauko
31. máj 2024

Zacni sa modlit ruzenec, aby Si zacala citit lasku Ku svoju dietatu a k materstvu.

autor
31. máj 2024

@saxana000 toto znie super, dakujem pekne! Mate uplnu pravdu.

stannuska
31. máj 2024

Čo by som ja dala za to mať môjho synčeka pri sebe. Zomrel mi ako 2ročný, každý deň sa pýtam prečo ? Prečo ? Prečo ? A potom si prečítam takéto niečo 🙉🤮😐

mikadooo
31. máj 2024

Fu. Drž sa... Nedá sa ti ísť k lekárovi a povedať mu o týchto myšlienkach? Nasmeroval by ťa asi k psychológovi alebo k psychiatrovi... Mám pocit, že si aktuálne vo veľmi zlej životnej fáze a nevidíš východisko, akurát sa denno denne zobudíš do tej istej katastrofy... Žiaľ nie som odborník, ale chcelo by to asi odbornú pomoc. Alebo nejakú fakt dobrú kamošku, ktorej by si sa vedela aspoň vyrozprávať, bútľavú vŕbu, kam môžeš z toho prostredia aspoň na hodinku dve denne ujsť... 🤷. Ak nemáš, tak skús na začiatok toho lekára. Alebo ak to naozaj ináč nejde, tak možno navrhnúť mužovi, že od nich teda naozaj odídeš a nech si vezme dieťa do opatery on, ale to by bolo tiež dobré niekde sa poradiť, ako sa to oficiálne robí, zrieknuť sa dieťaťa, čo sa matky týka. Možno zbehni na upsvar sa informovať, alebo skús poradňu alexis, oni síce neriešia priamo toto, ale možno budú vedieť poradiť inú poradňu. Držím ti palce ❤️.

lubkovaandrejka
31. máj 2024

@stannuska och boze. Je mi to hrozne luto 😪😪. Musi to byt hrozne s tym zit. Co sa stalo? Vela sil prajem. 🌹

majka36912
31. máj 2024

Prebrala si s tvojim muzom, ze mas taketo pocity? Materstvo nie je pre kazdu zenu, aj ked sa to od nas vacsinou ocakava. Co ta vlastne viedlo k tomu splodit dietatko?

sissy27
31. máj 2024

nie je pravda, že by si dostala dieťa automaticky, normálne požiadaš, aby bolo zverené do starostlivosti exmanželovi, tebe určia výživné. Ak odmietne aj on, tak sa bude pre dieťa riešiť náhradná starostlivosť, či už v rámci širšej rodiny, alebo ústavná starostlivosť.

koniarova
31. máj 2024

Dohodni sa s mužom, nech sa o dieťa stará on a ty odíď na čas a porozmýšľaj.

mamutka
31. máj 2024

Ženy načo jej tu radite psychológa a AD, to ozaj vôbec nečítate príspevok, stačí vám nadpis? Všetko pobehala a nič nepomáha. Serie ju dieťa, chce mať čas na seba, proste si musí priznať že je stred vesmíru a ľudom okolo ničí život, hlavne nevinnému batoľaťu. Blbe výhovorky že by jej dieťa ostalo svedčia o tom, že je ešte aj príliš lenivá aby si prezistía ako z toho von.
Proste ako ženy radia, čo najskôr to dať na papier, zveriť dieťa mužovi či rodine a zmiznúť mu zo života. Úbohé nevinne dieťa. Hlavne by autorka mala riesiť svoje vaječníky, nech sa nepritrafi ďalšie dieťa.

beronsche
31. máj 2024

Ma ti kto pomôcť v starostlivosti o dieťa?
Nájdi iného odborníka, ries to radšej liekmi, takto sa fakt ubijes, zničis život sebe aj dieťaťu..
Ak to naozaj nejde, vzdaj sa dieťaťa.

Ale hlavne takto nepokračuj, dieťa potrebuje lasku a bezpodmienečne prijatie, ak mu to nedáš, vyrastie z neho veľmi nešťastný človek. A to ani nehovorím o trápení, ktoré bude jeho detská dušička zazivat..
To určite nechceš.