Mam 3 rocnu dceru a 3 mesacne babo. Mamine som spominala, ze by som rada videla ten film Miki co bude v lete v kinach a ona ze to sa nehodi aby som po veceroch chodila do kina ze mam byt pri detoch. Babatko je na umelom, takze nekojim, boli by s tatinom. Co si vy myslite, ma mamina pravdu?
Choď a nepýtaj sa mami, jediné od koho si musíš pýtať povolenie je otec detí či má čas strážiť.
@gribka1 tiez si myslim, dakujem 🙏
Prečítala som lepšie. Podľa mňa mamina preháňa.
To za 3 roky si nebola podvecer-vecer nikde , ked mas byt len pri detoch ze sa to NEHODI ? 😱
Chod ...
Je to len film😃😃
Nema pravdu. Akoze kto ta bude sudit? Ja uz nechapem co ti ludia dnes riesia.
Keď to nebude kazdy, ani každý druhý deň, tak v pohode. Môžeš ísť 😂
To potrebujes mamkin suhlas?
Jasné že choď do kina. Tvoj manžel postráži deti. Ty si tiež môžeš ísť oddýchnuť. Už by som v tom mamku počúvala, eee 🥴
Maminka zije este asi v dobe kamenej. Preco by si nemohla ist. To ze mas deticky neznamena ze mas domace vazenie. Tych par hodin to muz urcite zvladne.
Nemá pravdu. Je to riadne predpotopný názor. Choď, uži si film 🙂
V pohode
Kamoška má takého otca. Nikam nesmie chodiť, lebo už je matka, má byť doma s dieťaťom. Ale muž môže 😑
Úplne v pohode. Ja som šla 3m po pôrode na koncert s manželom a malý ostal s babkou. Super nám to padlo. A potom som rok chodila každú stredu s kamoškami sadnúť, kým manžel bol s malým. Psychohygiena.
uplne sa to hodi aby si si trosku isla oddychnut do kina. Chod a mamy sa nepytaj, dohodni sa s manzelom.
vidim ze mamina ti dopraje 🥴
Ak nebude davat pozor na vnucata a manzel je s tym ok tak nie je o čom 🤷
iste by som mame nevesala na nos ci idem alebo nejdem do kina.. ak muz postrazi chod a uzi si to .. ze si porodila neznamena,ze tvoj zivot skoncil
Jasne chod, uzi si film 🙂 Ja som bola minuly rok na koncerte Rammsteinu (z domu sme odchádzali okolo 17:00-18:00 a dosli sme o 4:00 rano 🙈), doma 3,5 mesacne babatko -kojene. Na ten cas mala prichystane mlieko vo flaske, babka sa postarala a my sme si uzili koncert 🙂 Ty budes na filme kolko 3-4 hodiny aj s cestou? Neries mamu a chod sa zabavit ked ti ma kto babatko postrazit.
Chod
Chod do kina, ak ma kto postrazit deti.
Ked mala moja ani nie rok tak som bola v kine na Poirots a ked vysla Duna tak som sla tiez.
Postaral sa tatinko. Nesla som vecer ale poobede lebo ja kojim a nebudeme sa vecer mordovat ale ak je tvoje na UM tak uplne bez vycitiek aj vecer
Nemá, zamňa úplne ok. Ja síce mama niesom, ale ak by som bola, išla by som, veď deti nebudú samé.
Ja som išla prvý krát späť vypomôcť do prace keď mal syn 3m 😄 všetko v pohode, neries takéto názory (pracovala som v bare toho času)
Ved nemas 15, ze musis posluchat. Sprav podla vlastneho uvazenia, ak sa ti chce a mozes, chod von. Spravi ti to dobre.
A to sa pytas maminy? Kolko mas rokov?
Jasne ze chod. Aj ja som bola dokonca na festivale keď mal malý 5m a tu sme všetci... Aj matky potrebujú vypnúť.
Bola som dva týždne po pôrode a muž ma posielal na koncert že šak on s deťmi bude..nešla som 🫣🤣 lebo večer to je pri nich záhul aj keď sme doma obidvaja..ale teším sa keď trošku malý podrastie a pôjdem sa odreagovať.
Kľudne môžeš aspoň vidíš že mama veľmi strážiť deti nechce sk máš niekoho kto ti postráži nevidím v tom žiadny problém
Nepýtaj sa mami.Ved majú aj ocká,takže záleží na vás dvoch.
Úplne v pohode, ak ona nebude strážiť deti, nerieš takýto názor.