Ahojte , pred 16 dňami som bola na gynekologii srdiečko bilo , akurát bolo o dva týždeň menšie, dnes som bola zase na kontrole a je o 3 týždne menšie a srdiečko už nebolo vidno ...Dr sa vyjadrila na 90 percent zamlcany potrat , v pondelok zase kontrola a potom asi lístok na kyret ....prešla si niektora z vás takým niečím...??nadej už asi nieje však...Dr je špičková
@soni111 bohouzial u mna az 5x, a 3x som mala kyretaz,naposledy teraz v stredu,uz som bola v 13tt
@vanilka7777 ako prebieha ? V ten deň pôjdem domov ??
Ono sa to žiaľ môže stať kedykoľvek... najčastejšie je to tým, že bábo nie je zdravé. Mne odišiel v 16tt, takže som aj "rodila" a potom kyretaz. Kyretaz nie je bolestivá, uspia Ťa a nič nevieš, aj hojenie u mňa bolo rýchle. Pôjdeš pravdepodobne v ten deň aj domov. Prajem veľa síl ❤️🩹
@soni111 mňa brali ráno na príjem, okolo 12 robili zákrok, o 15 som išla domov. Deň predtým robili predoperačné. Ale myslím, že záleží od toho akú máte poisťovňu, vszp to má inak tuším, ale nie som si istá.
@soni111 prva kyretaz v nemocnici,na 7 prijem,okolo 10-11 robili kyret a domov som prisla po 22,nakolko mi nemal kto vypisat prepustaciu spravu. Druhy kyret rovnako v nemocnici prijem o 7, o 11 kyret o 14 ma pustili domov. Treti kyret som isla na jednodnovu chirurgiu do galanty,prijem 9:30, o 10 zakrok, o 11 ma pustili domov.
@moolnarkaa ja mam union
@soni111 Aj ja, tak to Vás tam nebudú držať, ak sa na to budete samozrejme cítiť. Ale zákrok je rýchly, ani nebudete vedieť, a budete mať po. Držím palce
Hej presla
Vela stastia nabuduce
@moolnarkaa ďakujem pekne
2x a 2x kyretáž
@vanilka7777 to ma veľmi mrzí,prišli na príčinu? Ja som pichala ďalšie tehotenstvo injekcie na zrazanlivost krvi.. tiež zastalo srdiečko takto neskoro, v 14tom tyzdni. Malo trombozu v pupocniku. Držte sa, strasne toto prežívať viac krát.
@anjelicek26 zdravím nie neprišlo sa na nič zatiaľ v pondelok mam kontrolu ešte, ale pochybujem ze sa srdce ukáže keď už teraz nebolo a pred 16 dňami bolo
Preslo si tym viac zien, nez si myslis.
Mna to celkom aj sokovalo, ake vysoke percento MA sa vyskytuje. Kym sa mi to nestalo, tak som sa o to nezaujimala. Az ked sa to stalo aj nam, zrazu som sa dozvedela od xy zien, ze sa im to stalo tiez.
Mrzi ma tvoja strata, ale nestracaj nadej.
@diewcatqoo ďakujem pri prvom som mala pôrod v 20 tyzdni mŕtve, druhé bolo v poriadku mam dievčatko 4 ročne a teraz toto
@anjelicek26 nie neprisli,u mna je vsetko ok,dokonca som preventivne pixala clexan a aj anopyrin + progestanelle. Muz ma varikokelu a 0,5% morfologiu (tak neviem ci mame poskodene embrya,ze sa v urcitej faze skonci vyvoj, ale uz nemam energiu to dalej zistovat) podstupili sme aj 3x ivf, vlozenych 10 embryi a nic z toho,zostali nam este 4 embrya,ktore nam odporucali geneticky dotestovat ale nevidim v tom uz zmysel,tak sme ich dali zlikvidovat a tuto kapitolu koncime. Mame dcerku,ktora sa narodila predcasne,tiez bez priciny,zdrava ona aj ja a predsa sa to stalo,vraj 1% nevysvetlitelnych predcasnych porodov....momentalne sa obzerame po psikovi,nakolko dcerka velmi tuzi po spolocnosti a kedze jej surodenca nevieme dat tak bude aspon 4nohy partak.Ma uz 9,5 roka a trapime sa uz dlho.
@moolnarkaa takže myslíš ze už nebude nádej mam sa stým uzzmieriť hej ? Robili mi 4g ultrazvuk
@soni111 Nemám skúsenosť s úplne touto situáciou, pretože nám srdiečko nenabehlo vobec. Ale ak tam už raz bolo, a teraz nie je, tak žiaľ to už bude tak. A ak pred tým bolo o dva týždne menšie, a teraz je menšie už o tri týždne ak som tomu dobre pochopila, tak sa plodík už zrejme začal aj sám zmenšovať. Mne sa tiež postupne zmenšoval, i keď minimálne, sledovali sme to vyše dvoch týždňov, u viacerých lekárov. Žiaľ som musela ist na zákrok.
Nemusis na kyretaz ak to bol nizky tyzden pockaj radsej na samocistenie.. je to pre telo jednoduchsie ale zalezi ako si na tom psychicky ci to das doma..ja som tym.presla v 8tt a nebolo to nic strasne za 14 dni som bola s dcerkou na plavani uplne fit..
@saxana000 Pre mňa áno. Horšie ako pôrody.Druhý den som mala ísť na kyretáž a deň predtým som potratila doma a bol to môj najhorší zážitok .A myslím,že aj pre celú rodinu. Skončila som na pohotovosti po pár hodinách s takým krvácaním,že dva tri uteráky nestačiili a nevedela sim nastúpiť ani do auta od bolestí. Nakoniec ma museli čistiť bez narkózy bez injekcie a stratila dkm veľmi veľa krvi. A to len preto,že som bola hrdinka a nechcela siom ísť hneď pretože som.bola celá od krvi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Je mi to ľúto, ale ak srdiečko pred tým bolo, a teraz nie, tak sa to už žiaľ nezmení 😔 Držte sa, posielam objatie ❤️🩹