Xonvea v 10. týždni

andybj
3. jan 2025

Ahojte chcela by som sa poradit, som v 10tt a mam silne nevolnosti, vracala som od zacatku asi len 3 krat ale nevolnosti ma tak obmedzuju ze nie som schopna chodit do prace. Myslite ze mam skusit liek xonvea ale uz pockat ci sa to v 12 tt nezlepsi ? Dakujem

mtn112233
3. jan 2025

@andybj ja taktiež nevraciam iba mi je zle a neustale ma napína naprazdno.. doma, vonki v obchode všade ma natahuje.. dr mi predpisala xonveu bez nej ma naplo tak 100x za den s nou tak 10x ale že by mi bolo lepšie po nej tak to nie.. navyše mam problém ju teraz aj vysadiť teraz skúšam byť 4 deň bez nej a je mi príšerne ešte horšie ako predtým a to som v 15tt

kiki68
3. jan 2025

@andybj spytaj sa lekara, mne ju nepredpisal a to som 20x denne zvracala 🙈🤷‍♀️

sashka22
3. jan 2025

@mtn112233 ja som ju vysadila asi až v 7.mesiaci, tiež predtým x neúspešných pokusov a do 3 dni som sa ku nej vracala. Potom zrazu zo dňa na deň to šlo. Kamarátka ju brala až do konca tehu. Vďaka tomu lieku som bola schopná po 5 mesiacoch lezania a vracania sa opäť vrátiť do života, dovtedy ma páchali Deganom, prípadne infuzkami v nemockach, ktoré nemali želaný efekt.

evickuska
4. jan 2025

@andybj ano, ja ju uzivam furt a to uz idem rodit 😁

andybj
autor
4. jan 2025

@mtn112233 dakujem pekne za odpoved, tak ja si to radsej este nejdem davat, tiez sa bojim ze to uz potom nebudem vediet vysadit, skusim este vydrzat 2 tyzdne a mozno sa to zlepsi, teda aspon dufam

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre