Xonvea - problem s vysadením

valerie1618
23. apr 2024

Ahojte, chcem sa opytat, ci niektora z vas tehotnych ma tiez rovnaky problem ako ja. Beriem liek Xonvea na ranne nevolnosti uz od 4. mesiaca a teraz som v 8. mesiaci. Vzdy ked sa snazim vysadit, do dvoch hodin dostanem take strasne nevolnosti ze do konca dna len vraciam a potom sa snazim tabletku zobrat a udrzat v sebe. Hyperemesis Gravidarum nemam. Skor si myslim, ze som zavisla. Doktorka ani v lekarni mi nevedeli poradit, ako vysadit, nakolko sa jedna o relativne novy liek. Mate niektora skusenost? Dakujem.

len_nig
23. apr 2024

Fúha, tu sa pripnem ja mám akurát na dnes poslednú tabletku, tak si ma celkom vydesila, končím prvý trimester a chcem skúsiť už bez.

dzejsik
23. apr 2024

@valerie1618 mne sa podarilo vysadit v 19/20tt, ale teda 4 dni bolo ok bez a potom sa to vratilo a pridalo sa palenie zahy, doktorka mi ju vymenila za Nolpazu, ktora redukuje zaludocne kyseliny a potlaca reflux a to mi pomohlo uz uplne, lebo ma nedrazdi ta kyselina k zvracaniu … ale poznam baby co im proste bolo zle celych 9 m

faith6
23. apr 2024

Idem sa pripojiť, po prvom balení som už viac nechcela ich objednať, ale po 2 dňoch som už nedokázala fungovať takže ihneď som volala nech mi predpise taktiež sa bojím dokedy ich budem brat ja som 15tt a nevoľnosti stále pretrvávajú hlavne večer keď si mam predstaviť ze ich mam brat do konca tehotenstva tak to je aj dosť peňazí pravdupovediac sú to drahé lieky..

sunshine92
28. apr 2024

@valerie1618 ahoj ja som mala rovnaky problem tiez som vysadenie psychicky nedavala a vzdy ked som vysadila tak na druhy den sa mi to vratilo ale uz teb samot y den ked som vedela ze nemam v sebe tabletku tak to slo brutáne na psychiku plakala som a citila som na tom zavislost ja som brala od 3 mesiaca az do polky siedmeho mesiaca. Tiez mi nik nevedel poradit tak som spravila to ze zo dna na den som si zacala davat len polovicu tabletky takto som si to davala cca dva tyzdne a po dvoch tyzdnoch som si prestala davat uz ani polku a odvtedy som bez liekov 🙂 viem ze pisu ze sa nema krajat ta tabletka ale nevedela som si uz pomoct

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre