Teplota 37,2°C - 37,5°C v tehotenstve

levicat
5. jún 2022

Dobrý deň prosím som v 18 mesiaci tehotenstva a už dva tri dni mám zvýšenú teplotu nie horúčku. Nemam žiadne príznaky iba vyčerpanie točenie hlavy a búšenie srdca (búšenie som mala na začiatku tehotenstva ustalo to teraz znovu) chystám sa k doktorovi cez týždeň ak to neprejde mala ste to niektora podobné? Ďakujem

kitycat
5. jún 2022

Ta teplota nie je ziadna tragedia si myslim, vylezis urcite rychlo. A spocitaj si este raz tie mesiace 😉

veronika946
5. jún 2022

@kitycat 😄😄😄👌

levicat
autor
5. jún 2022

@kitycat mám 3 deň 12ky po sebe tak som ani na displej nevidela 🤣🤣🤣. No čo no slon

levicat
autor
5. jún 2022

@veronika946 🤣🤣🤣🤣stáva sa

kiki68
5. jún 2022

@levicat ja som to mavala do 4 mes, neustale okolo 37,2 a viac. Mala som aj take tie pocity, ze mi je zle a zima. Take divne. Ale nebola to choroba, asi telo nejak bojovalo s tym plodom. Predsalen je to cudzi predmet v tele. Potom to prestalo

levicat
autor
6. jún 2022

@kiki68 bola si aj u doktora?

kiki68
6. jún 2022

@levicat neustale skrz ine diagnozy, ale vraj to robi imunita bezne. Ze to tak vela zien ma, ze sa citis ako keby si nejak chora. U mna je geneticky nejaka porucha tvorby placenty, takze ma pchali utrogestanom. Ako maly je zdravy, proste to telo akosi viac reagovalo

levicat
autor
6. jún 2022

zajtra ráno volám a pravdepodobne Aj pôjdem hneď zajtra. Len mi začalo tvrdnut brucho dnes niekoľko krát tak rozmýšľam ráno radšej na gyndu ísť rovno

levicat
autor
6. jún 2022

@kiki68 doteraz som nemala takého problémy tak mi to je divné

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre