Ahojte chcem sa opýtať či máte nejaká skúsenosť, som v anglicku o čo je to pre mňa náročnejšie. Som 6tt do včera bolo všetko ok, ale dnes ma prestali bolieť prsia, a bolesť ako pred MS plus hnedý výtok.😭😭😭😭😭 Užívam už pár dni aj progesteron.
@mishelin_0801 ahoj, neviem ci sa jedná o potrat, lebo to len lekár posúdi podľa sona, ale na začiatku som aj ja veľmi krvácala a prestali ma bolieť prsia a dnes tu mám 3,5 mesačné bábo doma.
@martina1201 už som začala aj krv spinit:(
@mishelin_0801 ahoj... Ja som vo februári potratila, začiatkom 7 týždňa.. Prestavalo mi byť zle, potom žltý výtok, potom hnedý a po pár dňoch som krvacala.. Mne klesalo hcg, mňa sledovala doktorka, keďže ja som otehotnela po dvoch rokov snaženia 😢 a krvacala som skoro 4 týždne.
@majuskano o mi je ľúto, my sme sa dlho snažili,(chyba je vo mne) a akí sme boli šťastní keď vyšiel pozitívny test, teraz sa cítim úplne na dne, cítim sa ako žena k ničomu 😭
@mishelin_0801.. Hmm, možno ešte nie je nič stratené... Máš test?? Ak hej urob a porovnaj, ci klesá hcg
Ja som v 7t zacala krvacat v sprche, cisto cervena krv...tiez som si myslela, ze je to potrat...mala som hematom, do 12t som bola rizikova, hroziaci potrat...a dnes mi tu blaboce 8m zdrava dievcinka...drzim palce !!!!
@majuskano robila som si, vyšiel síce pozitívny ale so slabo ruzovou ciarkou, muž mi šiel kúpiť, ale to som predtým bola už 5 razy na wcku od rána , mám ešte jeden skúsim ráno.
@mishelin_0801 ja som krvavo spinila, CELY prvy trimester. Vedla mam 2 mesacneho chlapceka.
(progesteron som uzivala cele tehotenstvo)
@bobo1983 mňa znepokojujú tie bolesti ako pred MS, raz sú potom na chvíľu prestanú a opäť:((
@mishelin_0801 uvidíš ešte ráno.... Nič ešte nie je stratené... Držím palce
@majuskano ďakujem 🙏
@mishelin_0801 myslím na Vás ❤️
Bolesti ako pri MS ktore prichadzaju a odchadzaju su stale v tomto tyzdni v poriadku. Znaci to, ze sa maternica pripravuje, zvacsuje... este aj krize ta mozu boliet.. a spinenie mozes mat kludne s hematoju alebo sa len docistuje maternica..tiez v literature je to uplne nornalny jav v 6.-7.tyzdni. ale chapem, ze sa bojis.. skus sa aspon na chvilku ukludnit..oddychovat a rano testni..
Pustite si dobry film a co najviac lez.. ak by malo prist k najlepsiemu, neovplivnis to... ale zase ja si nemyslim, ze je to koniec.. dohovaraj mimku a skus byt v pokoji..
@majuskano ďakujem ❤
@doory na budúci týždeň som objednana na scan na súkromnej klinike, keďže tu nerobia nič do 12tt dúfam že bude všetko v poriadku 🙏🙏 teraz ležím a snažím sa oddychovať
@mishelin_0801 Buď hlavne v klude aj ja som spinila a príliš sledovala najmä takto skoro...a všetko mi bolo “zvláštne”... držím ti palčeky, veľa oddychuj, pi veľa vody a najmä VER 🍀❤️
@mishelin_0801 ahoj, mala som to isté čo opisuješ aj ty. Bol to hematóm mala som také hnedé špinenie a brucho ako na menzes ma bolelo celý prvý trimester. Hematom sa postupne vstrebala a dnes mám krásneho zdravého synčeka. neboj sa, hlavne kľud vylož nohy a príhovaraj sa bábätku. Nič viac teraz robiť nemôžeš
@danielina30
@malinoismum
@doory začala som krvácať vyzerá to asi na potrat:(
@mishelin_0801 😔😔😔 to mi je naozaj velmi luuto...
@mishelin_0801 ahoj vzdy je ešte nádej .. aj mne na začiatku tehu vymizli všetky príznaky .. síce som nespinila ale mám kamarátku ktorá pre mesiace krvacala ako z deravého suda tiež si myslela že je to potrat a teraz ma doma zdravé babatko . Držím moc palce 🍀🙏🏼
@mishelin_0801 ja nechápem, prečo nejdeš na pohotovosť? :O ja som tiež začala pár dní dozadu spinit, o polnoci a len trosku, ale hneď som bežala na pohotovosť. A tam mi povedali, že dobre ze som prišla. Ci v Anglicku to nemôžeš? :O (vôbec to nemyslím vyryvačne, nechcem rýpať, iba nerozumiem)
@leuska15leuska15 v Anglicku na pohotovosti do 12tt neurobia nic poslu ju domov s tym ze bude co bude ani Sono ani nic.... Moja osobna skusenost😢
Ja som bola v uk 3x na sone v este pred 12tt. Normalne v nemocnici na oddeleni pre skore tehotenstvo alebo tak nejak sa to volalo. Tiez som.mala spinenie a bolesti. Isla som gp a on tam hned volal a poobede mi uz robili scan. Aj tak to 2x nedopadlo dobre😑😕
@mishelin_0801 To mi je luto 😢
@mishelin_0801 Este nesmut, este sa nic nestalo. Mozes byt kplne v poriadku. V 1.trimestri je spinenie caste.
@mishelin_0801 Prepac, toto som si precitala az teraz.😔 Je mi to luto.
@mishelin_0801 😢.... Budem na Vás myslieť
Krvacanie na teraz ustúpilo 🙏 modlim sa aby male bolo v poriadku 🙏🙏🙏🙏 prosím Bože😔
Velmi velmi drzim palce, posielam vela sil babatku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mishelin_0801 nemyslím si, že je to potrat, aj mňa bolievalo brucho ako pri menzes, je to úplne v poriadku a ak máš taký výtok, najlepšie ist k lekarovi, aj mňa boli prisla potom nebolieli a potom opäť boleli je to ôk.