Silné krvácanie v 13. týždni

patkaamirko
21. júl 2016

Ahojte žienky , potrebujem od vás radu skúsenosti. Budem veľmi vďačná za každý jeden príspevok. 🙂 som v 13tt tehu a krvácam už dokopy asi jeden deň. So slabšieho krvácania keď som si volala sanitku (žijem v uk) sa v nemocnici vyklulo silné krvacanie a bolesti.Dr.mi povedal že je to normálne v tehotenstve že to nie je veľa krvy. Poslal má domov že keď budem mať 6 vložiek krvavých, potom sa môžem naspäť vrátiť. Prišla som domov ,a už som minula 4 vložky a krvacanie stále pokračuje. Som zúfalá píšem v noci tak sorry za pravopis ak sú niekde chyby. Scan mám až V pondelok ..som na dne , neviem čo mám robiť. To sú fkst taký blbý ti Dr. V ul ?

patkaamirko
autor
21. júl 2016

Prepáčte ,zabudla som dopisat že pred mesiacom som mala toto isté len slabé krvacanie skôr ako vytok.a tiež má poslali domov

matenka
21. júl 2016

@patkaamirko ahoj, normalne to nie je, ja krvacam uz treti tyzden, ale viem dovod, beriem lieky a pichaju mi injekcie na zastavanie krvacania, nastastie babo je ok, len musim lezat, lebo doktor povedal ze je vysoka pravdepodobnost, ze to moze skoncit potratom, drzim palce

petra3312
22. júl 2016

No moja sestra mala dost silne krvacanie v 9-10 tyzdni, tiez utekala na pohotovost a vsetko bolo v poriadku. Pocas toho tehotenstva mavala aj spinenie. Ja som sice nekrvacala tak, ako opisujes, ale sustavne spinenie ( v podstate kazdy den ) som mala od 5. do 10. tyzdna. Tiez mi lekar hovoril, ze je to v poriadku. Bohuzial nie je toho vela, co sa da robit akurat cakat, co najviac oddychovat a snazit sa nestresovat.

nena236
22. júl 2016

Ja som tak silno krvacala pri oboch detoch. Vzdy mi robili sono, ci je dietatko v poriadku. Pri prvom som mala nizsie polozenu placentu a pri druhom nevedeli pricinu. Vraj sa to stava a niekedy nevedia prist na to, preco. Samozrejme si ma nechali v nemocnici na pozorovani a tiez zastavovali krvacanie injekciami. Bolo nas tam na oddeleni vela s takymto problemom. Radsej chod znova k lekarovi a vazne dodrzuj kludovy rezim. Drzim palce.

sibalka21
22. júl 2016

No bohuzial ja som nemala take stastie ako baby nado mnou.... Ked som bola v 8tt tak som zacala v praci slabsie krvacat, sli sme k lekarke a poslala ma domov s tym ze to je normalne, isli sme aj na druhy den a zase to iste... Prisli sme domov a o par hodin som potratila.... Cize co sa tyka toho, podla mna zdravotnictvo v UK 0 bodov.... Kamoska ale tiez takto potratila v UK, v 12tt si nasla kvapku krvi na nohavickach a lekar jej povedat ze babo sa prestalo vyvijat.... Ale myslim ze pokial nemas bolesti v podbrusku, ktore by sa stupnovali tak hlavne klud 🙂 Asi to fakt bude len nieco drobne 🙂

patkaamirko
autor
22. júl 2016

@nena236 Ahoj ..normalé sa tam bijim ísť znovu 😢 pošlú má domov ..ja som v Birminghame a bola som v city hospital v meste

nena236
22. júl 2016

@patkaamirko A stale tak silno krvacas? Mne to hned po prvej injekcii ustupilo. Ako na co ten lekar caka? Nechapem.

grelu
22. júl 2016

@patkaamirko ved povedz, ze si minula 6 vloziek

patkaamirko
autor
22. júl 2016

No ja som tu už od štvrtej. Čakám tu a scan mu už neurobia ..Ten je len do šiestej

patkaamirko
autor
22. júl 2016

@grelu Ahoj, ja som sem prišla znovu s veľkými bolesťami zhrbena celá, ubolena ,minula som už jeden člen balík vložiek a ďalšii som kúpila a nacala. Druhých volajú hneď k Dr. Aj takých čo prišli dalekooooo ďaleko po mne a ja tu stále čakám

pozorovatelka
22. júl 2016

Nenechaj sa odsúvať,veď ide o Tvoje bábätko! Och,dúfam,že Ti pomôžu.

patkaamirko
autor
22. júl 2016

@pozorovatelka no dali mi paracetamol že mi to pomôže 😂😂😂tak som ju tam rovno vysmiala, muž už nevydržal a musel jej dačo povedať tej Dr. Tak sa potom za pol hodku vrátila aj s receptom. Nejaké atb na infekciu kt.možno mám a možno nie. Proste že preventívne. A inak cervix je zavretý

patkaamirko
autor
22. júl 2016

@pozorovatelka ale bojím sa ajtak ,veď aj prvé tehu som mala rizikové v 6 mesiaci keď som bola. A mala som zlý nález krcka. Slabucky mäkký.

patkaamirko
autor
22. júl 2016

Inak dnes som musela kúpiť ďalší balík vložiek 😕

grelu
23. júl 2016

@patkaamirko a sono ti robili?

patkaamirko
autor
23. júl 2016

@grelu nie až V pondelok mám

grelu
23. júl 2016

@patkaamirko drzim palce...uz sa to trochu ukludnilo?

patkaamirko
autor
23. júl 2016

@grelu Ďakujem. Nie je len horšie. Bolesti sa stupnuju sú úplne ako porodne. Krvácam stále. Už nevládzem ... 😢

matenka
23. júl 2016

@patkaamirko a to s tebou nikto nic nerobi? 😲

maminkynafazulka
23. júl 2016

Akože..čo toto.. nedá sa vam ist niekde inde do nemocnice? Ved takto nedajbože o to male mozte aj prísť :/

grelu
23. júl 2016

@patkaamirko no bolesti v poriadku veru nie su:-/...zlate slovenske zdravotnictvo

n0mi
23. júl 2016

Treba prehanat. Sono ti soravia ked na tom trvas. Aj doplerom vedia vysetrit ci srdce bije. V uk sa netreba odbit. Do 12tt sa neriesi velmi tehu. Ale po uz hej. Necakaj na nic. A pytaj si lieky. Ked mas bolesti a krv tak sa to berie vazne.

patkaamirko
autor
24. júl 2016

@matenka no nie nerobí ..vraj to je normalne a mám prísť keď budem veľmi veľa krvacat

patkaamirko
autor
24. júl 2016

@maminkynafazulka no..už táto nemocnica trvá pol hodku cca na aute

patkaamirko
autor
24. júl 2016

@n0mi som akurát V nemocnici. Bola som tu na noc ale ajtak mi nič nespravili ani nepovedali ..len to isté čo doteraz ..je nedeľa ..neviem..mam povedať Dr. Že chcem Sono proste ?

patkaamirko
autor
24. júl 2016

@n0mi no mam tu porodne bolesti a zrejme sa to tu neberie vážne ...Keď na mňa kašľu

patkaamirko
autor
24. júl 2016

@n0mi a inak tu ti na všetko dajú paracetamol. ..dokonca mi jedna tvrdila že z nich prestanem krvacat ! Tak som ju vysmiala do ksichtu

n0mi
24. júl 2016

@patkaamirko som v uk cize viem ako to funguje. Povedz ze chces vediet ci babo zije chces mat istotu. Ale nech zoberu krv na hcg ci stupa/klesa. Ked lekar nevyhovie pytaj si zmenu lekara

n0mi
24. júl 2016

Ja som asi 10tt mala bolesti velmi silne krce, raz pichlava ptm tupa bolest. Sla som k gp out of hours. Dieta popocuvali bolo ok. A prva otazka vsade ci krvacam. V telefone sa ma to pytali asi dvestokrat. Nakoniec bolesti nesuviseli s babom ale s niecim iny.
U midwife si bola?

stesil
24. júl 2016

Nechcem ta strašiť ale pravdepodobne máš samovolny potrat. Ja som prišla v 13 tyzdni. Začala som krvácat abolo po bábu
Ale potom je dobré urobiť čistenie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre