Ružová krv po veľkej potrebe

arexka
6. jún 2023

Dobrý deň som 8+3tt včera večer sme mali s mužom sex uplne kľudný nič divoke dnes poobede som bola na velkej potrebe a ako som sa utierala mala som ružovú krv na papieri ked som tlačila aj som zacitila niečo z predu neviem som teraz v strese čo robiť či ísť na pohotovosť alebo zajtra rano svojmu gynekologovi 😞 bola som tam piatok 7+6tt nevidel ešte akciu srdiečka tak tomu dal ešte čas týždeň bojim sa toho najhoršieho bolesti ziadne nemam ani už krv poradte čo robiť ďakujem

user12345
6. jún 2023

@arexka Prosím ťa, načo čakáš rýchlo na pohotovosť.

1234321
6. jún 2023

@arexka pohotovost, radšej 10x a nech pozrú ako neísť raz a bude neskoro. Potom daj vedieť

arexka
autor
6. jún 2023

@1234321 ano pôjdem len mam doma dvojročnú dcerku prave zaspala musim počkať kym pride muž s prace a pôjdem do nemocnice teda asi s nimi alebo sam uvidim sa bojim 😞ale už moc neverim v niečo dobre vytuzene babetko je to 😞

1234321
6. jún 2023

@arexka bude dobre, ver silno ver. Nemá kto postrážiť malú? Kedy príde muž?

arexka
autor
6. jún 2023

@1234321 chcem verit aj sa mu prihovaram aby žilo ale vetšinou sa mi dejú veci v živote ked vidím niečo čierne dopadne to dobre a opačne takže Racej už nedufam v nič zas ma čaká len kopa bolesti aj duševnej aj fyzickej bodaj by som sa mylila niekedy život prekvapi ...no nemam ju komu nechať on pride zachvilu ved nemam bolesti ani nekrvacam to bola len trocha po potrebe ale pojdem na pohotovosť isto aj ked naposledy ked som tam bola decembri som mala biochemické tehotenstvo tak ma len odbili ze to je priroda a oni s tym nič nespravia ale tak to nebolo nič len slabe testy a v maternici nebolo ešte babo teraz ho tam už mam uvidím ako dopadnem😞

1234321
6. jún 2023

@arexka napis potom, myslím na teba

arexka
autor
6. jún 2023

@1234321 ďakujem moc mi pomaha aj keď mi toto napíšete nikto o tom nevie že som tehotná nechali sme si to z mužom pre seba keď je to ešte len začiatok a chlap nie vždy vie ženu tak utešiť chyba mi tá ženská podpora mamu ako keby ani nemam a občas mi chyba ten ženský súcit pochopenie povzbudenie aspom takto tu ma to moc potešilo ďakujem az mi je do plaču ❤️

1234321
6. jún 2023

@arexka na to sme predsa tu 😇 ak chceš kľudne mi napis správu 🙂 aj ja mám malé babatko doma

floki1994
6. jún 2023

Ale no nevzdavaj to..treba bojovat...hadam je vsetko ok.. ja viem ze to je tazke mysliet pozitine po zle skusenosti (tiez ju mam) ale nic ine nam neostava ... treba tomu drobcovi verit ;) drzim palce

arexka
autor
6. jún 2023

@floki1994 ďakujem no v nemocnici mu nevidela srdiečko byt a podľa sona som 6+3 podla ms to vychadza 8+3 tt takže tiež vravela ze to nevyzera dobre nekrvacam nič ze to tam mam uzaverete vravela že v poriadku no ešte pojdem utorok svojmu gynekologovi ale asi je to už stratene

arexka
autor
6. jún 2023

@1234321 ano moja dcerka je taká radosť co ma rozptyluje teraz v tom smutku také slniečko ale dosť mi je ťažko ze to vyzera na zamknutý potrat babatko je aj menšie ako by malo byť

mariska1989
6. jún 2023

@arexka tam stačí že jeden alebo druhý horšie označí a urobí to hneď menej . Nezufaj .krv mohla byť aj ak si mala tuhú stolicu .tak hlavne kľud stres nepomáha

1234321
6. jún 2023

@arexka keby som vedela ako ti pomôcť ☹️ treba veriť, že v utorok bude všetko v poriadku. A na druhej strane teraz ťa utešovať je ťažké ale ber to tak, že už máš dcerku. Napr ja som mala prv potrat a potom až druhe tehotenstvo mi vyšlo. Celé tehotenstvo bolo veľmi náročne a ťažké (samé lieky, injekcie) ale vďakabohu mám synceka.

arexka
autor
7. jún 2023

@1234321 Ja som mala tiež pred dcerkou zamlcany potrat ono vtedy to asi dopadlo aj dobre lebo to nebolo s tym pravym s ktorým som dnes a a asi by som potom dosť trpela sama s dieťaťom ale aj tak mi to je luto že pokiaľ aj toto tak dopadne už som mala mat tri deti a dvaja budu anielikovia jedna je tu na svete .. možno to babo zabili teploty som mala dva dni v 5 tt doktorka vravela ze aj virusove ochotenie ofplyvni plod ze to je všetko citlive na začiatku pri malej som bola cele tehotenstvo zdrava ato zurila korona ani len prechladnuta som nebola a chodila som do prace možno aj tym ze sme museli vsade ruška nosiť nočné som mavala stresy atď a narodila sa zdravá ešte som ju prenašala no ak toto dopadne potratom snad sa nám ešte niekedy zadarí dat jej surodenca 😞

arexka
autor
7. jún 2023

@mariska1989 ano len som si nezapametala akú veľkosť plodu označil doktor v piatok ona včera oznacila ze ma 6+3 tt akoze na porovnanie ci to rastie alebo teda nie on mi nedal papier ma to u seba a ja som bola jak obarena ked povedal ze nevidi srdce som už nevnimala okolo čo hovoril uvidím ešte utorok či to ma nejaky vyvin ale moc už nedufam ked dvaja doktori maju rovnaky nazor 😞 skor ma asi vyčistia aj ked ona vravela ze ked je to ešte take malé môžem sa aj sama ze to je jak silnejšia ms ale zas doktor vtedy vravel ze môžem dostat aj otravu krvi keby to nezije a je to dlho vo mne tak to ozaj nechcem riskovat ked mam dcerku malu a aj ked toto nedopadne budem dufat že ešte sa nam zadari druhe a ano bolo to z tej stolice asi nejaky tlak ona nevidela krvácanie odnikial ked ma pozerala

1234321
7. jún 2023

@arexka neboj sa, zadarí sa, známa mala 5 potratov kým sa jej narodil synček, trvalo to roky ale veľmi chcela, veľmi verila, že raz sa podarí. Aj ty ver, že bude všetko v poriadku

arexka
autor
7. jún 2023

@1234321 to je veľa ozaj toľko bolesťou prejsť 😞 no dúfam že to dobre dopadne aj keby toto dopadne čistením hlavne aby som bola zdrava a mohla mat ešte dieta mala som aj konizaciu minuly rok to som sa bala aby som o maternicu neprišla lebo mi to stale krvacalo po zakroku ale nakoniec to dopadlo dobre vtedy mi to prislo ake je zdravie krehke že ho nemame vo svojich rukach niekto si nevaži da si dieta zobrat atď a mi čo by sme boli zan šťastný to takto dopada 😞

1234321
7. jún 2023

@arexka nemysli na nič take, ostatne mamky nerieš, tie budú súdené niekym inym. Pozri aj ja som celé tehotenstvo na seba dávala pozor, nepila som, nefajčila, dodržiavala som všetko a narodilo sa mi predcasniatko v 32tt a ledva sme obidvaja prežili, doteraz sa z toho spamatavam a som Bohu vďačná, ze mi nechal moje dieťatko tu. Boli sme dva mesiace v nemocnici. A moja švagriná čakala dieťatko, celé tehotenstvo fajčila, pila 😒 o strave ani nehovorím. A pozri ma našťastie zdravé babatko. Celé jej tehotenstvo mi bolo veľmi ťažko, ze dostala dar a vôbec si to nevazila. Tak ja som sa snažila ako som mohla aby sa mi narodilo zdravé babatko a vidíš…. Je to jednoducho tak, tie ženy, ktoré si to väčšinou nevážia alebo lepšie povedané neriešia, tak majú top tehotenstvo. Ale vôbec na to nemysli, mysli na seba, na manžela, na dcerku, uvidis čo bude, najdolezitejsie je, ze nie si sama a ze pri tebe stále niekto stojí. 🍀

arexka
autor
7. jún 2023

@1234321 to ano zakon schválnosti ten kto ani nechce ma a opačne..to ano ja som vďačná ze mam malu a jeho bez nich by som bola v riadnej depresii takto keď sa musim o ňu starat chodit s nou von je mi lepšie ako vyplakavat len ozaj mi chyba kamaratka ktorej sa môžem vyrozprávať Racej chcem aby o tom nikto nevedel aspom tu to môžem napisat poradit sa som vďačná za podporu dakujem❤️

floki1994
7. jún 2023

@arexka si v obdobi kedy sa moze ukazat srdiecko z hodiny na hodinu..mohla si mat posunutu ovulaciu a preto ten rozdiel 2 tyzdne...uvidi sa v utorok..zatial nezufaj 🙂

arexka
autor
7. jún 2023

@floki1994 áno ešte sa možno stane zazrak uvidíme 🙏 ďakujem za povzbudive slová ❤️

1234321
7. jún 2023

@arexka na to tu sme🥰 aby sme podporovali jedna druhu

arexka
autor
12. jún 2023

@1234321 nedopadla som dobre😞 dnes rano som mala krv na papieri a spinenie trošku išla som gynekologovi 3 hodiny čakania a babo sa nevyvija skor sa akoby zmenšilo ked som videla ultrazvuk aj z minula bolo tam babo a teraz tam bola akoby len malinká guľka doktor hovoril ze tomuto už srdiečko isto bit nebude hovoril ze to čistenie spraví šetrné a o mesiac dva sa kľudne môžme pokusit o ďalšie poslal mi krv aj na hematologiu ..co narobim ked to takto pan boh chce asi to tam ma byt 😞 ja už som tam šla zmierena ze je to potrat už mat po tom a hlavne aby nič nebolelo aj ked najviac boli srdce prišla som o druhé dieta 😞

floki1994
12. jún 2023

@arexka to ma mrzi autorka...viem ze to boli a clovek na to nezabudne len sa s tym nauci nejako zit...ono to je lepsie asi teraz ako v neskorsom tyzdni ..zjavne malinke nebolo 100% ok...urcite je dobre si nechat urobit tu hematologiu, mne napriklad ta prisla na geneticke.mutacie krvi ktore sa ale daju korigovat ked sa o nich vie...teraz bude par dni tazkych ale poplac si, smut kolko treba ...o 2-3 mesiace to skusite znova a urcite to vyjde 🙂

arexka
autor
12. jún 2023

@floki1994 ja už som plakala veľa ked mi pri prvej kontole povedal ze srdce nebije som tam išla cela vytešena ze je to v poriadku byvalo mi hrozne zle a zrazu tie priznaky vymizli ..tak asi znamenie ..ale hej určiťe na mňa plač a slabe chvilky pridu ale uz som si povedala ze musim byt silna ze hlavne aby som bola zdrava a mala možnosť ešte mat ďalšie babetko ktore sa bude zdravo vyvyjat ja mam aj blbu krv 0 negativ muž ma B+ sa mi zda proste prva dcerka ma po mne 0 negativ asi aj preto je zdrava a tehotenstvo bolo bez problemov ale možno toto dieta malo krv po nom a telo ho nechcelo prijat boh vie už mam milion dohadov co sa stalo aj chora som bola je to už jedno je to mrtve nech už sa stalo čokoľvek nevzkriesi ho to😞 ja som mala niečo s krvou aj pred rokom som sa dala ockovat proti korone a po konizacii co mi robil doktor som stale krvacala akoby som mala niečo zo zrážanlivostou ale minuly mesiac som bola u obvodnej lekarky na preventivku brali mi krv a vravela že všetko mam v poriadku tak boh vie snáď aj napriek tomuto smutnemu koncu ešte bude nadej na zdrave babetko 🙏😞

floki1994
12. jún 2023

@arexka obycajne odbery u obvodnej nestacia..to musi hematolog robit take speci aby vedel vyhodnotit ci sa tam nedeje nieco...ja mam napriklad taku.mutaciu krvi ze keby si ju neriedim tak bud potratim alebo babatko nedostava dost zivin cez placentu a odumrie...moze to byt cokolvek..urcite to treba vysetrit ..v dnesnejndobe sa da pomoct velmi...mozu sa vam byt aj rh faktory krvi ale to sa sleduje a pichaju sa protilatky ked tak cize to by nemal byt az taky problem...uvidis ale urcite to bude dobre ked sa to riesi 🙂 tie priznaky to je take...ja som ich mala stale aj ked som 3 tyzdne nosila mrtve babatko v sebe..telo obcas klame a ani mi to len nenapadlo kedze mi byvalo zle...je ale zbytocne nad tym spekulovat co preco sa stalo...je to tak a nevieme to zmenit...max dufat ze to bude dobre a ze to nabuduce vyjde 🙂 asi ta doktor chce poslat na kyretaz ze ? Drzim palce nech to je rychle ..tam staci potom fakt 1-2 cykly na obnovenie vystelky maternice a mozete znova skusit 🙂 drzim palce

arexka
autor
12. jún 2023

@floki1994 no to ano ktovie čo mi doktor potom povie aky vysledok bude z tych odberov každá sme ina mame kadejake diagnozy ...ano zajtra rano idem na kyretaž vravel ze to robi šetrné ze sa nemusím báť a ano to aj on povedal ze stacia jeden dva cykly a môžme sa pokusit o babo ze aby sa to tam len zregenerovalo ďakujem pekne za povzbudenie to vždy padne dobre v ťažké chvíli ♥️

floki1994
12. jún 2023

@arexka uvidis ak aj na nieco pridu bude to len dobre lebo sa s tym da nieco robit...drzim zajtra palce...je to rychly zakrok bude to ok ;)

floki1994
13. jún 2023

@arexka no nas maly vcera prekvapil a po odluceni placenty sme museli podstupit akutnu sekciu
..tiez bojujeme tak drz palce 🙏

1234321
13. jún 2023

@arexka je mi to ľúto☹️ bude dobre aj keď viem ako sa momentálne cítiš, posielam veľa síl❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre