Chcem sa poradiť,prípadne či nemal niekto podobne príznaky.
4.tehotenstvo,neskutočne bolesti podbruška a krížov. Môže už byt oslabená maternica z toľkých pôrodov? ? Nikdy som také bolesti nemala,sú take silne ze nemôžem v noci spať a nemôžem chodiť.
Ďakujem.
Nepises, v ktorom si tyzdni, ako si rodila.. Ja som mala tretie tehotenstvo (po sekcii) obcas velmi neprijemne krce, ktore mi vystrelovali z jazvy po sekcii. No jazva pritom v poriadku, aj som porodila spontanne vaginalne bez problemov. Stvrte tehotenstvo bez krcov, bolesti, az mesiac pred porodom poslickovia..
@anjelicek26 nie,všetky 3 pôrody boli sponntáne,len pri poslednom mi museli v tehotenstve vyberať slepé črevo.
Tak potom po OP slepom creve... mne v marci vyberali zrasty po slepaku s detstva vyse hodiny v ramci laparky... tak som rada, ze to spravili pred tehotenstvom ani nevies ako.
@anjelicek26 už mi nie je všetko jedno keďže mám všetky 3 deti po sebe a naposledy som rodila vo februári tohto roka.
Urcite to ries s lekarom, nie je to v poriadku.
V ktorom tt si?Choď na gynekológiu nechcem strašiť ale ja som to mala pri pôrode keď som sa otvárala.
@alison11 6-7 týždeň úplný začiatok
@denuss 6-7 týždeň úplný začiatok,včera som mal dokonca aj krvavý výtok,bolesti mám stále neskutočne.
Tretie tehotenstvo som rodila spontánne.
Tak zájdi ku gyn. aby nebolo neskoro mne sa tak začal potrat ☹ krvavým výtokom a bolesťami.
@anjelicek26 no to ze ti vybrali zrasty, zbiva narastu tka fi tak
Júj, chod sa dať skontrolovať preistotu. Držím palce!
Autorka smer nemocnica, kludne moze byt mimomaternicove :( Bolesti, krv :(
@melani19 bohuzial viem, ale tak snad nie tak rychlo. Bolesti v tehu nemam teraz prakticky ziadne, co je fajn. Ok krize😅 Ale to lebo cely den sedim v kancli.
Isla by som hned na prehliadku, mozno aj na pohotovost. Moze to byt predzvest potratu. Silne krce, krvavy vytok. Ja som mala len ten hlien, asi v 7.tyzdni pri stvrtom syncekovi, ale nemala som bolesti, dali mi Utrogestan na prvy trimester a uz bolo vsetko v poriadku do konca tehotenstva. No tie krce co opisujes, to mi nepride v poriadku. Mna naopak kazdym dalsim tehotenstvom podbrusko bolievalo menej, maternica sa lahsie roztahuje. Drz sa, snad ti pomozu..🙏
@anjelicek26 ja mam zrasty tiez :/ strasna bolest hlavne ak mam menzes ovulaciu alebo sa prilis natiahnem alebo betirm tazke a tak celkovo. Mne neodporucaju dta prec zatial
@melani19 mne ich davali prec ked mala najmladsia rok (povodne dali prec len cysty, ale nakoniec aj zrasty) a teda teraz pocas laparky tam boli zasa a teda riadne... ovulacia bolestiva, vajecnik stoceny, prirasteny dozadu... Ziadna dobra prognoza, ak by sa to malo spravit zasa :( Ale tak toto je posledne babo a potom snad cim skor prijde menopauza 😅
@anjelicek26 je to inak atrasne ja aom kolko pochodila po doktoroch ked mi konecne na MrI povedali ze to len zrasty …
@melani19 tak len zrasty, je to bolestive pocas ovu a MS neskutocne... laparka bola proti tomu nic... urcite sa to oplatilo dat spravit. Preco ti lekar povedal, ze to neodporucaju? Ked mas bolesti?
@anjelicek26 lebo viem este stym zit. Onkolog povedal, ze neodporuca . Lebo zrastu znova a ja ich mam pri crevach a mam aj UC. Takze ak zrastu zle moze aj horsie .
@melani19 prave pri UC sa odporuca oddelovat laserom, aby sa zrasty nanovo nerobili... minimalne si vypocuj nazor chirurga podla mna...
@anjelicek26 bola aom uz u 5 tich chirurg gastro, gynekolog . Na roznych miestach a vaetci to iste. Laserove mi ani ehogorili ze existuje . Mne tvrdili ze jedno ako apravia ci tam daju gel co akoze pomaha, soravia sa znova
@alison11 a ako ste nakoniec dopadli ??
Ja som potratila.Nešla som nikde dávala si magnezium a keď som šla na poradňu nebola akcia srdiečka.Nakoniec som musela na kyret lebo sa nespustilo čistenie.
nebola si u dr.?ako sa mas teraz?
Ako si dopadla?
@alison11 nemám sa dobre,včera znova špinenie a bolesti mám stále,zajtra idem k lekárke
@denuss zajtra idem k lekárke,nie je to dobre včera znova nejaký čudný výtok
Ok potom daj vedieť.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nemala si cisarsky? Mozu byt pooperacne zrasty, ktore sa postupne uvolnuju a to boli ze dovidenia... ak je to fakt take zle, urcite to povedz lekarovi.