Neskutočné bolesti podbruška a krížov

1. nov 2023

Chcem sa poradiť,prípadne či nemal niekto podobne príznaky.
4.tehotenstvo,neskutočne bolesti podbruška a krížov. Môže už byt oslabená maternica z toľkých pôrodov? ? Nikdy som také bolesti nemala,sú take silne ze nemôžem v noci spať a nemôžem chodiť.
Ďakujem.

anjelicek26
1. nov 2023

Nemala si cisarsky? Mozu byt pooperacne zrasty, ktore sa postupne uvolnuju a to boli ze dovidenia... ak je to fakt take zle, urcite to povedz lekarovi.

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
denuss
1. nov 2023

Nepises, v ktorom si tyzdni, ako si rodila.. Ja som mala tretie tehotenstvo (po sekcii) obcas velmi neprijemne krce, ktore mi vystrelovali z jazvy po sekcii. No jazva pritom v poriadku, aj som porodila spontanne vaginalne bez problemov. Stvrte tehotenstvo bez krcov, bolesti, az mesiac pred porodom poslickovia..

autor
1. nov 2023

@anjelicek26 nie,všetky 3 pôrody boli sponntáne,len pri poslednom mi museli v tehotenstve vyberať slepé črevo.

anjelicek26
1. nov 2023

Tak potom po OP slepom creve... mne v marci vyberali zrasty po slepaku s detstva vyse hodiny v ramci laparky... tak som rada, ze to spravili pred tehotenstvom ani nevies ako.

autor
1. nov 2023

@anjelicek26 už mi nie je všetko jedno keďže mám všetky 3 deti po sebe a naposledy som rodila vo februári tohto roka.

anjelicek26
1. nov 2023

Urcite to ries s lekarom, nie je to v poriadku.

alison11
1. nov 2023

V ktorom tt si?Choď na gynekológiu nechcem strašiť ale ja som to mala pri pôrode keď som sa otvárala.

autor
1. nov 2023

@alison11 6-7 týždeň úplný začiatok

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. nov 2023

@denuss 6-7 týždeň úplný začiatok,včera som mal dokonca aj krvavý výtok,bolesti mám stále neskutočne.
Tretie tehotenstvo som rodila spontánne.

alison11
2. nov 2023

Tak zájdi ku gyn. aby nebolo neskoro mne sa tak začal potrat ☹ krvavým výtokom a bolesťami.

melani19
2. nov 2023

@anjelicek26 no to ze ti vybrali zrasty, zbiva narastu tka fi tak

ankare
2. nov 2023

Júj, chod sa dať skontrolovať preistotu. Držím palce!

anjelicek26
2. nov 2023

Autorka smer nemocnica, kludne moze byt mimomaternicove :( Bolesti, krv :(

@melani19 bohuzial viem, ale tak snad nie tak rychlo. Bolesti v tehu nemam teraz prakticky ziadne, co je fajn. Ok krize😅 Ale to lebo cely den sedim v kancli.

denuss
2. nov 2023

Isla by som hned na prehliadku, mozno aj na pohotovost. Moze to byt predzvest potratu. Silne krce, krvavy vytok. Ja som mala len ten hlien, asi v 7.tyzdni pri stvrtom syncekovi, ale nemala som bolesti, dali mi Utrogestan na prvy trimester a uz bolo vsetko v poriadku do konca tehotenstva. No tie krce co opisujes, to mi nepride v poriadku. Mna naopak kazdym dalsim tehotenstvom podbrusko bolievalo menej, maternica sa lahsie roztahuje. Drz sa, snad ti pomozu..🙏

melani19
2. nov 2023

@anjelicek26 ja mam zrasty tiez :/ strasna bolest hlavne ak mam menzes ovulaciu alebo sa prilis natiahnem alebo betirm tazke a tak celkovo. Mne neodporucaju dta prec zatial

anjelicek26
2. nov 2023

@melani19 mne ich davali prec ked mala najmladsia rok (povodne dali prec len cysty, ale nakoniec aj zrasty) a teda teraz pocas laparky tam boli zasa a teda riadne... ovulacia bolestiva, vajecnik stoceny, prirasteny dozadu... Ziadna dobra prognoza, ak by sa to malo spravit zasa :( Ale tak toto je posledne babo a potom snad cim skor prijde menopauza 😅

melani19
2. nov 2023

@anjelicek26 je to inak atrasne ja aom kolko pochodila po doktoroch ked mi konecne na MrI povedali ze to len zrasty …

anjelicek26
2. nov 2023

@melani19 tak len zrasty, je to bolestive pocas ovu a MS neskutocne... laparka bola proti tomu nic... urcite sa to oplatilo dat spravit. Preco ti lekar povedal, ze to neodporucaju? Ked mas bolesti?

melani19
2. nov 2023

@anjelicek26 lebo viem este stym zit. Onkolog povedal, ze neodporuca . Lebo zrastu znova a ja ich mam pri crevach a mam aj UC. Takze ak zrastu zle moze aj horsie .

anjelicek26
2. nov 2023

@melani19 prave pri UC sa odporuca oddelovat laserom, aby sa zrasty nanovo nerobili... minimalne si vypocuj nazor chirurga podla mna...

melani19
2. nov 2023

@anjelicek26 bola aom uz u 5 tich chirurg gastro, gynekolog . Na roznych miestach a vaetci to iste. Laserove mi ani ehogorili ze existuje . Mne tvrdili ze jedno ako apravia ci tam daju gel co akoze pomaha, soravia sa znova

autor
2. nov 2023

@alison11 a ako ste nakoniec dopadli ??

alison11
2. nov 2023

Ja som potratila.Nešla som nikde dávala si magnezium a keď som šla na poradňu nebola akcia srdiečka.Nakoniec som musela na kyret lebo sa nespustilo čistenie.

denuss
2. nov 2023

nebola si u dr.?ako sa mas teraz?

alison11
5. nov 2023

Ako si dopadla?

autor
5. nov 2023

@alison11 nemám sa dobre,včera znova špinenie a bolesti mám stále,zajtra idem k lekárke

autor
5. nov 2023

@denuss zajtra idem k lekárke,nie je to dobre včera znova nejaký čudný výtok

alison11
5. nov 2023

Ok potom daj vedieť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre