Macmiror Complex 500 v tehotenstve

patik114
25. apr 2014

ahojte brali ste niekto v tehotenstve tablety Macmiror Complex 500 vaginalne tablety su to

vejula
25. apr 2014

@patik114 ja som ich brala tesne pred pôrodom...

patik114
autor
25. apr 2014

@vejula a ked som si ju zaviedla mozem ist na wcko ?

vejula
25. apr 2014

@patik114 môžeš, ale zavádzaj si ju radšej večer pred spaním aby si už len lahla do postele

dobromila1111
25. apr 2014

Aj ja som brala ku koncu tehu,mne nepomohli..

mami.sk
26. apr 2014

@patik114 brala som ich a mne velmi pomohli 🙂 akurat, keď sa syn narodil, tak mal velmi suchu pokožku na celém telíčku 😒 novorodenecká dr.sa má v porodnici hneď pýtala, či som neužívala tablety na vkladanie,že to má z toho 😒 no kúpali sme ho v baleum hermal a oilate a do mesiaca to mal už pekné 😉

patik114
autor
26. apr 2014

@mami.sk ja sa len bojim aby daco neublizili babetku a ci dobre vkladam ci cim najhlbsie

obcansr
26. apr 2014

@patik114 neublížia mu nemaj strach aj ja som ich mala počas tehu aj pred porodom

mami.sk
26. apr 2014

@patik114 neboj, neublíži 😉 dr. mi povedala, že radšej si dať tabletku aby sa vyliečila infekcia ako ohroziť bábätko 😉 ja som si dávala vždy tesne pred spaním a potom som už nevstávala z postele....dostala som liečbu na 8 dní a super. liečila som sa okolo 25 tt na streptokoka a enterokoka a aj v 36 tt keď sa robí kultivácia pred pôrodom som mala všetko OK 😉

patik114
autor
26. apr 2014

@mami.sk ja si ju dala vecer a rano na gatach take zlte aj vy ste mali ??

tajka1986
26. apr 2014

@patik114 áno, a ťažko sa to perie z nohavičiek, hlavne z takých kde nemôžeš použiť teplejšiu vodu aby sa nezničili, nabudúce si daj radšej intímku a máš vybavené 😉

patik114
autor
26. apr 2014

@tajka1986 dobry napad s tou intimkou ani ma nenapadlo 🙂 dakujem 🙂

barnica
26. apr 2014

Veru intímka tak ako radili baby a všetko bude ok,bábätko bude v poriadku veľa báb to bralo a v pohode. ja tiež a malinký je ok

petramaria
27. apr 2014

Ja som z tohto liečiva dostala alergickú reakciu - žihľavku. Ale každý organizmus ich znáša inak.

mirula88
28. apr 2014

ja som tiež brala v tehotenstve a v pohode. Po vkladaní netreba vstávať aspon pol hodinku aby sa stihlo vstrebať liečivo. Teda ako píšu baby treba pred spaním🙂

labajka
5. máj 2014

mne to predpísal dr. dnes, mám mykozu od začiatku tehu, som v 26tt, snád pomôže konečne

anicka621
27. jan 2015

Ahojte ja to beriem tiež lebo som mala zvýšené leukocyty aj som sa otvárala tak mi dali pesar tak kvôli tomu aby som nedostala niejaku infekciu.Tak hádam to neublíži malému ☹

sopkape
27. jan 2015

Ja som ich brala ako netehotna 3 x vtedy v pohode a počas tehu alergická reakcia ako svina, celé vianoce som sa pomaly skriabala po stene, kedze ,,vyhadzana,, som bola v posve a žiadne antihystaminika som užívat nemohla....

lenkaadanc
24. apr 2015

Ahojte. Dneska mi dokt. predpisal macmiror complex, ale v pribalovom letaku som sa docitala, ze liek by sa nemal pouzivat v prvim trimestri. Vy ste ho pouzivali v prvom trimestri ? Momentalne som v 12tt. Tak teraz neviem, ale tak urcite by mi ho dokt. nepredpisal ne ?

helenanovakova
24. apr 2015

@lenkaadanc ja som ho brala v treťom trimestri. ale určite by ti dr. nedal niečo, s čím nemá skúsenosť, že je v pohode. 12. tt je už akoby II. trim.

lenkaadanc
24. apr 2015

Tak to ma tiez napadlo, ze by mi nepredisal nieco, co by plodu uskodilo 🙂 Ale dakujem za info. 🙂

lenkaadanc
25. apr 2015

Zaujima ma este je to normalne ked som si vcera tu tabletku zakladala dost tazko to islo vobec nechcela vojst dnu. A to sa vzdy po pouziti treba osprchovat ? Pouzivam to prvykrat neviem ako to chodi. Dakujem

benny11
25. apr 2015

ja som ho brala v 18-týždni, plodu to zatiaľ neuškodilo, už sme v 28 týždni a všetko je OK, zavádzala som si ho pred spaním, vraj je to lepšie a vybrala som celé balenie

lenkaadanc
25. apr 2015

Dakujem za odpoved, ale ja sa pytam nieco ine.

tomasko27
13. dec 2015

Ahojte.Viem ze stara tema.Mozem si dat sama od seba,bez odporucania dr. tabletky na vkladanie macmiror?Raz mi ich dala a mne bolo po nich tak fajn.Mam vytok a stale ma boli brucho,a ked jej o tom poviem ako keby bola hlucha.

kacka1804
8. máj 2016

Ja som v 14tt a pred večerom som doužívala gyno-pevaryl nepomohol mi výtok mám ďalej zase začína páliť... Neviem či môžem hneď začať užívať ďalšie na vkladanie mám macmiror dk.mi povedal že to môžem mne to tam je už blbé chodiť behám tam ako na klavír... Začala som anionove intimku vraj to tieto infekcie a mykozi lieči a prd zase som sa dočítala že tehotná by ich nemala nosiť ale obyc.intimku mi už strašne vadia a nejaké dobré bavlnené neviem už zohnať neviete o niečom???

jankaam
4. jan 2017

Ak ja užívam macmiror, čím by sa mal preliecit manžel?

kacka1804
4. jan 2017

@jankaam canesten krém natierať to vždy odporučí doktor

jaruska45
15. okt 2017

@lenkaadanc ahoj mna by tiez zaujimala ta ista otazka ako teba..ale pozeram ze ti tu nikto neodpovedal...tiez ich uzivam prvy krat a neviem ci po kazdom pouziti sa rano osprchovat alebo nie? Na nete som citala ze pocas tejto liecby by sa nemalo vobec sprchovaat vaginu...ako si to robila ty?

katarina174
16. okt 2017

Chcem sa spytat. Dr.mi predpisal Macmiror Complex mast,ale som v 10tt. V pribalovom letaku je pisane,ze neuzivat v prvom trimestri.

krvinka30
9. apr 2018

Ahojte ja som zacala 11tt a dokt.mi ich predpisal.v letaku je pisaneto ze pocas 1 trimestra sa, nemozu uzivat.co mam robit?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre