Ahoj, som zúfalá a strácam nádej 😔 11.7 som bola na KET vkladali 2 embryjka... Všetko išlo fajn hcg pomaly stúpalo (1.8 hcg 1693) 4.8 som začala špiniť tak som išla na urgent kde som začala silno krvácať. Lekár zistil že mám vytvorený gestacny aj zltkovy vačok, embryjko ešte nevidel. Povedal mi že to vyzerá tak že som jedno potratila a že môžem špiniť aj 3 dní. Krvácala som iba ten večer, na druhý deň iba hnedé špinenie....5.8 ráno test krásny, silné čiarky a hcg som mala 3919... Na kontrolné idem až 8.8 mám pocit že sa do vtedy zbláznim...neviem či hcg klesá...alebo pomaly stúpa...mal niekto niečo podobné? Ďakujem
@anika02 pomôcť neviem, to nikto, ale veľmi ti držím palce, aby všetko dobre dopadlo
@danica2711
@ns994 veľmi vám ďakujem ❤️
bohuzial nikto Ti nepovie, HCG stupa, ci dostatocne netusim... pozri ja som krvacala ako Niagara a dobre to dopadlo. Kamoske stupalo HCG pomalicky uz sa pripravovala na to najhorsie a tiez to dobre dopadlo. A inokedy som nekrvacala HCG stupalo tabulkovo a potratila som. Drzim palce
si myslím že je všetko OK... hnedé špinenie nič zlé neznamená... zlá je čerstvá jasne červená krv - tá môže znamenať potrat.
@anika02 musis vyckat, viem, je to tazke, ale nic ine sa neda robit. Bola som tehotna s dvojickami, jedno sa neudrzalo a druhe to dotiahlo do "uspesneho konca". (Predcasny porod v 26t, ale uz je z neho 1,5 rocny zdravy drobec..). Tiez som pri potrate bola hotova, ze odchadzaju obe. Cize nevzdavat sa a cakat a cakat. Hcg ti v tomto momente nic nenapovie, kedze tehotna si a aj ked pojdu obe prec, tak rychlo hcg neklesne...
To je teraz veľmi otvorene...nikto nevie. Kamarátka krvácala, písala, že už nič z toho a predsa to bol nakoniec hematom a už ťahá tuším 12tt. Teraz je to taká šedá zóna. Mne HCG stúpalo netabulkovo, 14DPT bolo len 357 a reťaz som 14tt. Držím palce.
Takto ti nikto nepovie teraz, tiež som krvácala 2x a dcéra už mala 11. A tiež som nekrvacala zle mi bolo, aj tak srdiečko nebilo
Ďakujem každej jednej z vás ...viem že mi nepomôže nič iba čakať.... Ale aj takáto podpora mi pomáha a veľmi veľa pre mňa znamená ❤️
Neostava ti nic ine nez verit a dufat… posielam pozitivnu energiu 💗
@anika02 po špinení bol aj tak test silno pozitívny? To bude dobré. Čakala som dvojčatá, zrazu špinenie, potom krvácanie ako pri menzese, bol to začiatok tehu. Jednému zachytil lekár tlkot srdca, druhému nie (ešte nie). A sestrička, že to sa stáva, bla bla. A výsledok boli zdravé dvojčatá. Urobil sa tam len nejaký hematóm.
@lauricka v nedeľu som začala špiniť, na urgente sa spustilo krvácanie, lekár videl gestacny aj zltkovy vačok zatiaľ bez embrya. V pondelok som si urobila ráno test bol silný, hcg 3919 a v pondelok už iba špinenie do poobedia. Dnes už nič. No uvidíme vo štvrtok ... Veľmi sa teším že tebe to dobre dopadlo ❤️
Pozri, mozno sa to stoplo a to druhe babo fici dalej. Telo sa zbavilo toho, co neprijalo a to druhe Bude dufam pekne rast dalej. Musime len drzat palce 🍀❤️🙏🏻
Ja mam skusenost len s jednym nie dvoma,ale bohuzial to nedopadlo dobre,tiez som zacala krvacat,na pohotovosti zastavene krvacanie,na sone bolo vsetko vidiet aj embryiko,testy silne,potom som sla na kontrolu do car a konstatovane,ze sa prestalo vyvijat a nebude z togo prosperujuce tehu…pri dvoch to moze byt tiez hop alebo trop,no pomalsie stupanie nie je velmi dobre znamenie,drzim ti velmi palce
@bejbs123 mne je len divné že mne nedali nič na zastavenie krvácania a krvácala som jednorázovo...doma iba ružové po utretí, urgent krvácanie (došla som domov o polnoci a išla spať) od rána hnedé špinenie do poobedia a od vtedy nič. Ani kvapka ničoho zatiaľ. Ale presne ako píšeš hop alebo trop...
Žienky ani neviete ako veľmi ste mi dnes pomohli.❤️..niekedy stačí sa s niekým "porozprávať" psychicky ste ma podporili..a aj keď viem že je to 50 na 50 vďaka vám som sa ukludnila. Som vám veľmi vďačná ❤️ ďakujem 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
viem, ze by si chcela od nas pocut, ze je vsetko ok, vsetko dobre dopadne ale my nemame vestecku gulu - moze a nemusi to dobre dopadnut...Tieto zaciatky su take ...bud alebo...ani na urgente ti nemaju ako pomoct...Dzim palce