Dokážete zjest “na posedenie “ celu obľúbenú čokoládu? Ja som dnes stiahla pol študentskej pečate a mám chuť aj na druhu polovicu, úplne akoby sa ani nechumelilo 😱😱😂😂 Pomoc
samozrejme ze ano
Jasné 😁
Bohuzial aj tu velku 300g Milku nemam problem
cokoladu zjem vzdy celu, bez ohladu na jej velkost - aj 300gramovu 😀 nikdy som nepochopila tie znovuzatvaratelne obaly na niektorych cokoladach, pre mna uplna zbytocnost 😀
Ja hlavne, keď mám pred svojími dňami tak stým nemám vôôôbec problém :D
Áno,aj dve. Aj keď viem že mi bude zle ..🙈
Ano, kedysi som dala bez problemov aj 300g Milku na posedenie. Cim som starsia, tak tym mam menej chut na sladke. Ale Studentsku pecat nejako nemusim.
Ano sem tam a potom mi je tri dni zle jak psovi 😂
nie....ani pri PMS
Nevidím žiadny problém 😂
najhoršie začať 😀
Áno, a preto ju radšej nemám doma 😀😀😀. Dokonca aj 300g Nutelu by som dokázala zjesť 😂
Minule pred menzesom som bez chochmesu zozrala 300g milku na posedenie. A vobec mi to nevadilo 😂
Áno. U mňa to súvisí s hormónmi, alebo s únavou. Štandardne sa viem ovládnuť. Keď mám pms a ms tak sa neovládam. Takisto keď som unavená, uprednostním čokoládu aj pred večerou, ak by to bolo potrebné (obyčajne ale zvládam oboje).
Ja teda zjem 1 riadok, max 2. Celú si neviem predstaviť.
Síce študentskú pečať nemám rada ale takú mliečnu milku by som zjedla..a teraz som si narobila strašne chute..ale cvičím svoju vôľu a snažím sa zjesť tak jednu kocku denne..ale pred menštruáciou už to muž spozná keď ju zjem neraz celú 😅
@veronikaszabova ja som sa obliekla a išla si ju večer kúpiť do obchodu čo nikdy také niečo nerobím🙂)raz mesačne zjem celú veľku Milku na viac x
nie nikdy....to sa da zjest cela naraz??? j zjem len jeden stlpec, alebo dva max
Pred ms je úplne jedno čo stojí predo mnou. A som schopná celú milku alebo inú moju obľúbenú čokoládu zajesť paradajkou alebo klobásou, ak mám práve na to chuť.
To že mi potom bude zle je hádam každému jasné. Samozrejme to mi nezabráni nasledujúci mesiac urobiť rovnakú hlúposť 🤦♀️
Ja nemam rada sladke....ale ked mam pms tak vtedy aj ano vtedy sa mi to ziada😁
@ljzozv idem zaradom pohľadom po chladničke a môj mozog vyhodnotí že najlepšia kombinácia je čokoláda zo syrom, klobásou a hroznom...jasné že mi je zle 😂 ale to už mi bolo vďaka pms aj predtým 😅 tak prečo sa nedoraziť? 😅
A to sa nema?! 😂
Ja nie,ale zvyšok si poriadne schovám ,,na potom"😋
Dokážem ale snažím sa si to rozdeliť na tri či štyri dni.
Nie. To vám nie je zle potom?
Ja ju mám vždy tak na týždeň.
bez problemov 🙂
hej, stáva sa mi to, ale snažím sa nerobiť to často :D