Ahojte, po nejakej dobe som sa rozhodla, že opäť sa dám na chudnutie - nie štýlom nezmyselných diét ale sledovaním stravy a pohybom. Podarilo sa mi takto pred pár rokmi schudnúť z nejakých 96kg na 69kg. Na takejto hmotnosti sa mi podarilo udržať asi 2 roky, následne prišli rôzne problémy či už fyzické alebo psychické ktoré tu nebudem konkretizovať a váha šla naspäť hore. Momentálne netuším koľko vážim, keďže váhu doma nemám. Plánujem si ju do konca týždňa zadovážiť aby som vedela aspoň na akom čísle začínam a aby som si to vedela raz týždenne odsledovať. Je tu niekto, kto by sa rád pridal? Mohli by sme sa takto skúsiť motivovať.
aj ja dievcata
Aj ja…Ja už som začala pred dvoma týždňami…
Aj ja sa chcem pridat baby 🙂
Nevytvorime si nejaku skupinu?
No som zvedavá ako pokročíme 😉 snáď to tentokrát už výjde
Aj ja sa pridám k vám. Aj keď som pred dvoma rokmi schudla, udržala som to tok a za rok som tam kde dom bola. Teraz mám kalorické tabuľky a idem podľa nich týždeň.
@vyrovnanaosoba tiež chcem ísť znovu podľa kalorických tabuliek, ale s normálnym denným príjmom - žiadne drastické znižovanie. Mám ešte vypracovaný tuším aj jedálniček ktorý som pred tými pár rokmi používala, tak si tam plánujem pozrieť makroživiny a kcal, nech si to nastavím cca podobne.
Tak lepšie by bolo vytvoriť nejakú skupinu kde nám nikto nebude kaziť náladu 🤣 kto bude chcieť, sa pridá.
😉
Tiež by som sa pridala
tiez, ak by niekto zalozil skupinu 🙂
Ja som tiež tento týždeň začala opäť s kalorickými tabuľkami.
V minulosti to bola pre mňa jediná cesta, kedy som naozaj schudla. Verím, že to opäť pôjde dolu.
A čo je to za jedálniček?
Potrebovla by som schudnúť. Nejak sa mi nedarí...
@muchacici dávala som si ho vypracovať priamo pre seba pár rokov dozadu.
Ale môžeš dať k nahliadnutiu na predstavu nie?
Aj ja 🙂
no vaby ale bolo vy dobre asi cca kto ma kolko a kolko chce schudnut
ja som tu davala vyzvu aj sa mi ozvali mlady baby na kruhovy trening no po 2 porodoch scifi pre mna
ja zacnem teda prva 90 kg ak schudnem na 70 budem happy no uz mam 46 rokov ale verim ze to pojde
Dáko ste sa odmlčali, či už máte skupinku?
Baby, vytvorila som skupinu, posielam postupne pozvanky.. ak by som niekomu neposlala dnes, a chceli by ste sa pridat, napiste mi pls - hlavne ty, autorka, kedze tu si anonymna - postupne popridavam.. len dnes cestujem tak budem tu na preskacku...
@taga Aj ja by som sa chcela k vám pridať prosím.
@taga pridaj ma prosím ťa
@taga môžem ma pridať do skupiny ďakujem
@taga aj ja sa pridam
Ja 😃❤️