Ahojte, už dlho sa pokúšam chudnúť, chvíľu vydržím sa obmedzovať v jedení ale potom sa zasa "obžerem" a som v starých koľajách. O chvíľu mi končí "dovolenka" počas ktorej sa na mňa nalepilo kíl viac než dosť 😒 a už sama so sebou nie som spokojná, cítim že nie som taká fit ako predtým. Takže najvyšší čas s tým niečo robiť.
Som za každú srandu a myslím si, že nájsť tu nejakú parťáčku na hladovanie a diskutovanie o každodenných pokrokoch, by mi mohlo pomôcť vydržať čo najdlhšie. Zajtra mám deň na prevažne na vode,(možno nejakú mrkvu schrúmem) nech sa mi stiahne žalúdok...
@ifsi AAle? Mne to normálne otvorí. Skúsim ťa dať pridať. 😉 Alebo kukni na lište súkromné diskusie a skús to tam pozrieť a požiadať o pridanie. 😉
Inak ak chceš nejak pomôcť a motivovať, kľudne mi napíš. 🙂 Ja som dala dole čo som chcela a teraz udržiavam, aj keď ak pôjde dole ešte kilečko-tri tak sa vôbec nenahnevám. 😀
@ifsi ahoj!Ja sa k Tebe rada pridam,ja som tiez uz velakrat zacinala,teraz sa drzim iz par dni na zdravej strave +cvicenie a ide mi to a hlavne sa mi to zacina pacit!z akej vahy ides a aky mas ciel?!Ja mam vahu 80 kg a mojim snom je mat takych 63-64kg,tak dufam,ze to dam!
Dnes som čítala peknýrozhovor s jedným chutným mladíkom. 😉 😀 http://www.mojavyziva.sk/rozhovor-s-osobnym-trenerom-j-kajanom/ v tom rozhovore padla aj otázka týkajúca sa motivácie, stojí za zamyslenie 😔
@januska1602 ahoj, som rada 🙂 noo takže ja som sa vykrmila až na 95kg fuuj, nechápem ako som to mohla dopustiť, lebo som to pribrala zbytočne ☹ no nič, idem nato, chcem byť so sebou spokojná a to budem keď budem mať 70kg a menej 😀 ..tolko som mala pred otehotnenim. Chodievam na jumping, neviem či je to vhodné cvičenie, ale tak baví ma to.
@ifsi ja som mala 81,5kg po troch dnoch vaha ukazala 79,5 kg!Takze nepolavim a idem dalej,dame to a budu z nas kocky!Ked bude nejaka zmena viditelna tak pridam aj foto!
@januska1602 moja skúsenosť je taká, že prvá dni rýchlo ubudli 2-3 kilká, ale potom chvíľu nič, to pre mňa bolo dosť demotivujúce, to treba vydržať!!!
@ifsi Pozor, každé telo je iné. Ja som napríklad prvý mesiac nedala čo sa kíl týka dole nič, akurát objemovo, preto je dobre sa aj pomerať predtým než začnete s chudnutím.....aspoň stehná, boky,pás. Nakoľko aj toto veľa demotivuje. Samozrejme treba vydržať. 😉 A to, že niekto "prvé dni" stratí 2-3kg tak to je len odvodnením.....nakoľko to nie je ani zdravé a ani normálne schudnúť za pár dní (napr.týždeň) viac ako 0,5kg. 🙂
za dva tri dni sa telo akurat tak odvodni, popr. ak zacnes s dietou al. dokonca hladovkou tak idu aj svaly ale rozhodne nie tuk, a ako nahle nabehnes na normalnu stravu al. vyssi prijem mas to spat aj s urokami...
Zienky jasne,ze kazde telo a organizmus je iny,je tiez nehladujem jem 5 krat denne,akurat nejem biele pecivo,chlieb a sladkosti! Zaradila som viac ovocia a zeleniny!A samozrejme zacala som viac pit,co bol u mna ten najvacsi problem!Viem,ze tie dva kila boli viac menej voda, nechcem schudnut extra rychlo,chcem chudnut pomaly,natrvalo a bez jojo efektu!
@ifsi Nechcem byť za múdru alebo podobne ale to čo opisuješ vôbec nie je zdravé a dobré chudnutie. Nejesť nie je riešenie tvojho problému, tým si len problémy spravíš. Treba jesť normálne a pravidelne, vynechať mastné tuky,pečivo a podobne a jesť menšie porcie a zdravšie jedlo - veľa zeleniny, bieleho mäsa, hovädzie tiež môžeš. A najesť sa pred cvičením najneskôr hodinu. A večer taktiež môžeš jesť - napríklad cca 2 hodiny pred spánkom. Tým štýlom čo opisuješ - áno možno rýchlo schudneš - stratíš hlavne veľa vody, možno dokonca aj svaloviny, čo tiež nie je dobré. A potom sa môžeš tešiť na super jo-jo efekt. Tak to len moja rada. 😉
Jé, super, akurát včera som začala s chudnutím. "Vypapala" som sa na 95,8 kg!!!! Mám 2 detičky a po pôrode som schudla max. 5 kg!!! Okrem upravenej stravy, začínam cvičiť, tak mi držte palce. A ak môžem, rada by som sa k Vám pridala a podelila sa o svoje "hladové a maškrtné" stavy.
Ahojte, ja som zacala chudnut pred mesiacom pomocou Dukanovej diety, urcite by som to sama nezvladla, ale na FB som sa pridala do skupinky Dukanky, novy zaciatok, a je tam kopec uzasnych zien, ktora vas nesmierne podporia, podrzia a poradia... ja dnes rovny mesiac chudnutia a mam -6,7kg
@ifsi Ahoj, dúfam, že sa navzájom budeme motivovať. Čo máš za diétu? Ja som začala Dukanovu. Poznám baby, čo po nej krásne schudli a žiadny jojo efekt. Jednoducho mi povedali, že keď už schudli po 20 kg, tak potom sami sa sledovali, aby to neišlo hore. To dá rozum, že keď konečne "vyzeráš celkom OK", tak si dáš pozor.
@ifsi Poď sem k nám 😉