Pokusali ste sa nastartovat metabolizmus citronovou vodou? Ake ucinky ste pozorovali?
@miriamsipecova ja jem citrony ako jablko, v detstve som potom vlastne aj takymto sposobom schudla.
@misaelka lanove semienka treba pomliet?
uz len cakam kedy sa aj v tejto teme zeny dohadaju ako psy :D
@miriamsipecova nie moja cele, len nabrat na malu kavovu lyzicku a sup do seba a zaliat vodou. nie je to moc prijemne ale da sa vydrzat. hlavne sa potom dobre kaka :D (pardon)
@misaelka zatial sme len 3..a ja som nekonfliktny typ 😉
@misaelka to som si dobre spomenula,naco su tie semiacka..tak to nie,to do seba nenasypem..
A inak moja dcera tymto sposobom chrume limetku..normalne ma striasa,ked ju vidim..toto ja uz nedam.
@anatalia77 limetka je ina liga :D ja schrumem zasa cibulu jak jablko... aj cesnak mnam :D a mas pravdu kolkokrat sa ani ja nedokazem k tomu lanu dokopat, beeeeeeee 😕 😕
@misaelka ani cibulu..ale cesnak som mala teraz naa veceru..
Ja som citron papala tak,ze som ho prekrojila a potom namacala do praskoveho cukru a potom olizovala ten cukor 😀
@miriamsipecova pila som pravidelne, ale ucinok neviem, nebola som velmi chora v zime asi 😀 😀 😀
Dokonca som robila taku kuru, iba citronovu stavu v prvy den z jedneho citrona, druhy den z dvoch az po 5 a siesty den zase o jeden menej az po jeden citron. Vraj je to dobre ako prevencia, ale nepametam akych chorob
😀 😲
😀 tak som si pocumlala aspon tabletku cecka,lebo som tu zacala slintat nad uhorkou..
@anatalia77 ....moja mama ma dodnes taky zvyk ze v lete ked je sezona....odtrhne si uhorku alebo paradajku,umyje,posoli trosku a len tak ako chutovku to da.....ja ked to vidim,az mi vlasy hore dupkom stoja.
@lyzzy ja uz sa tesim na uhorky,ja ich mozem na tony,kysle alebo salatovky..
Ja celkovo milujem ovocie a zeleninu,zjem pomerne vsetko surove.
V detstve som milovala nezrele kyslaste egrese,nedozrete ringloty,jablka..
A ked to tak citam,tak vlastne ani neviem,z coho som mala taku rit...
@anatalia77 ....ja milujem uhorkovy salat...ale taky so smotanou.K nedelnemu rezniku....pane boze,lepsie jak sex!
@lyzzy ale preco? Ved uhorka parada, moje jedno dieta dnes zahlasilo, ze ked si nekupila uhorku, tak ja ziadnu inu zeleninu jest nebudem... ani ja ju inak moc nemusim, ale mame doma uhorkozruta, tak ju skoro stale doma mame. My ostatni skor paradajku a papriku, redkvicku a tak... a ked mozeme zjest cesnak, ta to je sviatok 😀
@lyzzy u mna bola najlepsia mnamka z detstva sepjata s mekcenom na s, to boli zemiaky ocistene a pokrajane na tenke platky a upecene na platni, takej co sa davala na plynovy sporak aby mlieko neprihorelo, opecene z oboch stran a potom poliate olejom 🙂 joj, az sa mi slinky zbehli, asi zajtra upeciem zemiaky v supke v rure🙂
Ale inak ja pijem vodu s citronom casto....ale nijak som sa nikdy nesledovala,ze ci to ma nejaky vplyv
@lyzzy ze 😀 ,a pani zakladatelka by asi rada schudnut..
@lyzzy dost.... lebo budem musiet utekat do chladnicky 😀 😀 😀 som sa zasmiala.
To ma naposledy jedna tema tak pobavila, ze som sa smiala ako odusu az ma brucho bolelo... az manzel riesil ze co je, ale radsej nebudem pisat aka, bo by sa to zase zvrhlo. Tak dobru noc a ja idem radsej spat akoby som mala povyjedat kolaciky z mrazaku, co ostali z oslavy
@anatalia77 ....tak mozno sa od toho schudne....len vies,ked ja k tej vodicke rada aj cokoladku alebo lidl sisku 🙂
skusala som je to super pomaha to... pila som citronovu vodu rano s lyzicou lanovych semiacok vzdy ma to perfektne nakoplo do noveho dna