Ahojte, som skoro 3 mesiace po pôrode a mám hrôzostrašných 85 kg pri výške 160 cm. Hľadám niekoho do partie, s kým sa budeme vzájomne "ťahať" dopredu a motivovať sa svojimi pokrokmi a výsledkami. Pridá sa niekto?
Ahoj..aj ja mam skoro tri mesiace po porode a neviem ako mam zacat. Ked sa pozeram do zrkadla je mi zle a som zufala ze ako sa dat spat do formy😕 ako si rodila sc ci spontanne?
@katusik90 moje zivotne maximum som mala ked som prestala kojit....a bolo to 95 kg :( Po roku zufalstva sa mi ozvala znama...ze mi pomoze a zadarmo. Robila v dietologickom ceentre. Tsk vdaka jej pomoci som dala dole za 3-4 mesiace 15 kg 🙂 Potom som polavila a za rok som pribrala 10 kg :/ Cvicila som predtym Jillien ;) Pomohla mi pekne sa spevnit a stiahnut ;) Bola som velmi spokojna s 80 kg .. az som porusila zasady papania..a skoncila som tam kde som :P potom sa mi este podarilo dat dole 5 kg ... ale nabrala som ich spat :P mojou hlupostou. Stravu som uplne zmenila 🙂 Ako aj od vcera. Sa modlim aby som nebola zase blba...a musim uz zmenit zivot natrvalo 🙂
@katusik90 vynechaj aj bielu cestovinu 🙂 a pi len cistu neprerlivu vodu 🙂 s behanim aj ja chcem zacat ... len neviem kde mam sportovu podpiru :P ja potrebujem tu sportovu aj normalnu...inac to moje prsia nezvladnu :D Len v Lidli mali sportovu...do ktorej som vopchala moje prsia 😊😂 tak som zufala kde je ;)
ahoj, ja som začala 1.6., odvtedy mám dole 10 kg, ešte nejakých aspoň 15 chcem dať dole do konca septembra. :D
pridavam sa aj ja ...ak mozem 🙂 vahu napisem neskor kedze ju mam pokazenu ale teraz si idem kupit novu 😀
Ahoj , z vlastnej skusenosti viem ,co je schudnut a neskor to pribrat ☹ po druhom porode som mala cez 90 kg. Schudla som na 75 kg kojenim ale aj kontrolovanim si toho co jem . Stresy z stahovania sposobili ze som schudla na 65 kg🙂 radost bola neskutocna 😉 ale prestala som sa kontrolovat a pribrala som na 82 kg a to vsetko v priebehu 11 mesiacov. Od piatka min.tyzdna si fakt kontrolujem co jem a pijem vellla prevela vody a dnes som sa postavila na vahu a 78,4 kg🙂 sebavedomie stupa 🙂 schcem pridat jullian lebo pri jej cvikoch idu cm krasne dole, ale neviem sa k nej dokopat 🙂tak si drzme lebo treba vyuzit este leto a kupaliska 🙂
Dievčatá ja mám 70,5 až 71 idem na 65 zdravo sa stravujem už dlhšie
Beriete ma do partie dievcatka? Potrebujem podporu uz som to raz zvladla,ale s maminou a ta sa nejako nevie nakopnut a taka podpora z vasej strany by bola uplne super
Tak sa predstavim ahojte som 26 rocna Katarina a asi s 15 kg nadvahou mam 168 cm a nadhernych 85 kg okolo pasu cez metrak a proste o rok idem k moru ako iny clovek a preto idem naplno do toho sladkemu som dala uz davno zbohom,chlieb neni problem vynechat len ten pohyb pane boze zeny nakopte ma do tej mojej sirokorozmernej prdele ,idem do prace pracujem v pekarni pohybu tam je az moc ale treba aj cvicit dnes vecera alla zdrava strava cotagechess neviem ako sa to pise anglina je spanielska dedina a uhorecku a zajtra dam orbitrek takze plany nadherne zajtra sa vam vyspovedam ako som to zvladla
Ked mozem poradit (sama som dala dole 12kg, a prvy krat v zivote mam tehlicky na bruchu :D), necakajte vysledky hned na druhy den, dajte tomu cas, minimalne pol roka, a snazte sa stravovat zdravo. Pecivo obmedzit, vecerat menej, sladkosti vylucit (ked raz za cas spapate kocku cokolady, tak nic sa nedeje, ale dbajte aby to nebolo casto), alkochol nie!, ovocie ako tu niekto pisal doobeda, a nekombinovat s nicim, normalne same spapat, nei s jogurtom. Dost vody, spanku, bielkovin. Maso, vajicka, cottage cheese, mozzarella light atd. Tuky sa najlepsie spaluju rano na loacno, staci 30min rychlej chodzy na zaciatok, alebo bycikel, po tom treningu kludne si dajte 50g vlociek, trosku susene hrozienko do toho, alebo goji, ja si davam aj trosku proteinu. Obed maso, zelenina, ryza iba trosku, nie 3 kopceky 🙂 Vecera cim menej sacharidov, alebo vobec. Jedzte po menej a viac krat, ja papam kazde 2-3 hodiny.
Postupne nebudete mat chut na sladke, alebo na nejake velke porcie.
Zacnite sa hybat, cvicit pravidelne, staci aj 30min denne. Drzim palce.
Ale hej ide to dole len veľmi pomaličky.... Ty si dala niečo dole bandura?
Kraaasny dnik prajem :D Tak mne sa uz dari treti den :D zatial som spokojna... ani chute nie su ... aj slovo neprosim si ... zabera :D Aj ked na mna blbo pozeraju :D ale tak ... musim sa uz na to vykaslat :D Predsa.. je to moje zdravicko :D Po kolkych dni sa postavite na vahu ? :D Centimetre nechcem merat :D Pecivo robim doma zo spaldovej muky... no nepapam :D Papa len manzel a dcerka 🙂 aj ked ani ona mu velmi neublizi :DDD
aaaa... stale ked dostanem chut.. nieco chrumat :P ... tak si dam pohar vody ... a hned ma to prejde :DDD
aj ja sa pridam ak mozem,
Ahoj ;) Ja mam momentalne 89,7 kg a 166 cm 🙂 .... bolo uz aj viac...islo dole....potom zase hore...tak dole a hore :D kedze som si nevedela dat sama po prstoch :D Ale od vcera som zacala sekat dobrotu 🙂) Tak duuuufam ze to uz tentokrat dotiahnem do vysnivanej vahy ;)))) Mozem sa k tebe pridat?? 🙂